Şimdi Ara

KIŞ DAHA BİTMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahminlere göre ilkbahar türkiye için normalden soğuk ve yağışlı geçecek.Özellikle mart ve nisan ayları.Şimdilik birşey söylemek için erken ama modellere göre 5-6-7 mart tarihlerinde bir sistem daha giriş yapıcak.Söylediğim gibi henüz daha erken ama unutmayınki efsane sistemleri genel olaral şubat-mart aylarında aldık.Çok uzun vadeli tahmin olduğu için tarih vermek ne kadar dogru oldu bilmiyorum ama bu sistemden tüm türkiyenin etkileneceğini düşünüyorum.

• EFSANE GE-LI-YOR GODZILLA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke
  • TUTMAZ

• Birkaç gün öncesine kadar sadece havada görüceğimizi düşüdüren modeller vardı ancak şuan örtü oluşturabilir gibi gözüküyor.
  • peki

• ulan hava durumunu izleyen başımıza meteoroloji uzmanı kesiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 kış lastiği yeter mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hava durumları 4-5 maksimum 7 günlük bilgi içerir.Benimkisi ise 15 gün sonrası için bir tahmin.Altını çizerek söylüyorum tahmin.
  • YAĞMURA GÖ-MÜ-LE-CE-ĞİZ!!!

• 7 martta bir tane geliyor.Eğer gerçekleşirse bu yağış gibi bir yağış daha alır İstanbul.

• tm
  • maybeurebetteroffthisway kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonu için doğru sıcaklıklar gündüz istanbul için 10-15 derece aralığında.
  • 8 gün sonra bitecek tabi ki bitmedi az takvime bakın yav

• https://scontent-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10928867_399329493559616_5038213457105710649_n.jpg?oh=2020d66b085cddbeb4fd26bc8679e8eb&oe=5592045A

Citi citi, resim kodlarını kurcalama knk. Dün düzelcem diye girdin olmuyo böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 20 Şubat 2015; 14:43:40 >
  • ISTANBUL GODZILLAYI GERI GETIRMEYE HAZIR MIYIZ? MART KAPIDAN BAKTIRIR KAZMA KUREK YAK-TI-RA-CAK

• Güncellemelere göre mart ayında en az 1 kar yağışlı sistem alıcağımız kesin gibi.Ama ben 2 kuvvetli 1 orta kuvvette sistem alıcağımız kanaatindeyim.Ay sonuna doğru kesinlik kazanır.
    Ayrıca muhtemel 2 sistemin birbirine yakınlığı acaba bu 2 sistem birleşir mi sorusunu akıllara getiriyor ki bu uzun soluklu soğuk hava ve kar yağışı demek oluyor.
    Sistemlerin kuvvetli olucağını düşünüyorum çünkü sistemler kutup kökenli.Tarih vermek gerekirse martın ikinci haftasına kaymış gibi gözüküyor.Ay sonuna doğru daha net konuşabiliriz.2 sistem birleşirse efsane 87 kışını tekrar yaşayabiliriz ama şimdilik bunu söylemek hayalden öteye geçemez.
  • Kış uzun sürecek
  • Son güncellemelerle soğuklar güçlendi.Martta kar yağar mı kış bitti diyenler dönüp geçmişe bakmalı.Bakınız 22 Mart 1942,1985 ve 1987.Bunlar efsaneler.Son yıllarda mart ayında kar yağışını unutmamız olmıyacağı anlamına gelmez.
    Marttaki sistemin kaynağı aşırı negatif Arktik Salınım‘dır.Kuzey Kutbu’nun tam merkezine bir yüksek basınç oturuyor.Önümüzdeki günlerde AO( Arktik Salınım) endeksi nötre çıkmaya çalışıyor.Yani bu yüksek basınç zayıflayarak güneye hareket ediyor. O yüksek basınçlar peşine kutup soğuklarını da takıyor ve sistem güneye atak yapıyor.
    O atak ne kadar güçlü olur, nereye olur orası ise şimdilik netlik kazanmadı.Kimilerine göre sistem italyaya doğru kaydı kimilerine göre istanbulda kıyılarda 50cm kar olucak.Bana sorarsanız ikisini söylemek de şuan için yanlış.Sistemin türkiyenin batısını etkileyeceğini düşünüyorum.Ne ölçüde ne kadar sürer zamanla netlik kazandıkça sizlerle paylaşacağım.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omgbigking -- 22 Şubat 2015; 15:35:01 >

• Bence gayet açıklayacı olmuş.Umarım bizi de vurur su AO
  • Oq peqi teşeqqürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.