Bildirim
Kırşehir tıp mı? Çorum tıp mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben Çorum u öne aldım hocam siraniz kac -
Benim de çorum öndeydi ama kyk yurtları uzak dediler filan so anda kırşehiri üste aldım bu arada sıralamam 17874 sizin kaç? -
corum tabii -
17999 giresun'da yasiyorum daha yakın diye öne aldım aslında
Hocam birden korku bastı Kars'a kadar indim ozel tıp da ekledim açıkta falan kalmam degil mi -
Bu yıl Kırşehir'den Çorum'a yatay geçiş yapacaklar var.Çorum yaz kesinlikle. -
Off umarım kalmayız ya aynı korku bende de var 😭 bende siirt kars ne varsa yazdım -
Siz sanırım çorumda okuyordunuz kyk yurtları uzak diyorlar bir bilginiz var mıdır? -
Otobüsle erkek yurdundan 10-15dkya okuldayız. -
Kız da aynı mı -
Onlara biraz daha uzak ama onlara da hastane ve terminal çok yakın.Bence bu sıkıntı değil ya ben kızların şikayet ettikerimi hiç duymadım. -
Saolun ailem biraz sıkıntı çıkarıyor da uzak diye yurt :( peki onlar da otobüsle mi gidiyor okula -
Evet aynı otobüsle gidiyoruz.O yüzden daha uzun oluyor.Sırf bu yüzden Kırşehir yazarsanız uzulebilirsiniz.Kırşehirle ilgili bir konu açılmıştı onu okuyun. -
Sağolun -
Neden geçmek istiyorlar -
Ahi evranı baya kötülüyolar bence de çorum -
Forumda bir kişi kötülüyor. Başkaları da mı var -
Kırşehirli değilsen bence çorum -
hocam sizin kaç k geldi? -
BEN DE AHİ EVRANI ÇORUMUN ÜSTÜNE YAZMIŞTIM ARTIK ALTINA YAZACAM.
GİRESUN MU KIRŞEHİR Mİ ??
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X