Şimdi Ara

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNDE OKUYANLAR VEYA YENİ KAZANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce kırıkkalede kalmak mı evden gidip gelmek mi (ankara)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende bu konuyla ilgili konu açmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/her-gun-ankara-kirikkale-arasi-git-gel-yapacaklar--134815342

Açıkçası bende kararsızım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırıkkale yenişehir yerleşkesi öğrencilere özgü bir yer aslında , ve ucuzdur apart vs rahatlıkla bulunur. Üni tatile girmediğinde canlı biryer aslında kalmak mantıklı olabilir. Ayrıca yeni yurtlarda yapılıyordu bakmanızı tavsiye ederim kyk sı okadar kötü değil. Araştırırsanız eğer kırıkkale üniversitesinden de yardım amaclı burs da alabilirsiniz ama tam bilmiyorum prosödürü
  • Ayrıca gel git ücretinin aylık gideri ile apart bulursunuz gidin gezin
  • kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    Parayla alakalı değil aslında.ailemin yanında kalmak istiyorum daha rahat olcağını düşünüyorum ama hangisi daha iyi bilemedim.çok yorar mı gidip gelmek.istediğim saatte otobüs bulabilir miyim bilmiyorum

• irmo1 kullanıcısına yanıt
    istediğin saatte otobüs bulursun zaten yenişehir e terminal yapıyorlar usta rahat ol yani. Bence derslere yetişmek ve yorulmaman adına burda kalıp derslerinin olmadığında da ankaraya gidersin olur biter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanta_kuzen K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Hocam ailenizin durumu iyiyse Kırıkkale'de kalmanızı öneririm.Aileden ayrı yaşamak insana çok şey katıyor,ayrıca Cumartesi-Pazar Ankara'ya dönebilirsiniz.
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Yol parasıyla apart ücreti aşağı yukarı aynı oluyo maddi kar elde etmek değil de ailemin yanında daha mı kolay olur her şey diye düşünüyorum sadece

Elbette aile yanında her şey daha kolay olur,o yüzden diyorum ayrı yaşayın diye.Ailenizle kalırsanız lise 5 gibi okumaya devam edersiniz.
  • Gençler Kırıkkaldeki yurtlar hakkında detaylı bilgi verebilecek olan var mı????????*diş hekimiği fakültesi
  • GYGD G kullanıcısına yanıt
    Apart mı kyk mı

• GYGD G kullanıcısına yanıt
    Diş hekimliği binası geçen yıl yapıldı, yerleşke içerisinde büyük temiz ve sakin bir
    yer. Tüm çevresi yurt dolu ve hepside temiz kaliteli yerler ve hepside yürüme mesafesinde. Bence gel gör ve beğenerek karar ver kalacağınız yurda. Apart olarak da yer çok fazla oralarıda göz ardı etme.
    Bence ilk yılın olduğu için ankaradan gel git, Arkadaş çevren olsun 2.sene aparta çıkarsın en mantıklısı.
  • yengecharun Y kullanıcısına yanıt
    Yurt konusunda karar vermek gibi bir seçeneğim var mı? hepsi yarı özelmiş sanırım (risodorm var tamamen özel) kyk başvurusundan sonra rastgele yerleştiriliyormuşuz diye duydum. Cevabınız için teşekkür ederim.
    Ben de diğer cevaba katılıyorum ilk yıl yurt mantıklı ama illa yurtta kalamam diyorsan apart fiyatları da uygunmuş sanırım. Yine de arkadaş edinme açısından yurt diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.