Şimdi Ara

Kırık ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir internet sitesinden tv sipariş ettik 42 inç. Ben ve arkadaşım çalıştığımız için, gelen kargoyu apartmanın Altında apartman görevlisinin oturduğu dairenin yanına bıraktırdık . Yanlış 1

İşten geldiğimde kutuyu dikkatlice yukarıya taşıdım. Hemen çılgınca kutuyu açtım. Yanlış 2

Ekrana bakınca gördüm ki ekran bildiğin kırılmış, yani nasıl tarif etsem basbaya düşmüş çok sert. Hemen internet araştırmaları, müşteri hizmetleri vs. Nihayetinde benim Anladığım bu durumda hiçbir hak iddia edemiyorum.

Ama yine de bize çıkar yol yok mudur? Baya bir mağduriyet söz konusu Aslına bakarsanız.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soulness S kullanıcısına yanıt
    Aynı problemi, kız arkadaşıma aldığım televizyonda yaşadık.
    Tek fark, kargoyu apartman görevlisine kargocular bizi aramadan bırakmıştı. ve servise açtırmıştık.
    Şimdi yapmanız gereken aldığınız firma ile görüşüp, değişim istemek.
    Size "biz gönderdik, teslim alınmış. bizim sorumluluğumuz yok" diyecekler.
    Sizde kargo firmasının farklı kişiye teslim ettiğini, sizin herhangi bir kargoyu sağlam teslim aldım diye imza atmadığınızı belirteceksiniz.
    İş tüketici hakem heyetine yansıyacak. Bu arada noterden ihtarname göndermeniz gerekecek.
    Firma ve kargo firması sizin teslim imzanızı beyan edemeyeceğinden, tazmin etmek zorunda kalacak.
    Firma size para iadesi veya yeni ürün gönderecek. Ardından kargo firmasından tazmin edecek zararını.
    Kargo firması da amerkan sigorta şirketinden tazmin alacak :)

Biraz zahmetli ve yorucu bir süreç ama sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
    Paketi sizin açmanızdan doğan bir sıkıntı olabilir ama. Hukukçulara sormak gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyaz Ekran SOrunu Yardım
    13 yıl önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.