Şimdi Ara

KIŞ LASTİĞİ TERCİHİ - NOKIAN / GOODYEAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangkook v desenli kışlık lastik aldık fiyatı gayet uygun geldi onuda bir incele derim.
  • Kimse heyecan aramasin. Son 3 yılda 50000 km yol yaptım buzlu ve karli zeminde. Lastiklerim ug8. 1 takım değiştim. Aslında lastiklerim hâlâ çok yumuşak idi ama dişleri baya aşınmıştı. Şuan yine ug8 ler takılı. Sivas suşehri arasında geminbelinde geçidinden geçtim 2010 rakım. Eksi 18 derece sıcaklık karlı ve buzlu yolda insanlar sağa çekmiş zincir takarken ben yanlarından 2. Vites 50 ile sifir kayma sıfır patinaj ile çıktım. Tabi işin içinde soforluk önemli. Daha doğrusu kış tecrübesi diyelim. Ama yinede Goodyear ug 8 ler benim için zirve diyebilirim
    Edit: Aynı mesajı başka konuya da yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de iyi lastik. Ancak kış lastiğini genişletmeyin, 195 yerine 185 de alabilirsiniz ama 205 almayın.
  • İkisininde kar performansı çok iyi. Ama kuru zemin ve ıslak zeminde nokian daha başarılı.

• Yalnız lastik seçimi aracı kullandığın bölgeye görede değişir.Eğer kış koşullarında buzlu ıslak zeminde iyi performans versin bunun yanında konforlu bir lastik olsun dersen fiyatına göre Nokian WR D4 hepsinden bir gömlek üstündür.
  • Kullandığım herşeyde imkanlarımı çok aşmadan en iyisini kullanmaya çalışırım, bugün bir arkadaş "petlas tak gitsin uğraşma" dedi. Ben böyle düşünmüyorum, İstanbul da kullanacağım, ama yeri geldiğinde farkını ortaya koyacak, konforlu bir lastik almak amacındayım, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

İ20 gibi kutucuk bir arabaya 205/55 lastik takmak kadar saçmalık olamaz kışın.

B7 Passat'ın orijinali 215/55 biz tavsiye üzerinde 205/55'e düştük, Passat lastiği mi takacaksınız yarısı kadar arabaya? Hem aşırı yakmaya başlar, hem de araba dengesizleşir.

dacia sandero stepway üzerinde orjinal ebat 205 55 16 lastikler var.aynı motorlu clio ile benzer yakıt tüketimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 3 Ocak 2016; 20:04:59 >
  • istanbul ankara gibi buyuk sehırlerde pek gerek olmuyor cunku yeterlı tuzlama yapılıyor. İlla alacaksanız 205 degıl 195 alında barı alanı dusurunce yere yaptıgı basınc artacagından daha mantıklı davranmıs olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zcnyldz

Kullandığım herşeyde imkanlarımı çok aşmadan en iyisini kullanmaya çalışırım, bugün bir arkadaş "petlas tak gitsin uğraşma" dedi. Ben böyle düşünmüyorum, İstanbul da kullanacağım, ama yeri geldiğinde farkını ortaya koyacak, konforlu bir lastik almak amacındayım, yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Hocam Transporter kullanıyoruz.Desenine ve etiketine (a,b,c vsvs) bakarak Petlas PT925 aldık,eski kumholarimiz çok daha iyiydi(kc11). Otomobillerde nasıldır bilmiyorum ama ticaride verim alamadık

• çok kar yağan bir yerdeyseniz

Lassa İceways 4 yıl Muş'ta dağ köyünde kalan biri olarak tavsiye veriyorum
  • aracımda Nokian lastik var. çok memnunum. 2014 kışında taktıdım. tavsiye ederim. videoyu da 5 saat önce çektim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 3 Ocak 2016; 22:23:17 >
  • ikiside piyasanın en iyilerinden ve ikiside uzmez.

Ben ug9 kullanıyorum ve teker boyundaki yarım metreye yakın yeni yağmış karı kürüyerek (30 m civarı) cıktım iki gun once.
    Kış lastiği kesinlikle onemli ve bu ikiside guzel. içinize sineni alin.
  • Hangisi ucuzsa o Continental ts850yide ekleyin bu ucluye.

Bende de ug8 var,suana kadar kar-buz-islak-kuruda bir sikayetim olmadi
  • Dünya ya kış lastiğini öğreten NOKİAN onun için rakipsiz yazdım....Ne isterseniz onu alın....Bütçenize uyanı alın... 2 ay için o para verilirmi ???? Diyenler bir kaza yaptıkları zaman kaç lira masraf yapacaklarını düşünsünler..Kasko ödeyecek ....Diyenler ise tamir süresini ve çektikleri eziyeti ve arabanın değerinin düşmesini düşünsünler....Kolay gelsin...
  • quote:

Hyundai Yeni I20 aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum, ebat 195/55 R16, servisle görüşmem sonucunda 205/55 R16 ebatınıda kullanabileceğimi öğrendim, uzun süre güvenlik öncelikli bir şekilde
    kullanmayı düşündüğüm için iyi bir lastik almak istiyorum, İstanbul'da kullanacağım. Araştirmalarım sonucu şu iki lastik arasında kaldım, kullanıcılarından yorum alabilir miyim?

http://www.kliksa.com/urun/nokian-19555-r16-91h-xl-wr-d4-kis-lastigi/902564663

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-20555-r16-91t-ultragrip-9-oto-kis-lastigi/902188572

Kış lastiğinde taban büyütmeyin
    kısa ve öz.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Dünya ya kış lastiğini öğreten NOKİAN onun için rakipsiz yazdım....Ne isterseniz onu alın....Bütçenize uyanı alın... 2 ay için o para verilirmi ???? Diyenler bir kaza yaptıkları zaman kaç lira masraf yapacaklarını düşünsünler..Kasko ödeyecek ....Diyenler ise tamir süresini ve çektikleri eziyeti ve arabanın değerinin düşmesini düşünsünler....Kolay gelsin...

Toplamda odeyecegim 200-250 TL farkı hiç düşünmüyorum açıkçası, amacım seçenekler içinden en doğru kararı verebilmekti. Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, sizlere danışma sebebim de buydu zaten, hayırlısı ile yarın netleştiririm kararımı. İyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD

quote:

Hyundai Yeni I20 aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum, ebat 195/55 R16, servisle görüşmem sonucunda 205/55 R16 ebatınıda kullanabileceğimi öğrendim, uzun süre güvenlik öncelikli bir şekilde
    kullanmayı düşündüğüm için iyi bir lastik almak istiyorum, İstanbul'da kullanacağım. Araştirmalarım sonucu şu iki lastik arasında kaldım, kullanıcılarından yorum alabilir miyim?

http://www.kliksa.com/urun/nokian-19555-r16-91h-xl-wr-d4-kis-lastigi/902564663

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-20555-r16-91t-ultragrip-9-oto-kis-lastigi/902188572

Kış lastiğinde taban büyütmeyin
    kısa ve öz.

Ebat değişiminden vazgeçmiş durumdayım

• Nokian wr d4 alın. Ben çok begendim ve sessiz olması avantaj

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    İlk kış lastiğini üretmiş olması şu an en iyi kışlık lastiği ürettiği anlamına gelmiyor. Bu şekilde, yani "rakipsiz" gibi bir ifadenin kullanılmasının çok doğru olmadığını düşünüyorum. Bu klasmandaki tüm lastikler birbirinin rakibidir, birbirlerine göre avantajlı ya da dezavantajlı olduğu disiplinler vardır. Ben kendi aracımda 4 yıl Continental ts830p kullandım, 2 yıldır da ts850 kullanıyorum, en ufak bir sorun yaşamadım, hiç "acaba" demedim. Ama arkadaşımız direkt 2 lastik üzerinden gidince önermedim bile. Hoş seçtiği lastikler de gayet iyi lastikler daha önce dediğim gibi.
    Tabii ki şahsi tecrübelerimiz de önemli. Zaten kim aldığı lastikten memnun kaldıysa sıkıntı yok demektir. Ancak hiçbir kışlık lastik girdiği 28 testin 21'inden 1. çıkmamıştır ts850 gibi. Zaten geri kalan testlerde de ilk üçte, bir tane 4.lük bir tane 5.lik var. Siz de Nokian rakipsiz dediğinize göre sizdede Nokian için bunun gibi bir istatistik vardır sanırım?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.