Şimdi Ara

Kış Lastiği ve İstanbul Manzaraları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

sileceklerin değişim zamanı gelmiş

Merhaba.
    A101 veya Bim' e 2 liradan gelmesini bekliyordum ama boşuna bekliyorum.
  • Bilmem kaç yıllık kredi ile araba alınca tabi lastik almaya para bulamıyor, burada felsefe yapmak istemem ama herşeyini alabileceğin maddi gücün yeten araç almak yerine gösteriş ve birazda hevesten kendini zorlayıp araç alınca böyle komik görüntüler çıkıyor ortaya. Gülüyorum bu vatandaşlara sadece.
    Kış lastiğin yoksa çıkmayacaksın yola, yola çıkıpta hem kendine hem başkasına zarar verecek potansiyel tehlike gibi gezmemelisin ortada.

Geçen kış park halindeki aracıma kayarak geldi vurdu yaz lastiği ile gezen densizin biri, aracıma son derece önemle bakan biriyim yazın yaz, kışın kış lastiği ile gezerim. Günahımız neydi?
    Bu konu tüm araçlara zorunlu olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

quote:

Merhaba.

ben hb dan 3 TL ye aldım memnunum
  • kış lastiği takmayan efelere sözüm airbaglarınızı çıkarın satın onlarda hayatta bir kere ya lazım olacak veya olmayacak.
  • kar lastiği de %100 kaymayacak diye bir kaide yok. dikkatli gidilmeli. ama kontrollü bir kayma sağladığından sokak dar değilse oldukça keyifli kayması. yokuşlarda slalom çok zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 31 Aralık 2015; 19:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Aydos ormanındaki manzara. 1-2 saat önce çektim.

Kış Lastiği ve İstanbul Manzaraları

10 senedir düzgün kar görmedim, ağlamamk için kendimi zor tutuyorum

• Forumda kış lastiği gereksiz diyenlerin mesleklere göre dağılımı: 1-kaportacılar, 2-boyacılar, 3-motor ustaları, 4- yedek parçacılar, 5- çekici sahipleri, 6- medikal malzeme satıcları, 7-cenaze levazımatçılarıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bEnde istanbul da kış lastiği kullanmıyorum ama .kar yağıncada çıkmıyorum ..kış lastiğide olsa yine çıkmamaya çalışırım .. dört çeker zincirli araç bile olsa altında , başkası gelip vuruyor .

• quote:

quote:

Merhaba.

hayatta hic bir seyin adisini ucuzunu almadim.hic bir ürünüm beni yari yolda birakmadi.2 tl ye bim den silecek nedir arkadaş.2 tl likde en fazla bunun kadar siler.gerci sizi taniyorum.sicak firsatlardaki adamsiniz.size sabaha kadar anlatsak dinlemezsiniz bile.ama kaliteli mağzeme kullansaniz hayatta bidaha 1 2 tl lik ürün peişinde koşmazsiniz.sizin evinizi merak ediyorum.bim a101 veya nerde ucuz adi mal var onlarla dolu heralde.2 tl ye silecek dedi adam ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

quote:

Merhaba.

hayatta hic bir seyin adisini ucuzunu almadim.hic bir ürünüm beni yari yolda birakmadi.2 tl ye bim den silecek nedir arkadaş.2 tl likde en fazla bunun kadar siler.gerci sizi taniyorum.sicak firsatlardaki adamsiniz.size sabaha kadar anlatsak dinlemezsiniz bile.ama kaliteli mağzeme kullansaniz hayatta bidaha 1 2 tl lik ürün peişinde koşmazsiniz.sizin evinizi merak ediyorum.bim a101 veya nerde ucuz adi mal var onlarla dolu heralde.2 tl ye silecek dedi adam ya.

Merhaba.
    Tavsiye ettiğiniz ürün nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

quote:

Merhaba.

Merhaba.
    Tavsiye ettiğiniz ürün nedir?

orjinal alcan abicim orjinal.git servisinden al demiyorum.arabanizin markasi nedir bilmiyorum.orjinali neyse onu alcaksin. kullancaksın 3 4 yıl neyse.

• Ben de öylesine bir video yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 1 Ocak 2016; 21:54:16 >
  • Kiş lastigi gereksizdir bandirmadan sevgilerle kisin sert gectigi yerdeyse tabikigerekir senede 3 gun kar görücez diye lastik degistiremem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel video olmuş hangi programla yapıyorsunuz? sonuda iyi bitmiş biraz nazlandı ama
  • Kış lastiği takınca "tank paleti" taktığını sananlar (veya öyle göstermeye çalışanlar) yine çoğunlukta..

Beyler tamam artısı vardır ama hiç kaymamak diye bir şey mümkün değil..
    Zincir takmış araçların bile patinaj yapıp zar zor ilerlediği yerler var..
    "Kışlıkları taktım engel tanımam" yok öyle bir dünya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 84 model bmw e30 ile bir yere gitmem gerekiyordu çıkarken kar erimişti ve hava güneşliydi. Tam gaziosmanpaşa girişte dolu ile beraber tipi bastırdı kendimi lastikçiye zor attım zincir taktırdım ama 500 metre sonra sağ arka koptu sol arka ile devam ettim 2 yerde battım itelediler çıktım. Yani kış lastiksiz sakın çıkmayın 5 saatte avcılar - gaziosmanpaşa - avcılar yaptım...
  • Kış lastiği gereksiz diyen gereksizler airbagleri de söküp atsın. Sonuçta bir kere ya kullanıcaksın ya kullanmayacaksın. Boşuna ağırlık yapmasın kıymetlinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

güzel video olmuş hangi programla yapıyorsunuz? sonuda iyi bitmiş biraz nazlandı ama

Merhaba.
    Windows Movie Maker

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

güzel video olmuş hangi programla yapıyorsunuz? sonuda iyi bitmiş biraz nazlandı ama

Sağolun adobe premier pro ile yaptım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.