Bildirim
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNE ANKARADAN GİT-GEL YAPMAYI DÜŞÜNENLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncell -
yok mu hala -
Güncel -
hala yok :/ -
Al bi ybr 125 yardır. yakıt derdın olmaz. Ama ilk önce A2 al , oranın polisleri motosiklet kullananıcılarını pek sevmezler -
Ben bu sene gideceğim.Bakalım keçiören-kırıkkale saçmalığına ne kadar dayanacağım -
hiç boşuna uğraşma. Eğer bölümünde gidip gelen birileri varsa 5 kişi bi arabaya doluşup yakıt parasına gidin. Servisle gidip gelmeyi düşünmeyin bile. 2 ay gidip geldim ve kırıkkale servisçilerinin insana köpek gibi davrandıklarına ve nasıl olsa bize muhtaç gibi düşünmelerine hemen hemen hergün şahit oldum. Aman aman sakın bulaşmayın. -
Arkadaşlar gidip gelicek olanlar sakın servisle falan gitmeyin.Adamlar yolcuyu hem balık istifi gibi dolduruyor birde üstüne üstlük sizi adam yerine koymuyor bu kekolar.Aman dikkat. -
Keçiören'den Kırıkkale'ye özel arabayla hiç durmazsan 45-50 dakikada varırsın.Minibüsle 1 saat falan sürüyor çünkü dur kalk yapıyor o yüzden. -
quote:
Orijinalden alıntı: superbird
Arkadaşlar gidip gelicek olanlar sakın servisle falan gitmeyin.Adamlar yolcuyu hem balık istifi gibi dolduruyor birde üstüne üstlük sizi adam yerine koymuyor bu kekolar.Aman dikkat.
Aynen öyle beyler. Ben 2 ay git-gel yaptım. Hususi arabayla rahat ama bu şeref yoksunu insanların arabalarıyla sakın gidip gelmeyi düşünmeyin. Ben şu an KYK da keyif çayımı yudumluyorum :D KYK=Bedava Yaşam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: AshtonKutcher
Ben bu sene gideceğim.Bakalım keçiören-kırıkkale saçmalığına ne kadar dayanacağım
Hocam ne yaptınız gidip geliyormusunuz ??? -
quote:
Orijinalden alıntı: superbird
quote:
Orijinalden alıntı: AshtonKutcher
Ben bu sene gideceğim.Bakalım keçiören-kırıkkale saçmalığına ne kadar dayanacağım
Hocam ne yaptınız gidip geliyormusunuz ???
Evet.Yatay geçiş yaptıgım için okula 10 gün gitmemişimdir ama fena olmuyor.Akşamları 6 da evimde oluyorum.Rahat rahat yaşıyorum.Cuma cumartesi pazar 3 gün tatilim var.Kebap gibi bana.
Denizli de olsam 5 ayda bir evime gelicektim.Kendime özel tuvaletim,internetim,oyun pc im,buzdolabım .... olmucaktı.İyi iyi Ankara iyi.D -
Merhaba arkadaşlar ben günlük arabamla gidip geliyorum gelmek isteyen olursa bana ulaşsın.
530 205 58 33
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X