Bildirim
kis 2009
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hadi beyler bi el atın şuna -
Sistem özellikleri? -
local ip aralığını tanıtman gerekiyo sanırım akşama yükleyip bilgi vericem sana iyi günler
yükledim internetimi kesti restart ettim makina açıldığında internet geri geldi her hangi bir kesilme yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 10 Haziran 2008; 18:29:37 > -
makina dell inspiron 2.0 çift çekirdek(T7200)1 ram 256 ati x1400 XP.uninstall ettim regeditten sildim tekrar yükledim yine aynı.kis i kapatıp yazıyorum şu an.
ie pro kullanıyorum.altta hava durumu eklentisi var kis açıkken o da bilgi vermiyor.firefox da aynı durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafitaf -- 10 Haziran 2008; 19:11:33 > -
kaldırmayı denedinmi ? -
kaldırdım tekrar kurdum aynı -
Arkadaşım Kis2009 kurulduğunda firewall açık olur. Birde senden iç ve dış network ile ilgili soru sorar. Sen onlara güvensiz yada red dediysen seninh çıkışını engeller. Kis 2009 açıkken firewall i kapat öyle dene, sorun düzelirse kis2009 un firewall ayarlarını yeniden gözden geçir... -
firewall kapat ama antivirüs özelliği açık kalsın o zam bişey olmaz yoksa kaspersky e dayanılmaz ama bence antivir hepsinden iyi onu dene
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X