Şimdi Ara

kırmızı ekran problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar işletim sistemin windows 8 64 bit kullanıyorum donanımım bu :Anakartım Asus p8p67-m - İşlemci i5 2400 - Ram 1600 mhz 8 gb 2x4 - Ekran Kartım HİS HD 6850

bf4 multiplayerındanmıdır bilmiyorum sadece orda yapıyor denemedim baska oyunda problem yok ilkte problem yoktu rahat rahat oynuyordum daha sonra donmalar basladı full detay oynuyordum ilkte daha sonra gerek olmadıgını anladım multiplayerda ayarları kıstım neyse 32 bitte oyunu oyniyim dedim kolaya kaçtım bu sefer sistem izin vermedi directx hatası aldım sonra ekran kartı sürücümü günceldi gene yukledim directx birdaha bf4 icindekini kurdum duzelir gibi oldu daha sonraki gun oyunun ilk bolumu tamamlandıktan sonra yeni harita gecımlerinde kırmızı ekran cıkıp pc restart atmaya başladı 64 bitte , 32 bitte oynamaya kalktığımda bu sefer oyun donuyor. Anakartın biosunu guncelledim filan bi umut gene ekran kartı surucusunu kurdum directx kurdum en son surumunu yok hala aynı sekılde suan lutfen bilen biri yardımcı olursa sevinirim.. (hata kodu fılan yok dırek sadece duz kıpkırmızı ekran)

• Oyundan kaynaklı olma ihtimali yüksek. 3dmark gibi test programlarıyla ekran kartına bi Yüklen bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Unexpected error running tests.
    Workload work failed with error message: DXGI call IDXGISwapChain::Present failed [-2005270523]:

Hardware device removed.

DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED

bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wildifferent -- 18 Kasım 2013; 20:54:19 >
  • bu hatayı ekran kartı gpu saati ayarı ve bellek saati ayarını degistirdigimde alıyorum yarı defult yaptıgımda ise %24 2536 aldım grafikte..
  • Oc yapınca sapıtması normaldir. Kaldırmıyor demek ki. Sürücü ile ilgili de olabilir. Sürücü mutlaka son çıkan sürücü olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.