Şimdi Ara

LG Tv Beyaz Nokta Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
71.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün tv yi açtığımda böyle birşeyle karşılaştım ilk olarak en üstte birtane beyaz bir nokta vardı daha sonra nedir bu bakayım dememle tvnin iç tarafından aşşağıya doğru kayan birşey oldu ve noktalar 4 e çıktı nedir nasıl düzeltilir garantisi bitti eğer tamire gönderirsem faturası ne çıkar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.!
    LG Tv Beyaz Nokta Sorunu
    LG Tv Beyaz Nokta Sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Televizyonda Beyaz Nokta Sorunu

LG TV'nizin ekranında beyaz bir nokta veya leke fark ederseniz, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiz:

• Pikseli Test Etme: Beyaz noktanın ölü bir piksel olup olmadığını kontrol etmek için bir piksel testi çalıştırın. Ölü pikseller onarılamazken, sıkışmış pikseller bazen manuel olarak düzeltilebilir.
    • TV Ekranını Temizleme: Ekranı yumuşak, mikrofiber bir bezle nazikçe temizleyin. Ekrana çok fazla bastırmamaya dikkat edin.
    • TV Yazılımını Güncelleme: En son TV yazılımına sahip olduğunuzdan emin olun. Yazılım güncellemeleri, bazen ekran sorunlarına neden olabilecek hataları giderir.
    • Harici Cihazları Kontrol Etme: Beyaz noktaya harici bir cihazın neden olup olmadığını kontrol edin. Örneğin, bir oyun konsolu veya Blu-ray oynatıcıyı çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
    • TV'yi Yeniden Başlatma: TV'yi kapatın ve fişini prizden çekin. Birkaç dakika bekledikten sonra, fişi tekrar takın ve TV'yi açın.
    • Bantlama Yöntemi: Beyaz noktanın üzerindeki sıkışmış pikselleri düzeltmek için bantlama yöntemini deneyebilirsiniz. Bu yöntemde, ekranı kapatarak siyah bir görüntü elde edin. Ardından, beyaz noktayı nazikçe birkaç saniyeliğine şeffaf bantla kapatın ve bandı çıkarın.

Bu adımları uyguladıktan sonra beyaz nokta veya leke hala mevcutsa, LG destek ekibiyle iletişime geçmeniz önerilir. LG TV'nizin garanti kapsamında olması durumunda, sorunu ücretsiz olarak çözebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • Güncelll..!!!
  • Servise bir sorun bakalım ne diyecekler.
    Belki gizli ayıplı bir ürünse iade hakkınız doğar.
    Yanlız bunu rapora bağlatmanız gerekir.
  • kardeşim sorunu çözdün mü ? bende de şuan aynısı var ve garanti bitti cevap verirsen çok sevinirim
  • kardeşim sorunu çözdün mü ? bende de şuan aynısı var ve garanti bitti cevap verirsen çok sevinirim
  • Ayni model tv de bizde de çikti.garanti bitti 3 ay gecti bu sorun oldu. Bimeksten 3 yil uzatilmis garanti yaptirmistim. Zor bela ulastik bakalim servis gelince ne diyecek?
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde de aynı problem çıktı. Garantisi biteli 20 gün oluyor. Panelin değişmesi gerekiyorsa yeni televizyon alalım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hocam bizde de aynı problem çıktı. Garantisi biteli 20 gün oluyor. Panelin değişmesi gerekiyorsa yeni televizyon alalım daha iyi

Bir yerde 500 lira civari masraf duydum bakalim ne olacak
    Hocam bu sabah bıraktım cihazı servise. Birbirimizi haberdar edelim
  • quote:

Ben bimeksten uzatilmis garanti satin almistim. Normal Garanti bittigi icin uzatilmis garanti kismi bimekse aitmiş.kaydimizi aldilar. Daha servis dönüş yapmadi. Malum bimeks batti falan deniyor, beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

quote:

Ben bimeksten uzatilmis garanti satin almistim. Normal Garanti bittigi icin uzatilmis garanti kismi bimekse aitmiş.kaydimizi aldilar. Daha servis dönüş yapmadi. Malum bimeks batti falan deniyor, beklemedeyiz

Bimeks teknik servis destegi saglamiyormus. Uzatilmis garantinin ucretini iade edeceklermiş. O sekilde mail attilar.
  • aynı sorun bizde de çıktı, yok mu çözümünü bilen
  • quote:

quote:

quote:

Bimeks teknik servis destegi saglamiyormus. Uzatilmis garantinin ucretini iade edeceklermiş. O sekilde mail attilar.

oha, doğru mu anladım, siz uzatılmış garantinin parasını ödediniz, eğer tv'ye bu sürede bişi olmasa para ödenmiş kalacaktı ama sorun çıkınca biz zaten garanti vermiyorduk paranızı geri verelim mi dediler, bu düpedüz dolandırıcılık..

Bu nasıl bir anlayış yahu. Bu yüzden mağazaların uzatılmış garantisini almıyorum, varsa markanın kendi uzatmasını alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

quote:

quote:

oha, doğru mu anladım, siz uzatılmış garantinin parasını ödediniz, eğer tv'ye bu sürede bişi olmasa para ödenmiş kalacaktı ama sorun çıkınca biz zaten garanti vermiyorduk paranızı geri verelim mi dediler, bu düpedüz dolandırıcılık..

Hocam bimeks batti deniyor. Iflas esiginde yani butun magazalari kapanmis. Bu yuzden teknik destek saglayamiyorlar. Garanti uzatmaya verdigim ucreti iade edecekler.

Ama bimeksin garantisi oldugunu bilseydim almazdim. Bu da bize ders oldu. Lg garantisi sanmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Bu nasıl bir anlayış yahu. Bu yüzden mağazaların uzatılmış garantisini almıyorum, varsa markanın kendi uzatmasını alıyorum.

Bimeks battı deniyor magazalari kapanmis hocam. O yuzden ucret iadesi yapacaklar.
  • Arkadaşlar Bende de Aynı sorun vardı ve biraz araştırmayla problemi kendim 1 tl bile harcamadan Çözdüm.

Öncelikle biraz cesaret lazım. Youtube a "Lg tv Led değişimi" yazıyorsunuz ve tv nizi nasıl açıcağınızı detaylı şekilde öğreniyorsunuz.

Ardından Tv nin Led kısmına ulaştığınızda Ekranınızdaki Beyaz ışık kadar Merceğin yapışan yerlerinden çıktığını görüceksiniz.

Bende 11 nokta vardı ve 11 mercek yerinden çıkmıştı. Yapıştırıcı ile yerlerine yapıştırdım ve ekranım eski haline döndü.

Detaycı çalışın söktüğünüz şeylerin fotoğrafını çekin vidalarınızı düzenli koyun ki tekrar toplarken kolaylık olsun

Söylediğim gibi biraz cesaret :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrGenius -- 11 Eylül 2017; 4:9:37 >
  • TrGenius T kullanıcısına yanıt
    Hocam valla helal olsun. Youtube da baktım ilk videoya. Tv aynı 49lb620v. Biraz uğraştırıcı gibi ama videodakine göre adam mercekleri falan degistirdim diyodu. Sadece yapıştırma ile düzelebilir mi acaba? Uğraşsak biryerleri koparmayız inş
  • 3 yıl kullandığımız televizyonda beyaz nokta sorunu oldu. garantisi bittiği için çözüm aradım. gönderdiğim videoyu takip ettim. yaptım oldu :)

https://www.youtube.com/watch?v=rLwHWLHT4T4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.