Merhaba arkadaşlar bu yıl antalya kırmızı çizgi kolejinden mezun oldum ve hayırlısı ile güzel bir üniversiteye başlayacam. Şimdi size okul hakkında bahsetmek istiyorum seneye veya bu sene tercih edecek olursanız bu söylediklerimi dikkate alın.
1.Okulda çok üst düzey bir kılık-kıyafet kontrolü var (Bana gereksiz geliyor ama söyleyim) 2.Okul eğitim kalitesi bakımından berbat zaten mezunlara bakarsanız çok iyi de değil sitesinden degil de facebook veya instagram yerlerden bakarsanız görürsünüz eski dershane zamanında olan mezunlar var ama renk gibi kırmızı çizgide bozdu. 3.Eglence ve sporsal gelişim eğitimden çok önemli burada. YKS çokta umurlarında değil zaten zengin okulu. Okula bmw siyle gelen öğrenciler var. 4.Yemekleri çok kötü 5.Kaynak seçimi berbat 6.Öğretmenleri alırı egoist hatta şu pandemi döneminde bir biyoloji öğretmeni siz şuan bana para kaybettiriyorsunuz dedi nu nedir ya adam sırf burdurda ünlü diye ve dersimiz var diye biz mi para kaybettiriyoruz??? 7.Bu kadar bu okulu spor-sanat için tercih edin yks için tercih etmeyin
GTU ceng kırmızı çizgimizdir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme