Şimdi Ara

Yalova ya yerleşmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
12.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki sene uzun yıllar oturduğum yerden ayrılıp , Yalova ya yerleşmeyi düşünüyorum. Küçük de olsa bahçeli bir müstakil ev kiralamak istiyorum .Kedilerim var .Ayrıca kış mevsiminde kar yağmasını yaşamayı özledim. Yalova lı arkadaşlar konuya el atarlarsa çok sevinirim.

Bu arada yıllar sonra buraya bir konu açtım .Tabi tlf numarasını verdim çakma üyelikten çıktım. Neyse konu bu değil :))

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yalova'da Yaşam: Bilmeniz Gereken Her Şey

Yalova'ya yerleşmeyi mi düşünüyorsunuz? Harika bir seçim! Doğal güzellikleri, sakin yaşam tarzı ve stratejik konumuyla Yalova, huzurlu ve rahat bir hayat arayanlar için cazip bir seçenektir.

Yalova'da Nerede Oturulur?

Yalova'nın en nezih semtleri arasında Çınarcık, Armutlu ve Merkez yer almaktadır. Bu semtler, iyi okullara, sağlık kuruluşlarına ve alışveriş olanaklarına kolay erişim sunar.

Çınarcık'ın En Güzel Mahallesi

Çınarcık, Yalova'nın en popüler ilçelerinden biridir ve en güzel mahallesi Altınova'dır. Altınova, sahile yakınlığı, muhteşem manzaraları ve lüks konut seçenekleriyle bilinir.

Yalova'nın En Güzel Mahallesi

Yalova'nın kalbinde yer alan Merkez ilçesi, şehrin en güzel mahallesine ev sahipliği yapar. Cumhuriyet Mahallesi, tarihi binaları, yemyeşil parkları ve hareketli çarşısıyla öne çıkar.

Yalova'da Yaşam

Yalova'da yaşam, huzur ve rahatlık söz konusu olduğunda benzersiz bir deneyim sunar. Şehir, Marmara Denizi kıyısında yer alır ve muhteşem sahil şeridi, nefes kesici manzaralar ve yüzme, balık tutma ve yelkencilik gibi birçok su sporu fırsatı sunar.

Yalova ayrıca, zengin tarihi ve kültürel mirası ile de bilinir. Kent merkezinde bulunan Yalova Atatürk Köşkü ve Hereke Halı Müzesi gibi tarihi yapılar, şehrin geçmişine ışık tutmaktadır.

İster sakin bir yaşam tarzı arayın ister hareketli bir şehir deneyimi, Yalova her iki dünyanın da en iyisini sunar. Şehir, İstanbul'a yakınlığı ve iyi ulaşım bağlantıları sayesinde kolayca erişilebilir.

Yalova'ya yerleşmeyi düşünüyorsanız, bu güzel şehri daha yakından tanımak için zaman ayırın. Doğal güzellikleri, huzurlu ortamı ve gelişen topluluğu ile Yalova, yeni eviniz için mükemmel bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yalova merkezde yaşamıyorum ama oturduğum yer yalova ya bağlı belki yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

yalova merkezde yaşamıyorum ama oturduğum yer yalova ya bağlı belki yardımcı olabilirim
    Çınarcıkta eniştemlerin evi var yazın gidiyorum gerçekten çok güzel denizede yakın özellikle yazın geceleri adım atıcak yer bulamassın 2 tane disco da var ancak adlarını unuttum gerçekten çok güzel oluyor ister denizde yüz istersen dağlarda yürü ancak kış hakkında bilgim sadece iyi kar yağdığını biliyorum
  • Yuri Arkadaş katkın için çok memnun oldum . Öncelikle kiralık bir ev tutacağım .Sonra buradan eşyalarımı taşıyacağım. Ailece sakin bir semtte oturmak için uygun semt hangisi bilmek gerekiyor . Kısaca tecrübelerinize ihtiyacım olacak .
  • Sus ve yalovaya devam et.

Sakaydı Yalova guzel yerdir hayrına UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boykaa

yalova merkezde yaşamıyorum ama oturduğum yer yalova ya bağlı belki yardımcı olabilirim
    Heves kırmak gibi olmasın ama kışın yalova pek çekilmiyor ya. O rüzgar yok mu o rüzgar. Adamın belini büküyor arkadaş. Hem maddi hem manevi. Ayrıca düzgün bi kar yağışınada pek rastlamadım, zaten her yer çamura bulanıyor hemen kar yağınca sokakta yürünmez oluyor.

merkez ise bahçelievler mah gayet iyidir aile için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 22 Kasım 2012; 19:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Heves kırmak gibi olmasın ama kışın yalova pek çekilmiyor ya. O rüzgar yok mu o rüzgar. Adamın belini büküyor arkadaş. Hem maddi hem manevi. Ayrıca düzgün bi kar yağışınada pek rastlamadım, zaten her yer çamura bulanıyor hemen kar yağınca sokakta yürünmez oluyor.

Alıntıları Göster
    Yalova dan kar izlenimleri

Yalova ya yerleşmeyi  düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİRUKO

Yalova dan kar izlenimleri

Alıntıları Göster
    Çeşmeye,bodruma yerleşsene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Arkadaşım 20 yıldır Antalya dayım . sıcağa dayanamıyorum . Soğuk da özleniyormuş :))
    Yalova hem İstanbul a da yakın diye düşünüyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende ileride İstanbuldan Bursaya taşınmayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Arkadaşım 20 yıldır Antalya dayım . sıcağa dayanamıyorum . Soğuk da özleniyormuş :))

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

Bursa daha idealdir bence,çoğu imkana sahip ve oldukça merkezi bir yer izmir ankara istanbul gibi.@kayhan haklı yani.
  • quote:

quote:

quote:

Bursa daha idealdir bence,çoğu imkana sahip ve oldukça merkezi bir yer izmir ankara istanbul gibi.@kayhan haklı yani.

Bursa da olur , fakat şu yosun kokusu tutkusu yok mu , denizi görmesem de kokusunu hissetmek isterim.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Olası İstanbul depreminde Çınarcık fayınında etkilenme riski var. Eğer etkilenirse sahil şeridinden sağ insan çıkacağını sanmıyorum. Ona göre iyi düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Yalovada mısınız ? Bu arada ben Yalova nın yaşanabilirliğini seviyorum , her yere yakın ama uzak sakin

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Yalovada mısınız ? Bu arada ben Yalova nın yaşanabilirliğini seviyorum , her yere yakın ama uzak sakin

Alıntıları Göster
    Yalova merkezde yaşıyorum buyur gel Yalova'nın havası ayrıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

Yalovalıları toplasak mı napsak Bir konu açalım , ordan bulışma ayarlarız
  • quote:

quote:

Bana uyar hatta güzel olur
  • quote:

quote:

quote:

Bana uyar hatta güzel olur

Alıntıları Göster
    Bizde yalovadan bir yer aldık içinde evi filan var yalovalı arkadaşlar bilirler gerçi termalin içinde bir yer termale 5 dakka filan oralardan yalova ne çok kötü ne çok güzel bir yer ortalarda bir şehir işte eskiden de galiba ist ye bağlıymış

• Çınarcık akar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.