Şimdi Ara

Led tv görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sorun büyük galiba 4-5 aylık LG led tv ekranda şeritler oluşuyo sonra dağılıyor görüntü gidiyo falan yani tamamen görüntü yokta sayılabilir.. su dokulmüş, ama nerden doktugunu bulamadm, televizyonu yerinden cıkardıgımdada altından elime bikaç damla su geldiği için bunun gercek olması kuvvetle muhtemel.. smdı benm ne yapmam lazım bana duvarda 2bin liralık çöp yığını asılı gibi duruyo ama once bi bilene danısaym dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert_1 -- 13 Eylül 2014; 3:38:21 >

• ta devrelerden biri yanmis yada kisa devre yapiyor olmasi buyuk ihtimal sac kurutma makinasiyla kurutmaya calis eline su gelen yerdeki bosluktan ekranin on kisminda bosluk varsa kucuk arkadas buyuk bir ihtimal suyu dokunce oradan gecmis olabilir yada teknik servise cagir teknik servisi cagirmadan once sac kurutma makinasiyla siviyi kurutmaya calis ayrica sivi temasi sogleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkez20 kullanıcısına yanıt
    teknik servis ayrı bi ücret talep edermi peki yalandan bide oraya vermeyelim :)
  • garanti süresi devam eden bir ürüne ücret talep edemez ayrıca sıvı temasından dolayı bazı teknik servisler ede bilir onun için sıvı temasından bahsetme ara teknik servisi gelsinler göster bir anda izlerken bu şekilde oldu de biraz yalan söğlemen gerekecek ama artık yapcak birşey yok hatta acele et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez20

garanti süresi devam eden bir ürüne ücret talep edemez ayrıca sıvı temasından dolayı bazı teknik servisler ede bilir onun için sıvı temasından bahsetme ara teknik servisi gelsinler göster bir anda izlerken bu şekilde oldu de biraz yalan söğlemen gerekecek ama artık yapcak birşey yok hatta acele et :)

aynen öyle :)
    hocam ben eve gelip durumu farkettıkten sonra fişini çekip yerinden çıkartıp bıraz hareket ettırdım bıde havalandırma yerlerinden üfledim içine doğru yalandan :) sonra kendi kendine kurumaya bıraktım suan tv normale ondu gıbı ama tvnın sag kısmında 10-20 cmlık dikey bir sutun var orda renk soluk gozukuyo dıger yerler normal sayılır yani tamamen görüntü var ama o sutunda soluk renk mevcut.. ? bi fikir bi tahmin yürütebilirmisiniz ? normalde bu gibi durumlarda onarım ücreti cok yuksek istiyolarmıs panel değiştiği için ama şimdi durum değiştimi acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: abana-37

hocam ben eve gelip durumu farkettıkten sonra fişini çekip yerinden çıkartıp bıraz hareket ettırdım bıde havalandırma yerlerinden üfledim içine doğru yalandan :) sonra kendi kendine kurumaya bıraktım suan tv normale ondu gıbı ama tvnın sag kısmında 10-20 cmlık dikey bir sutun var orda renk soluk gozukuyo dıger yerler normal sayılır yani tamamen görüntü var ama o sutunda soluk renk mevcut.. ? bi fikir bi tahmin yürütebilirmisiniz ? normalde bu gibi durumlarda onarım ücreti cok yuksek istiyolarmıs panel değiştiği için ama şimdi durum değiştimi acaba ??

teknik servisi ara panel değişimi olmaz zaten evde bakarlar biraz sonra gerekirse alır giderler kesinlikle çağar teknik servis para istemez isterlersede hakları yok zaten istemeye uynaık ol verme teknik servise tvini yaptır onların işi bu sen bozacan onlar yapacak hepsu bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    o zaman yarın ilk işim teknik servis çağırmak :)
  • biberona el koyarlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.