Şimdi Ara

Kırmızı Işıkta Sağ Tarafa Dönmek... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
19.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaza mı yaptırdınız hocam ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Kaza mı yaptırdınız hocam ne oldu

Hocam kırmızı ışıkta bekliyorum, arkamdan dat dat basıyor kornaya.

Çek kenara döneceğim sağdan diye. Sağ tarafımda da geçeceği kadar boş alan var ama biraz araç kullanmasında sıkıntı var.

Geldi yanıma bağırıyor niye tıkıyorsun diye. Dedim bak yanıma kadar geldiğine göre geçebiliyorsun, yanında hanım arkadaşın var uzatma, sana ne uzatacağım dedi. Yanlış yapıyorsun dedim. Senden iyi biliyorum kırmızıda sağa dönülür diyor.

Dedim iddia, p.rno içerikli sitelere girene kadar gir akşam Google a yaz dedim "kırmızı ışık sağa dönüş" oku dedim, önüne geçtim beklemeye başladım. Google'a yazınca donanımhaber'de bu konu çıktı, pek umudum yok araştırmasına ama araştırırsa kendisi için not bırakayım dedim konuya.

Eşime çocuk olduktan sonra trafikte böyle tiplere uymayacağıma söz verdim ama genelde tutamıyorum sözümü.

Bu sefer içim içimi yedi ama uymadım. Ha sonra uymadığıma üzüldüm orası ayrı :)

• araba surmeyi ankarada ogrenince kirmizida istemsiz olarak saga donuyosun. onumde araba vardir tutup da taciz etmem ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dönülmesi gerekir. Ben bir süre Amerikada yaşadım orda sağa dönüş kırmızı yansa bile kontrollü bir şekilde yapılabiliyor.

Bir de şöyle bir şey daha var. Eğer yayalara yeşil yandıysa ama yaya yoksa geçebiliyosunuz. Ama yaya varsa yandınız.

• Yanıp sönen kontrollü geçiş işaret yok ise; kimse beni hareket ettiremez. Ankara Mankara kullanıcısı istediği kadar böğürsün.

• Ankara trafiğinin en büyük sorunu bu.Daha dün sağa dönüş için bekleyen adamın arkasında taksi paso kornaya bastı,adam hiç istifini bozmadı taksici eşşek gibi bekledi.Neyse sağa yesil yandı öndeki adam döndü arkadaki takside sağa dönecek sandım bi baktım direk gitti ve gittigi yön kırmızı ışıktı.Taksici hem sağa doneni taciz ediyor önü açılınca sağa degilde kendisine yanan kırmızıya aldırmadan direk gidiyor.Ulan direk gideceksen sağa dönenlerin peşinde ne işin var orta serit veya sol şeritte beklesene

• zucchero kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Fevri davranmadığınız iyi olmuş. Bişey yaptığınızda yasalarımız sağolsun insan yerine konuluyo bunlar olan bizlere oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Geçmiş olsun hocam. Fevri davranmadığınız iyi olmuş. Bişey yaptığınızda yasalarımız sağolsun insan yerine konuluyo bunlar olan bizlere oluyo.

Teşekkürler hocam, haklısınız. Bu kafayla giderse üçüncü sayfaya çıkar günün birinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Bence dönülmesi gerekir. Ben bir süre Amerikada yaşadım orda sağa dönüş kırmızı yansa bile kontrollü bir şekilde yapılabiliyor.

Bir de şöyle bir şey daha var. Eğer yayalara yeşil yandıysa ama yaya yoksa geçebiliyosunuz. Ama yaya varsa yandınız.

Beyfendi burası amerika değil. Böyle şeyleri kıyaslamak yanlış olur.Her ülkenin çeşitli trafik kuralları var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Bence dönülmesi gerekir. Ben bir süre Amerikada yaşadım orda sağa dönüş kırmızı yansa bile kontrollü bir şekilde yapılabiliyor.

Beyfendi burası amerika değil. Böyle şeyleri kıyaslamak yanlış olur.Her ülkenin çeşitli trafik kuralları var...

Başka bir yerde daha iyi bir kural düzen varsa neden uygulanmasın

• quote:

quote:

quote:

Bizimkilere, kırmızı ışık yansa da sağa dönüş serbest deseler; Yaya maya dinlemez ezer geçerler.

Yaya geçidinden geçen insana, ne geçiyorsun? diye kızan ve durmamaya çalışan, durana da korna ile küfür eden bir tiplemeyiz...

• Ankarada sağa dönerken kırmızı ışıkta beklersen sopayı yersin taksicilerden, melih bunları ışıga karşı allerjik yapmış heryere kavşak yaparak, ayrıca Ankarada sol seritten sağa geçerken frene değil gaza basılıp sağ şerittekinin önune kirmazsan sağ seride sokmazlar seni arkadan gelenler, recep ivedik bir film karakteri degildir Ankarada bizzat hayatın gerçeğidir bilenler bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

quote:

Bizimkilere, kırmızı ışık yansa da sağa dönüş serbest deseler; Yaya maya dinlemez ezer geçerler.

Yaya geçidinden geçen insana, ne geçiyorsun? diye kızan ve durmamaya çalışan, durana da korna ile küfür eden bir tiplemeyiz...

Doğru diyosunuz. Kurallardan önce kurallara uymayı öğretmek lazım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.