Şimdi Ara

Kış geldi bot alağım ama hangi marka kararsızım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bot alacağım caterpillar ve timberland arasasında gidip geliyorum cat botlar timberlara göre çok daha uygun fiyatları yalnız timberların fiyatları +250 galiba ama çok rahatsız ettiği söyleniyor dogru mudur?ne öneriyonuz

• Ben marrell aldım memnunum.

Kış geldi bot alağım ama hangi marka kararsızım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 4 Aralık 2008; 22:52:33 >
  • param olsa alacağım bot goretex içerikli bot olacaktır. hem nefes alıyor, hem çok dayanıklı, hemde su geçirmiyor
  • Caterpillar
  • caterpillar markasını uzun yıllardır kullanıyorum..harley filan da kullandım ama cat çok sağlam bir bot tavsiye ederim..
  • timberland
  • Bende alıcam yarın inşaallah. Eğer İstanbuldan yarın alacak varsa gelsin yeşil'e beraber alalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alakasız olcak ama 3 yıl olacak Kinetix kullanıyorum. Soba maşallah denizaltı gibi...
    Sağlam

Edit: Kar suyu yağmur suyu vs tanımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 4 Aralık 2008; 23:16:50 >
  • tam üstüme konu açmişsin dostum.. geçen hafta olivium da geziniyodum reebok da bi tane bot gördüm yeni sezon bi numara daha büyügü olsaydi alicaktim hala da kafam o ayakkabida.. kar suyu bile geçirmio o derece süper bi bottu.. fiyati 98 ytl idi.. ilk firsatta onu alicam hatta nikimi not et aldigim zaman hatirlat ss koymayan ..... olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 4 Aralık 2008; 23:05:17 >
  •  Kış geldi bot alağım ama hangi marka kararsızım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

timberland

tiky bam bam
    tiky bam bam
  • Timberland
  • kaliteli birşey almak ne zamandır tiky lik oldu yaa ben kaçırmışım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.