"Kırmızı TV" yayında. "TürkSpor" frekansla aynı pakette.. 11996 h 26000
bak şimdi oldu
aynı içerikte onlarca kanal var. bu kanalların hepsi para tuzağı. bu kanalların hepsine
evet hepsi para tuzağı
TURK SPORUN EKRANINDA SU FREKANSTAYIZ DIYE BIR YAZI GECIYOR SIMDI BIZIM BU FREKANSI MANUEL OLARAK BULMAMIZ MI LAZIM IZLEMEMIZ ICIN YOKSA BUNLAR YAYINA GECCEK MI KISA ZAMANDA.ÇAYLAK SORUM ICIN MAZUR GORUN YENIYIM DE.
arkdaşım kgeygs manuel gireceksin frekansı açılırsa ordan izlersin yayını
yahu ne biçim iştir bu.nextstar kullanıyom.bulamıyom
Bu TurkShow paketine uyuz oluyorum. Hergün bir kanal açıyolar neredeyse işe yaramaz kanallar sonra kapanıyor sonra değişik isimlerle tekrar açılıyor durmadan frekans değişiyorlar.İlk başta klip yayınlıyorlar durmadan sonra fal bakmalar sms yarışmaları vs. başlıyor. Bir ara Smart vardı.O da durmadan Smart Vizyon, Smart Çocuk, Smart TV gibi abuk subuk kanallar açıyordu 2 gün sonra kapanıyordu belli aralıklarla frekans değişiyordu. Hiç eklemiyorum bu kanalları direk silerim otomatik eklendiğinde.
quote:
Orjinalden alıntı: NetX
Bu TurkShow paketine uyuz oluyorum. Hergün bir kanal açıyolar neredeyse işe yaramaz kanallar sonra kapanıyor sonra değişik isimlerle tekrar açılıyor durmadan frekans değişiyorlar.İlk başta klip yayınlıyorlar durmadan sonra fal bakmalar sms yarışmaları vs. başlıyor. Bir ara Smart vardı.O da durmadan Smart Vizyon, Smart Çocuk, Smart TV gibi abuk subuk kanallar açıyordu 2 gün sonra kapanıyordu belli aralıklarla frekans değişiyordu. Hiç eklemiyorum bu kanalları direk silerim otomatik eklendiğinde.
Bu da o tarz bir kanal mı?
Bekleyip göreceğiz ne tarz bir kanal
Kırmızı TV ne kanalı (adına bakınca aklıma birşeyler geliyo da)
cep telefonu kanalı felandır herhalde
130 kanalın yarısı beş para etmez sadece trt ler,cnbc-e,ntv,tgrt haber,cnn türk,busines channel,tv5, bunu gibi 1-2 kanal daha gerisi kim kimle ne yapmış ne halt etmiş gibi geri zekalı kanallar
900 lü hat kanalı
Hepsi birbirinden beter kanallar.
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Dediğimden bir farkı yokmuş.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Dediğimden bir farkı yokmuş.
Evet ya ..Dandik bir kanal daha eklendi listeye
Türksatta baktığım kanal sayısı 10-12'yi geçmiyor. Gerisi hikaye. Böyle olacaksa uyduyu indirmek daha akıllıca olacak
Yine sağlam bir kanal bekledik, sonuç yine hayal kırıklığı. Aslında isminden kestirmek zor değil böyle bir kanal olduğunu..