Şimdi Ara

Kış Lastiği Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

225 / 40R18 ölçütlerinde kış lastiği bakıyorum, lastik Bursa'da kullanılacak. Önceki aracımda Nokian WRD4 kullanmıştım, kar performansı gerçekten başarılı bir lastik fakat, bir miktar sıcak havada aşındığına dair genel değerlendirmeler okudum. Biraz kafam karıştı açıkçası, test sonuçları vs aşağıdaki adaylar ön plana çıktı, yorumlarınızı bekliyorum.

Goodyear Ultragrip Performance +

Michelin Alpin 5

Continental TS860S SSR* (bunun 2019'unu bulabiliyorum)

Nokian WR D4

• Aşağıdaki lastikleri kullandım deneyimlerimi aktarayım

10 üzerinden

Nokian WR D4

• Soğuk buz kar yağış performansı 8
    • Su tahliyesi 8
    • Çabuk ısındığından yol tutuşu 10
    • Havalar 7 derece üstüne çıktığında değiştirmen lazım aksi taktirde aşınmalar çatlamalar oluşuyor

Michelin Alpin 5

• Soğuk buz kar yağış performansı 8
    • Su tahliyesi 10
    • Çabuk ısındığından yol tutuşu 9
    • Havalar 11 derece üstüne çıktığında değiştirmen lazım aksi taktirde aşınmalar çatlamalar oluşuyor

Not: ölçüleri ve araçlar farklı idi.

• Goodyear UG8 kullanıyorum ve memnun kaldım şimdilik. Niyetim Nokian weatherproof almaktı ama son anda zam yiyince bunu almıştım. Sessiz lastik. Kar performansını daha deneyemedim tabiki.

• Önerileri bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

Goodyear UG8 kullanıyorum ve memnun kaldım şimdilik. Niyetim Nokian weatherproof almaktı ama son anda zam yiyince bunu almıştım. Sessiz lastik. Kar performansını daha deneyemedim tabiki.

Hocam bu serinin yeni lastiği de benim yazdığım performance+ sanırım, ama bi tık gürültülü gibi değerleri

• Eski aracımda bir sezon Continental ts860 kullandım. Depodan lastikler çalınınca aynı araç için Nokian D4 aldım. İkisi de güzel lastikti. Nokian daha sessizdi. Her iki lastiği de uzun süre kullanmadığım için dayanıklılık konusunda bir şey söyleyenem. Başka marka kış lastikleri de kullandım, ancak favorim bu ikisi...

• goodyear ultragrip 8 neden düşünmüyor sunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fakiramaseksi

goodyear ultragrip 8 neden düşünmüyor sunuz

ug 8 hakkında olumsuz yorumlar da okudum, ug performance plus daha yeni bir seri ve puanları da daha iyi o yüzden böyle düşündüm

• ne kışı ya asfalt 8 senedır kar gormuyor rusyada yasıyorsan al lastıgı

• Gecen hafta nokian snowproof aldim cok memnun kaldim cok sessiz ve stabil bir lastik.D4 yerine snowproof alin d4 te sorun yasayanlar var.

• Continental kullanıyorum,gayet memnunum.

• trgtbzg T kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Ben ilk defa kışlık lastik kullandığım için ses değerlerini tam bilemiyorum. Kıyas yapabileceğim bir tecrübem olmadı ama yazlık lastiklere göre baya sessiz geldi. Şaşırtıcı derecede hem de. Araba dandik fiat albea olmasına rağmen alman gibi izolasyonu var hissi yaşatıyor lastik sesinin neredeyse olmayışından ötürü.

• trgtbzg T kullanıcısına yanıt

2 tane aracım var sık sık şirketimizdeki araclarla da sehayat ederim yani 5 6 senede en az 7 8 tane kışlık lastik test etme şansım oldu ug 8 fiyat performans olarak en memnun olduğum lastik.

• leidenfrost L kullanıcısına yanıt

Ug performance plus da yeni serisi ve puanları da iyi, yorumunuza göre ug serisi üzerinden gidilebilir o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

ne kışı ya asfalt 8 senedır kar gormuyor rusyada yasıyorsan al lastıgı

Kış lastiği sadece karda mı kullanılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: trgtbzg

Kış lastiği sadece karda mı kullanılır?

Alıntıları Göster

buzdada kullanılır

yok kışın demek ıstıyorsun ama ben kışın,4 mevsım lastıkle gezıyom sorun yok 

• Ug 9 kullanıyorum memnunum
  • yagmur yok kar yok kıslık bot almaya beznıyor.gereksız seye verecek bol para var mıllette

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Ug 9 kullanıyorum memnunum

Goodyear ön plana çıkıyor geri dönüşlere göre o halde

• Günceldir arkadaşlar yorumları bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.