Bildirim
kırık obp ile 10k olur mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Forumda bir eleman vardi 3k yapmis kirik obp 13-14k ya atmis . Ust siralamalarda bunu yapiyor 10 k ya girsen ne yapacak sen dusun . Hafif tempo git seneye istedigin yere yerles .
Ayrica turkceyi fena batirmissin o netlerin siralamasi o degil sosyal de yok 😕
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavlivefiilidua -- 21 Ağustos 2016; 18:06:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2017mimar
Forumda bir eleman vardi 3k yapmis kirik obp 13-14k ya atmis . Ust siralamalarda bunu yapiyor 10 k ya girsen ne yapacak sen dusun . Hafif tempo git seneye istedigin yere yerles .
Ayrica turkceyi fena batirmissin o netlerin siralamasi o degil sosyal de yok 😕
Hocam sağolun bu arada ygs 88k idi
İlk bine girmen lâzım 10 bini garantilemek için.
Ygs iyi gelse moral olur hocam geçen senede aynı şekilde ygs 73k LYS 31k bu seferde olmazsa denedim olmadı derim
Yetistiremedin mi hocam sinavi netlerimiz benzer
Evet hocam senin kaç k
olur hocam niye olmasın da zor olur yani 10 k daki adamdan daha fazla çalışmalısın -
biraz çabalamalısın dostum.
çünkü bir ara tercihim gelmese bende kırık OBP ile çalişacaktım demiştim.
ÖRNEGİN ben seneye de sınava girecem inanıyorum stresiz ygs de çok iyi yapacam ama LYS yapamayacam(zaten artık umrumda degil ne yaptıgım?sadece öylesine girecem.
ama sen kararlıysan cidden diyorum KAZANIRSIN.sende o potansiyel var HER BABAYİGİT 88k dana 28k yapamaz.
bu sene bile olamsa seneye tekrar girersin yani çok fazla da stres yapma= -
olmaz
Sınav zorsa olur,kolaysa obp belirleyici olur
Bana kalırsa geçen sene ilk 3 bine girmenle aynı zorlukta,OBP ciddi derecede etkili -
Sana tavsiyem bunu buraya sorma. Çoğu kişi yapamazsın der. Evet yapılabilir. Yığılmanın altında kalmamaya bak ve lysde hamda ilk 2000de olmaya çalış bence. Zor ama imkansız değil
Bu sene 10kdaki adamı 23kya atmıştı
Edit:adamın normal obpsi 73tü.kırılınca 13k geri attı ve bahsettiğim mf4 alanından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir bilim insanı 97 -- 21 Ağustos 2016; 23:15:49 >
Arkadaslar hepinize teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X