Şimdi Ara

Kırby sentria ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
23.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ev bakım sistemi diye bahsedilen
    Bu kırby sentria marka elektrik süpürgesi hakkında bilgisi olan varmı acaba
    Merakımı celb etti
    Burdaki bu konulardaki üstadlardan bilgi rica ediyorum

• Herhalde bilgisi olan yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahirx -- 24 Haziran 2008; 17:19:48 >
  • Youtubede görmüştüm. dysonla felen karşılaştırıyorlar. Dehşet çekiyor doğrusu.
  • Yıllar evvel İzmir Fuarı'nda görmüştüm ancak o zamanlar çocuktum, tam bilmiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla çok fonksiyonlu bir cihazdı. (Rainbow gibi) Geçenlerde sahibinden.com'a bakarken aşağıdaki modelini gördüm, isterseniz satan kişiyle iletişime geçebilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/kirby_temizlik_robotlari_elektrik_supurgeleri_g5_modelWQQaXQQ6459029WQQpXQQdisplayitem

• kullanıcısı olduğum için kısaca bahsedeceğim aslında anlatmaktansa görülmesi gerektiğini düşündüğüm bir cihaz bu. kirby sentria' yı tanıyınca kadar evinizde kullandığınız mevcut sistemin işinizi gördüğünü düşünüyorsunuz yada cok iyi diyorsunuz ama yanılıyorsunuz . neler yaptığına gelince inanlılmaz bir cihaz bu halıdan cıkan tozlar o kadar şaşırtıcı ki kendi temizlik anlayışınızdan şüphe ediyorsunuz kısaca halı , koltuk , yatak temizliği ve halı yıkama yapıyor bunlar başlıca özellikleri. özellikle derin temizlik ve halı yıkama özelliğinin benzersiz olduğunu düşünüyorummm halıyıı kuru sisitem yıkıyor ve cok kısa bir sürede kuruyor ve sonuç mükemmel ve kendisi gidiyor tüy gibi hafif eyilip bükülmenize gerek yok diğer cihazlardan en büyük farkı dik bir süpürge olması ayrıca dışarıya toz kaçırması mümkün değil toz torbasını her gün değişmenize gerek yok 4 - 6 ay arasında değişiyor. Yatak temizliğini en sona bırakmak istedim yataktaki tüm maytları söküp alıyor ve yatağınızın kokusu değişiyor .

aşşağıdaki linkte bazı tarrışmalar ve görüşler var bak istersen

donanımhaber forum
    alerji-astımlılar için en iyi süpürge » Sayfa 4 - 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_12284462/mpage_2/key_alerji-astimlilar%2Cicin%2Ciyi%2Csupurge//tm.htm#24699656

• Bilgilendirme için tşkr ederim
    BU pazarlama uzulümü satılıyor
    Mağazalarda bulunabiliyormu
    Görme şansı varmı
    Doğrusu pazarlama usulü görmeyi istemem
    Hiç muhatap olmadım bu şekilde peşini ama bırakmadıklarını biliyorum tlf la bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahirx -- 13 Ağustos 2008; 13:40:22 >
  • bu ürünün mağza satışı olduğunu sanmıyorum . mağza saatışı olmadığını söylemişlerdi ama istersen yinede bir araştır . pazarlama usulune gelince bence bu konuda önyargılı olma sonderece deneyimli ve profosyonel kişiler. bence tanımak istiyorsan kendine bir ayrıcalık yap ve gör .
  • Dünyada gördüğüm en muhteşem ürün. Dünyadaki hiç bir ürün Kirby kadar temizlik yapamaz. Halı yıkama makinaları hem kullanışsız. hem de içindeki suyu sürekli dökmen gerekiyor. çünkü çok iğrenç bir koku yapıyor normal halı yıkama makinaları.
    eskiden halı yıkatırdık. Kirby geldi, yeni yıkanmış eve yeni getirilmiş halıdan 2 parmak kalınlığında pislik çıkardı.
    Üzerine yok. bir de çok uzun ömürlü. 30 yıl yedek parça bulundurma garantisi var Kirby'nin.
    Üst komşumda görmüştüm ben de adamlar 20 sene önce Almanya'dan gelirken getirmişler. Halen çalışıyor alet. O derece manyak bir şey.
    Astım hastaları, ve temizliğine düşkün insanlar için muhteşem.
    Kıssadan hisse, daha iyisi yok.
    Hepsini denedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevahirx

Herhalde bilgisi olan yokmuş

Ban ne için? İnsanlar sana cevap vermek zorunda mı?
    Edebinle sorarsın,yazacak olan yazar.
  • Dünyada gördüğüm en muhteşem ürün. Dünyadaki hiç bir ürün Kirby kadar temizlik yapamaz. Halı yıkama makinaları hem kullanışsız. hem de içindeki suyu sürekli dökmen gerekiyor. çünkü çok iğrenç bir koku yapıyor normal halı yıkama makinaları.
    eskiden halı yıkatırdık. Kirby geldi, yeni yıkanmış eve yeni getirilmiş halıdan 2 parmak kalınlığında pislik çıkardı.
    Üzerine yok. bir de çok uzun ömürlü. 30 yıl yedek parça bulundurma garantisi var Kirby'nin.
    Üst komşumda görmüştüm ben de adamlar 20 sene önce Almanya'dan gelirken getirmişler. Halen çalışıyor alet. O derece manyak bir şey.
    Astım hastaları, ve temizliğine düşkün insanlar için muhteşem.
    Kıssadan hisse, daha iyisi yok.
    Hepsini denedim. '

o kadar güzel anlatmış ki arkadaş ama inanın yinede yeterli değil...arkadaşlar görmek lazım...görmek ve demo istemek üçretsiz denemeye ne dersiniz

kaan_celik52@mynet.com detylı bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asali -- 4 Ekim 2009; 20:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orjinalden alıntı: cevahirx

Herhalde bilgisi olan yokmuş

Ban ne için? İnsanlar sana cevap vermek zorunda mı?
    Edebinle sorarsın,yazacak olan yazar.

Aynen görünce ... biri bin gitti. Google ara
    kişisel olarak kesinlikle cevap yazmama düşüncesindeyim
  • arkadaşlar bu ürüne ulaşmaya çalışıyorsunuz sanırım. Benim bir arkadaşım burda çalışıyor. Sistem şöyle işliyor.
    Sizi telefonla arayıp randevu alıyorlar sonrada evinize gelip tanıtım ve temizlik yapıyorlar süper bir ürün. Ben bir tane aldım. Hanım halının üzerini iyice temizlemişti. 8-10defa gitti geldi.
    Bu aletle bir defa sürüldü halıya. Sonuç mükemmel ben böyle birşey görmedim. Çıkan pisliğe inanamayacaksınız.
    Ekipleride eğitimli güzel.
    Benim söylediğim ekip sadece istanbula hizmet veriyor.
    Almak isteyenler veya görüp tanımak fikir edinmek isteyenler bana telefonlarını iletirlerse arkadaşıma aktarırım sizden randevu talebi için dönüş yapar.
    Almak zorunda değilsiniz, temizlikte ücretsiz. Görmek için dahi çağırabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

turk3458@hotmail.com

• Selam arkadaşlar ben bir kirby tanıtım ve pazarlamacısıyım her kezin bu cihazı merak ettiğini biliyorum eğer cihazı görmek ve nasıl temizlik yaptığını ögrenmek isterseniz bana ulaşmanız yeterli olacaktır. satın almak zorunda değilsiniz sakın böyle bir endişeniz olmasın lütfen eğer diger firmalar gibi yakanıza yapışacak ve alana kadar sizi üzecek olduğumuzu düşünenler varsa yanılıyorlar bizim çalışma sistemimiz çok farklı bir kez arayıp randevu alıyoruz ve randevuda cihazın bütün özelliklerini görebilirsiniz almak isteyen olursa ödeme kolaylıklarıda sağlıyoruz ama şunu söylemem gerekli kaliteli ve çok uzun ömürlü bir cihaz ve tabikide biraz pahalı ama her türlü size kendini fazlasıyla geri ödeyebilmektedir. Verdiğiniz her kuruşun hakkını size geri ödeyeceğinide garanti ediyorum cihazında zaten ömür boyu garantisi var bunuda unutmayın rainbow dan çok daha etkili ve daha ucuz olduğunu söylemem gerekli zaten bu şu ana kadar görüpte beğenmeyen bir tek kişi olmadı bana cemasci@yahoo. adresinden ulaşabilirsiniz eger yinede şüpheniz olursa tlf numaranızı benden başka kimse bilmez ve hiçbir şekilde rahatsız edilmeyeceğinize söz veriyorum bende

• Bu konu reklam kokuyor feci şekilde. Antalya da tanıtım yapan varsa yazıversin bir zahmet.
  • Bu kirby meselesi beni şüphelendirdi. Haftasonu için şehirdışına çıkmıştım eve geldim annem ile sözleşme imzalamışlar. Yalnız fiyatı duyunca şüphelendim. 4400 tl 24 ay vadeli. Hemen internet üzerinde bi araştırma yaptım ve cihazın sıfır fiyatını yazan yok sadece birkaç söylem var bu çok garip. İkincisi bütün 2.el ürün satılan sitelerde rainbow kirby ve adını hatırlayamadığım markaların 2. elleri satılık ama garip olan hepsinin formatları aynı; sıfır gibi 1-2 yıllık, servisli 1500-1700 tl . Çok garibime gitti, hepsi çok benzer. 3. garip olay, bütün forum sitelerinde henüz yeni kayıt olmuş, 1-2 mesaj atmış kişiler yok, ben doktorum, yok ben mühendisim, çok faydalı mutlaka alınması gereken cihazlar diye yorum yapmaları. Ben de makina mühendisiyim, süpürge odamda duruyor, günümüz üretim teknolojisi ile bu denli seri üretim ile ( anneme ayda 200 adet sattıklarını söylemişler ve bu sadece Türkiye'de) 4400 TL. Teknoloji satıyolar diyebilirsiniz ama en az 5-6 firma var aynı teknolojiye sahip, demek ki bu artık gizli bir teknoloji değil yani artık bu ürünü geliştirmek içi harcanan ar-ge masrafları çıkmış demektir, bu da teknoloji satıyolar tezini çürütüyor. 4. garip olay madem bu kadar iyi bir cihaz bu kadar bosch, samsung, siemens gibi dev firmalar bu pazara girmiyor. 5. garip olay artık gülüyorum :D niye bir büyük mağazaları yok, 5000 tl vererek satın aldığım bir ürünü sabit yeri belli olan muhattabı olan bir yerden almak isterim, bunun servis zorunluluğu, yedek parça temin garantisi nerde, sözüm ona 30 yıl varmış. Var da muhattap kim, 10 yıl sonra seni cep telefonundan arayıp parça getir mi diyecem, getirmez ise, ''bak şimdi çok kızdım'' mı diyecem. :D saçmalık.

Yarın ödeme almaya geleceklermiş ve kesinlikle ürünlerini geri verdirecem. Bu iş bana titan zinciri olayını hatırlatıyor, pazarlama sahtekarlığı kokusu alıyorum, bir de annem anlattı, satınca şubeyi arıyorlarmış yok orda zil çalıyorlarmış, bu tarz olaylara şahit olmuştum. Bir devre-mülk olayında yine böyle benim baskılarımla ailem caymışdı ve sonradan bu işin hiç bize anlattıkları gibi olmadığını heryıl bir sürü aidatlar ödemek zorunda kalacağımızı anlamıştık.

Arkadaşalar sizden ricam bu tarz ürünleri ( rainbow, kirby vs.) gerçekten tüketici olarak satın alan, ( sahte tüketici gibi yazan pazarlamacılar değil), gerçekten kullanan, (en az 2-3 ay ) , lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bu işe açıklık kazandırmak temennilerim ile herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssertug -- 31 Mayıs 2010; 0:46:54 >

• valla ssertug iyi demişsin
    ben Ankara'da libelle adlı ürünün danışmanıyım.
    şuan diğer ürünleri bilmesemde libellenin peşlin fiyatı 1500 lira.
    ben sahte üyelikte değilim hatta burdan 2. el ürün satışımda alışımda oldu mesajlarımda vardır bakabilirsin
  • Bu ne yaa?
    Pazarlamacılar basmış burayı, kilitlenmeli bu konu.
  • Kirby kullanicisiyim. Arkadasim satıyor.

En iyi yaptıgı ıs kuru temizleme. Bu konuda tereddüt etmeden 5 yıldız

Yıkamada başarılı fakat köpüğü tam cekemiyor 4 yıldız

Yatak temizliği çok güzel 4 yıldız

Parti köpüğü yapıyor 5 yıldız. Köpük gercekten süper

Diğer ozellikleride iyi

Makina bir mühendislik harikası. Sanzumani var. Vitesli araba gibi. 10 kiloluk makina vitesi bostayken gitmiyor çok zorlanıyorsunuz. Sanzumani açınca o kadar kolay sürülüyor ki.

Kirby kendini sevdiriyor. Sesi, görünüşü, kullanımı bir erkeğe bile halıyı süpürtebiliyor.

Diğer makinaları bilmiyorum. Yorum yapamicam.

Kirby sonuçta iyi makina. Piyasada su an sanırım 7000 tl civarı. Benim gözümde bu kadar edermi? Etmez. Ama param varsa ucuz bir yer bulursam kaçırmam.

• Merhaba,

SüpürgeMarket olarak dh'deki kullanıcı arkadaşlara elektrikli süpürgeler ve aksesuarları konusunda bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz, Kirby konusunda da bir kaç görüş belirtmekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

Öncelikle Kriby toz torbasının zaman zaman satışını yapıyoruz (fakat sürümü olan bir ürün değil) ancak elektrikli süpürge satışını yapmıyoruz dolayısıyla yazımız kesinlikle ticari bir paylaşım olarak algılanmasın.

Bir mühendis arkadaşımız markanın güvenilirliği konusunda şüphe duymuş. Kesinlikle duymamalı. Kirby satış politikası olarak sadece Türkiye 'de değil Avrupa ve Amerika'da da aynı şekilde evde satış politikasını izlemektedir. Rainbow markasıda aynı şekilde hatta Türkiye 'de İhlas markası da bu satış yöntemini benimsemiştir. Bu yöntem de doğru ürün ve kullanıcı profilinde başarılı olabilmektedir. Kirby süpürgelerin fiyatları, ülkemiz insanlarının gelir düzeyine göre oldukça yüksektir bu sebepten sürümünün az olması garipsenmemelidir. Ancak Avrupa ülkeleri ve Amerika 'da tutulmaktadır. Bu bilgimizin kaynağını kısaca bizimle aynı işi yapan yurt dışındaki firmaların online satış mağazalarındaki Kirby satışlarını inceleyerek kazandığımızı kısaca belirteyim. Sizde eğer google.com yada google.co.uk 'de "Kirby dust bag" veya "kirby vacuum cleaner bag" araması yaparsanız yada örneğin google.de 'de "kirby stabsaugerbeutel" araması yaparsanız bir çok sonuca ulaşacaksınız. Satışı yüksek bir süpürge olmasa, yedek parçasının bu oranda satılacağı düşünelemez.

Diğer taraftan Türkiye 'deki servis ağının en azından bir Bosch-Siemens yada Arçelik kadar gelişmiş olmadığı kanısındayım. Nedenide tabii ki yine fiyata bağlı olarak satış adetinden kaynaklanmakta. İnsanların kendi gelir ve bütçeleri dahilinde yorumlar yapmaları normal. Ayda 1.000TL kazan bir birey Kriby 'yi kesinlikle tercih etmez. 3.000TL - 4.000TL kazanan bir birey düşünür gerek varmı diye ancak 10.000TL ve üzeri gelir elde eden birisi eğer eşi bu süpürgeyi istediyse çokta kafa yormayabilir dolayısıyla bakış açılarıda farklı olabilir.

Kişisel görüşümü sorarsanız bana genel olarak bu tarz upright kategorisindeki dik süpürgeler kaba gelmekteler, şahsen tercih etmem. Eğer torbalı düşünürsem Bosch yada Miele torbasız düşünürsem ve biraz fazla bir bütçe ayırdıysam Dyson alırım. Ancak bu yönlendirmek için değil tamamen kişisel zevkim ve görüşüm böyle olduğu için paylaştığım bir yorum.

• kullanıcı olarak biraz bilgide ben vereyim, aynı zamanda türkiyede buluan 6 kirby ofisinin 1 tanesinin sahibi benim arkadasım.

Kirby fabrikasının yetkilendirdiği distributorleri vardır. bunlar kirby'de zamanında çalışıp yükselen kendi elemanlarıdır. piyasaya kesnlikle ürünlerini vermezler. Mireks systemin sahibi Özbekistanlı mirbek adında bir şahıs. bu şahıs Türkiyeninde aralarında bulunduğu bir kaç ülkede distibutorlüğü var. Türkiyeye kirby'i getiren kişi bu. (tabi eski yıllada başka şirket getiriyordu. o şirket bırakınca mireks kaptı piyasamızı) Esenlerde ana merkez kuruldu sonra bayilikler verildi ve böyle dağıldı.

Makina gerçekten güzel ama pahalı. eğer bütçeniz buna el veriyorsa alınabilecek bir makina.

bence bu makinayı bildiğiniz bütün markalardan ayrı bir yere koyun. çünkü arabanıza pasta cila bile yapıyor. antibakteriyel temizlikten tutun. lavabo açıcısı, masaj, zımpara, boya, vernik, fayans parlatma vs.... acayip bir makina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokojoes -- 1 Kasım 2011; 19:33:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.