Şimdi Ara

Kırıkkale Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversiteye gideceğim ama herhangi bir bilgim yok yurt imkanları,eğitim,ulaşım hakkında bilgi verecek var mı ?

• kirikkalede oturuyorum dostum hangi bölüm kazandın, mühendislikler fena değil. ulaşım olarak ankaraya bir buçuk saatte ulaşırsın. şehiriçi en uzak iki nokta max 30 dk sürer dolmuşla. yurt imkanlarını bilmiyorum. başka sormak istedigin soru varsa elimden geldigince yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle tesekkur ederim makine muh. Kazandim ankarada kalma gibi bir durumum var ama sıkıntılı olur dediler bende yurtta kalicam ama sosyal anlamda pek birsey yok gibi kirikkalede, uneiversitede umarim boyle degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirea -- 26 Ağustos 2012; 15:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ftr kazandım kırıkkalede devlet ve özel yurt imkanları nasıl yardımcı olabilcek biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takatuka26 -- 26 Ağustos 2012; 18:17:57 >
  • kkü de okuyorum 2.sınıf . istanbulda ikamet ediyorum sorusu sıkıntısı olanlar bana pm atabilir.
  • bende hafya kayıta gitcem hayırlısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
    geçen yıl önce açıldı
    İstanbul Üniversitesi Ekonometri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.