Şimdi Ara

Kış Lastiği Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nexen Marka kışlık aldım aracın lastik boyutunun ara ebat olması dolayısıyla premium markalarda fiyat yüksek olmasından dolayı ben memnunum fikir olabilir sizin için de çok yüksek meblalar ayırmayı düşünmüyorsanız.

• continental kullanıyorum yerler iki parmak karda -3 dereceydi aynı zamanda denedim 15 km yolu sorunsuz gittim geldim rampalarda 1 yer dışında sıkıntı yaşamadım

1 yerde sıkıntı yaşadım oda öndeki araç çıkamayıp kaldığı içindi yoksa orayı da kavradı mı çıkardı.

Sinir olduğum olay kar buz var millet şoförlüğüne güvenerek yazlık lastik ile yola çıkıyor ve çakılıyor tabi sen alsan başkası almasa gene sana gümleme ihtimalleri var.

Birde kaza halinde ekstradan ceza yiyeceklerini bilmiyorlar herhalde.

• Ultragrip 9+ kullanıyorum. Son derece memnunum. Benim için ıslak zemin performansı da önemliydi, bu konuda beklentimi karşıladı.

• Ug8 performance 225 40 18 aldım 1500 km dir kullanıyorum. İlk 1000 km çok kötüydü sürekli ABS devreye giriyordu frene biraz asılınca. Ama şuan tutuş olarak baya hoşuma gitmeye başladı. Yanlış ciddi sesli uğultu yapan bir lastik ve aşırı taş fırlatıyor. Babamın araçta kornoran var ondan da sesli. Kornoranda hiç uğultu yok ama ug8 de baya var. Eğer sessizlik ön plandaysa bulaşma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya baya ihtiyaç duyulmayan bir kış yaşıyoruz 😄 bu kışı pas geçer miyim diye düşünmeye başladım

• trgtbzg T kullanıcısına yanıt

Hangi şehir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Takeshi Kovacs

Hangi şehir acaba

Bursa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.