Şimdi Ara

Kirwe Kendine kufur eden adamlari Guzel Koruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni Sucladi hakaret etttii denilmeyecek laflar yedim asalandim bu adam icin Nick Lord_Mu_MG [Yas 0-14] arasi olan bebe Dragon guildini aldigi cocuklarin sifrelerini zorla aliyormus

Kirwe Kendine kufur eden adamlari  Guzel Koruyor
    quote:

Orjinalden alıntı: DialogMu

Ben sana bisi demedimki sen adam beni kesti die sikayet etmissin cvp verecegim bi konu deil Mu oynayan herkes bilirki adam kesmek yasak deildir bu oyun pvp uzerine kurulu bi oyundur eizklere yardım konusuna gelince o iş avrupalı insanlara mahsustur biz türkler ezmeyi severiz o yüzden birinden yardım destek beklemek anlamsız bence adam kesmek yasak olmadığından konuya bişi diyemicem kolay gelsin.

İlk SOZLERİ BUNLAR iyimser
    quote:

Böle konuşmak istemezdim ama elimde deil

Sen ne mal adamsın yav :D:D gülüyorum ancak 2 saat oldu servere geldin ortalığın içine ettin git lan bu serverde kasma düdük . bu arada bizim foruma gir bak adam küfürlerinden dolayı ne ceza aldı kendini bilmez herif seni.

Sonrasi SOZLERİ 9 yasindaki cocugun demeyecegi laflar....
    demekkii bu Kirwe İnsanlgii buymus ogrenmis olduk

• Ewet arkadşlar görünüşüne bakmayın aslında çok Gıcıktır İşi düştüğü zman çpk i olur işi olmadığı zman sie der

Artık dialog mu nooo
  • Bunca FOTO CEKTİM KODUM dh deki server sahiplerinin adminlerinden cvp bekliyorum bana hakaret edildi
    kafesindeki cocuk kufur etti sss cektim player gorevim die adam neler dedi bana goruonuz

siz admin olsaniz cvp ne olur

• Ban werirdiwe werdide bir ikincisi alıntı yaptığın DialogMu adlı kullanıcı dialogmunun forumunda sahte üyelik alan LordMuMG dir tamammı onlarıda heb bu adam yabıo ortalığı kaıştırmak için okiş annamışn

LordMuMg ye bende aşırı gıcığım gördüğünüz gibi Dialog-Mu nun adını kötüye çıkartmya çalışıokanmayın arkadaşlar DialogMu adlı kullnıcıya karayak arkadaşımızda kirwe sanmış kirwe şu an evinde geldiğinde konuya açıklık getircektir

• iyide arkadaşlar burası bununyeri değil bence, gidip DialogMu'nun forumlarında paylaşın kozlarınızı gelip de buraya anlamsız anlamsız şikayet etmeler nedir anlamadım ki? Çocuk diyorsunuz bazılarına ama bu tip başlık açanlar, elinden şekeri alınmış çocuktan beterler yau. Forum dediğin paylaşım yeridir. Bilgi paylaşımının bunu bizimle ğaylaşsanız ne olur paylaşmasanız ne olur.
  • karayak ve diğeri adınız herneyse ...
    Bunlar bana çocuk gibi davrandığımı söyleyen adamlar

ewt yasıma göre cok cocukca davranırım kanım kaynar benim sürekli birileriyle atısırım uğrasırım kirwe kardesimde buna örnek onunlada urasırım herkezle ugrasırım fakat kimsenin emegine hadi lan bu olmamıs , sen ne biçim adminsin falan demem.. Olay nedir tam olarak anlamadım ama ortada küfür var mademki küfür var .Yapacağın sey bellidir
    admine ss yollarsın
    hala küfür ediyorlar oyunun forumlarına koyarsın, forum yoksa tekrar adminlere ulasmaya calısırsın
    yine cevap alamadın çeker gidersin...

Bizim sünnetsiz kirweyle urasmayın, ki aramızda gördüğüm işi iyi yapan bi kaç delikanlı adamdan biri
  • Bu konuyu buraya taşımamanı sölemiştim sana karayak bizim forumumuz var oraya ekle gereken yapılır dedim sen serverde daha 1 günlük adamsın geçmişimizden haberin yok ben kardeşimin acc sini silmiş adamım bilen bilir sen foruma Lord_Mu_MG nin resimlerini ekledin sonucu nu beklemeden sağa sola çırpınmaya başladın sen buraya bu konuları açmadan önce bizim foruma eklediğin ss lerin altına yazdığımı gördünmü bilmiyorum bu serverde ayrım torpil söz konusu deildir bunu kafa sok

Şimdi gelelim olayın iç yüzüne Karayak denen kişi servere başladı Lord resli bi insan yardım talep etti karayak lor ters tepki verdi ve bunca yapılan Lord dan öc almak adınadır kendisine yardım etmedi die adama demediği bırakmadı sırf küfür etsin die evet lordu ben bir hafta banladım dediklerinden ötürü seninde acc yi siliyorum yapılması gerekenleri yapalım o zaman.
  • Kardes bak demek ben sucluyum tmm ozurdilerim sss gondermisimmm yardim istemisimmm demek ben yemin ederimki odamdan yardim istemedimmmmismini sordun lordmu olunca bizim cahit sandimmm o mu die soracaktim ama lord akrasif hareketleri ile deli damarima basti kim beni nasil bilirse bilsin ben kufurbazim ama kimseden yardim istemem bunu aklinizia yazin arkdaism bildigim kisilerden isterim sen gibi kendi forumunda yazdigim 3 konuyu sildinnnn agzimi actirma kirwe senin hakkind akotu bisi dememistim sen bana serverdan kovuncaya kdr batuya vsss kisiler sorrr sen o adami koruyorsun hala vee sunuda soyluyorum arkdaslarina soyleyip te yazi yazdirmaya benzemez bu isler 1981 dogumlusun yasin gibi konus cocuk laflari ile yola cıkma gel bana sor bu isi burda uzatmak istemiyorsan prens4321@hotmail.com gel yuzumu sole benim accont silinmis yada silinmemis sss ler orda fotoshop uygulyacak degilim ya yaramaz ve karayak 2 cesit ss var yaramazdaki sss lerde bisi denilmedi kendi aralarinda kufure ediolar bende staf ariodum kaybolmusut lord orda dior arkdasi kimse beni banlaymaz dioooo sen adam olsan bu lafi kaile alirsin ama karekterin belli 3 sana serverini kufur edio ben bir tek bile bisi deme dims erveirn hakkinda sozlerimde sana haksizligi soyluyordum ama sen karekterini orataya koydunnn aridelimarkli olayina gelince eet tersledimmm suclu olabilirim ama adam cok kuralci konumustu ben aalislin oldugun lan kelimesi kurunca adam bana tersledi engelddi olay buuu tvgp okey kirwe bi soun varsa gel msn buralarda hakli cıkarmaya calisma ss lerden gorunuyorrrrrrr

• quote:

Orjinalden alıntı: KaRaYaK_Mc

kirwe bi soun varsa gel msn buralarda hakli cıkarmaya calisma ss lerden gorunuyorrrrrrr

her adam benim msn ye gelemez kardeş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KaRaYaK_Mc

kirwe bi soun varsa gel msn buralarda hakli cıkarmaya calisma ss lerden gorunuyorrrrrrr

her adam benim msn ye gelemez kardeş

Dogru Sen cok adamsin yaaa biz gibi kisilerle napacan dogru sen cok adamsin helal yuzunu ogrenioruz olm bundan sonra sana cvp vermicen ben senin gibi adamlarla konusmam... Sanal oyuncagi!!!!
    Gercekler Acidir Hazmedemeyen kisiler =kirwe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-HelpeR -- 23 Aralık 2006; 12:40:19 >
  • Türkiyenin Saygın serverlarindan birinde böyle yapiliyorsa MU online Türkiyede bitmiş demektir..

YORUMSUZ denen konular vardir.. fazla söze gerek kalmaz..

Çünkü Herşey söylenmiştir.. İşte Karişimizda Böyle Bi konu vardir..

Ben Mu online Nı kısa bir süre biraktim iyikide birakmişim ki Böyle Kötü insanlarla Kötü muhabbletlere girmemişim..

• SABRON suclu biziz aga burda ole diolar cok uzuluyorum msn ye girip baska msn lerdne hakaret falan ediolar rezil olunca.......
  • yaw bosuna kirwee forumu bosunamı açtı suç olanları orda paylascan burda mu online bolumu server tartısma bolumu deil
  • dialog muo oyuncusundan ben _ImmortaL_
    kardes orda sen olafları hakkettinn biz bise konusuyoz sen biseler dion biz tartısıoz sen biseler diyosun

SEN ONCE LORD_MU_MG İLE BENİM KONUSUP TARTISTIKLARIMA SAYGI DUY SONRA GEL BURDA KONUS
  • quote:

Orjinalden alıntı: royalist-mu

Ewet arkadşlar görünüşüne bakmayın aslında çok Gıcıktır İşi düştüğü zman çpk i olur işi olmadığı zman sie der

Artık dialog mu nooo

o seni ilgilendirmezzzz ilk önce Sen Yaptıgın server a bakta ondan sonra konus , dialog un admini iii biri Hiç Laf yapmaa
    Hem bak Bende oynuyorum Ben Hiç laf Yapmiyorum Edebiyle Oynayın sizde laf yapmazsinizz [Tavsiyedir]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydin1788 -- 5 Ocak 2007; 17:58:00 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.