Şimdi Ara

Kırık Stop Camı Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

stop camı kırıldı 5-6 parçaya bölündü. bunu nasıl tamir edebilirim ? tamir kiti adı altında bir bant satıyorlar ama bunu kullanan var mı işe yarıyor mu ?

• Buraya bi danışın derim.

http://2002stop.com/

Toledo arka stopta 1 tl büyüklüğünde kırık vardı. Parçası kayıp. Güzelce yaptılar.
  • Uhu gibi bir şeyle yapistirabilirsin boşuna dışarıya para vermeyin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Japonla düzgün bir şekilde yapıştırdım. 6 parçaydı. Kötü durmuyor.Modifiyeci lerin stoplar a yaptığı jelatin uygulamasını da yapacağım bayağı belli olmaz şekilde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 24 Kasım 2018; 16:25:12 >
  • İstanbul'da 100-150 liraya ufak kırıkları hallediyorlar. Tam olarak yapım fiyatını bilmiyorum ama.
  • abicim dıştan vidalıysa vidalarını söküp yapabilirsin vidalı değilse bağajı açıp içerden bi incelersen vidalar belkide ordandır döşeme varsa altında yoksa eğer araban bilindik bir araç ise illaki internette vardır
  • Benim sol stopta kırık mesela. Kendşm folyo çektim. Hem içine su girmemiş oluyor. Elimde sol stopun oldugu kısmın fotosu yok ama bu var. Fikir verir en azından..

Kırık Stop Camı Tamiri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Benim sol stopta kırık mesela. Kendşm folyo çektim. Hem içine su girmemiş oluyor. Elimde sol stopun oldugu kısmın fotosu yok ama bu var. Fikir verir en azından..

Araç ateş ediyor panpa ama bir Megane değil

Kırık Stop Camı Tamiri

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Büyüyünce Megane olucak abisi oda daha genç
  • Bizi. Polonun da arka sag stopta 50krs kadar bir deliik var. yan sanayi stoplar 200-250 TL gibi,

Istanbul anadolu yakasinda bunu tamir edebilecek kimse var midir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.