Şimdi Ara

Kış Lastiği ve İstanbul Manzaraları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu madem toplu taşımaya biniyorlar,yollarda buz pateni yapan kim.
  • Sokaktaki en kötü araba 40,000 TL, milletin cebinde 2500 liralik iPhone 6 var ama ne hikmetse kış lastiğine para vermek insanlara zor geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha emniyet kemerinin önemini anlatamadığımız millete (buna kemeri arkadan dolaştırıp takanlar ve alarmı susturmak için sahte kemer tokası alanlarda dahil) kış lastiğini hiç anlatamayız.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yambiri -- 2 Ocak 2016; 23:53:59 >
  • Evden ciktigimda sokakta debelenen 5.20d yi cektigimi zannettim ama cekememisim ama yanindan suzulerek gitmem benim icin mutluluk kaynagi oldu. 4. Senesine girmis olan toyo snowprox s942 halen daha performansini sergilemesi hosuma gitti.

Birtek gecen sene komple buz olqn bir yokusu cikarken zorlandim o kadar gecen 2 gun boyunca kazlicesme-esenyurt arasini 4 saatte gectim.

Kis lastigi kullanmazsiniz anlarim o zaman arabami da cikarmam diyenlerini anliyorum peki o zaman yollarda ilerleyenler kimler?

Yolumu tikayip 25kmyi 4 saatte gitmeme sebebiyet vermeleri neden?

Ayni durum kaza haricinde ve lastik patlamasi haricinde bakim yaptirmadan araclarini kullanip yolda kalan araclar icin de gecerli.

• Hala KIŞ lastiği değil de KAR lastiği terimini kullananlar olduğu sürece bu iş gram değişmez. Kar lastiği tabirini kullanırken şu çivili, vidalı lastikleri kastetmedikleri bariz sanırım:http://www.kamuajans.com/images/upload/image/KI%C5%9E%20LAST%C4%B0%C4%9E%C4%B0.jpg

Kış lastiği onlarca yerde yüzlerce kez söylendiği gibi kar yağdığında değil hava sıcaklığı 7 derece gibi sıcaklıkların altına düştüğü sırada oluşacak kayıpları tolore edebilmek için kullanılır. yaz lastiği haliyle sıcaklık düştükçe sertleşip sürtünmesini kaybeder ve olmadık bir yerde başınıza iş açar.

Kasım ayının ortalarında kış lastiğini takar gerekirse mart gibi de çıakrtırım. Kış lastiği kullanmak için illa kar yağmasını beklemek başlı başına bir sıkıntı bence.

• http://forum.donanimhaber.com/m_112598387/f_//tm.htm#113288852

10 aralıkta bu istanbullular niye kış lastiği kullanmıyor diye konu açmıştım,herkes ne gerek var yaa ,havalar güzel diye ahkam kesiyordu...
  • arkadaşlar kar / kış lastiği husisi araçlarda zorunlu mu istanbulda? arkadaşı hafta sonu polis çevirmiş yeni kanun çıktı artık hususilerde de zorunlu demiş kar lastiği ve ceza kesmiş bilgisi olan var mı?
  • Neden kış lastiği ile kar lastiği karıştırılır anlamıyorum. Kış lastiği = kar mıdır? Bunun soğuk veyahut yağmurlu havalarda faydasi yok mudur? Eğer öyleyse 7 derecenin altındaki havalarda neden kış lastiği öneriliyor? Değilse neden karla özdeşiyor anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.