Şimdi Ara

Kırık CD ile oynamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, forumdan biriyle takas yapmıştık.Kargo sırasında, kutunun arkasından sert bir darbe almış.Sanırsınız kalem girmiş, CD de çatlamış.Oyunu o kadar oynamak istiyordum ki.Şimdi ise hüsrana uğradım.Oyun çalışmıyor.Acaba onarım gibi bir şey yapamaz mıyız?
     Kırık CD ile oynamak? Kırık CD ile oynamak?

• Kırık, çatlak diski deneme amaçlı bile olsa PS3'e takmayın eğer içindeyken parçalanırsa çok masraf çıkartır.
  • maalesef artık o CD çöp, geçenlerde de bir arkadaş Gta 4'ü kutusundan çıkartırken kırmış konusunu açmıştı hem de o halde cihaza takmış, sakın cihaza takmayın CD'yi cihaza zarar verebilirsiniz
  • benimle takas oldu.
    ama cd yi o kadar özenli paketledim ki,
    yurtiçi ile gönderi yaptık ,yurtiçi kargo eksik olmasın bir şekilde etmişler cd'nin içine sanki bir şey sokulmuş gibi oyuna oda cd ye hasar vermiş.
    tabi arkadaşa dedim varsa kusurum yolla diye. kusur yurtiçinde tabi yurtiçi yada başka kargo şirketi bu durumlarda müşterinin zararını karşılamamak için dallandırıp budaklandırıyorlar.
    size daha öncede söyledim cd deki hasarı gidermek mümkün değil.
    çok üzgünüm

ah yurtiçi ah

• oynama ps3 ün bozulabilir
  • Keske kargonun yaninda acsaydin paketi, zararın karşılanırdı.. Telefon actın mı Yurtici kargoya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Keske kargonun yaninda acsaydin paketi, zararın karşılanırdı.. Telefon actın mı Yurtici kargoya ?

Yok hocam açmadım.Kendileri biz yapmadık etmedik diyecekleri için.Unutmaya çalışıyorum ama sinirlenip duruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

quote:

Keske kargonun yaninda acsaydin paketi, zararın karşılanırdı.. Telefon actın mı Yurtici kargoya ?

Yok hocam açmadım.Kendileri biz yapmadık etmedik diyecekleri için.Unutmaya çalışıyorum ama sinirlenip duruyorum.

hakkını ara kardeşim hiç çekinme sonuna kadar ara hakkını. Sen bugün hakkını aramazsan yarın başka bir kişinin daha başı yanıcak ya da dönüp dolaşıp yine sana denk gelicek araki hakkını ticareti adam gibi yapsınlar. Kolay alınmıyor bir oyun tr koşullarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

quote:

hakkını ara kardeşim hiç çekinme sonuna kadar ara hakkını. Sen bugün hakkını aramazsan yarın başka bir kişinin daha başı yanıcak ya da dönüp dolaşıp yine sana denk gelicek araki hakkını ticareti adam gibi yapsınlar. Kolay alınmıyor bir oyun tr koşullarında.

Az önce aradım.Bölge müdürlüğüne dilekçe göndermemi istedi, vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 3 Ocak 2013; 17:44:38 >

• Yurtiçi böyle bir hasarı nasıl vermiş,
    Dilekçeyi gönder derim ama sonuç çok zahmet az hizmet olacak.
    Geçmiş ola.
  • Geçmiş olsun dostum. maalesef kırılmış cdler tamir olmuyor bildigim kadarıyla. Ayrıca oyunu ps3'e takma sakın. sorun çıkartabilir sonra.
  • ps3 e takarsan cd içinde parçalanır büyük ihtimalle.

tüm kargocularında köküne kibrit suyu. hayvan gibi taşıyorlar paketleri. kendi malları değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Yurtiçi böyle bir hasarı nasıl vermiş,
    Dilekçeyi gönder derim ama sonuç çok zahmet az hizmet olacak.
    Geçmiş ola.

Ne güzel oynayacaktım.Havamı söndürdüler, hacito.

quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Geçmiş olsun dostum. maalesef kırılmış cdler tamir olmuyor bildigim kadarıyla. Ayrıca oyunu ps3'e takma sakın. sorun çıkartabilir sonra.

Sağ ol, hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

ps3 e takarsan cd içinde parçalanır büyük ihtimalle.

tüm kargocularında köküne kibrit suyu. hayvan gibi taşıyorlar paketleri. kendi malları değil ya

İki kere taktım.Üçüncü ise takamadım.Çünkü ikinci de taktığım da o ses beni ürküttü.Bir şeyler parçalanıyor gibiydi.

Valla şubede kargoyu teslim alırken.Kargoları bir dolaba saklıyorlar, oradan alıp teslim ediyorlar.Dolabın içerisi karma karışık.Ürünler resmen yere dökülüyor.Adamın hiçte umrunda değil.Şaka bir yana bazı kargoları da çamaşır sepetine koyuyorlar.

Kargo da çalışanlar bazı insanlar streslidir.Gerçeği her çalışan kişi stresli vakit geçiriyordur.Ama yine de dikkatli olmak gerekir.

Ben artık kargo firmalarına güvenmiyorum.Bu bana iyi bir ders oldu.Değerli bir eşya satarsam.Otobüsle gider, ürünü teslim ederim.

• Gecmis olsun yapılabilecek bisey yok artık çöp olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.