Şimdi Ara

Kış Lastiği ve İstanbul Manzaraları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sabah E-5' te tipi vardı.
    Transking kış lastikleri ile ABS bile devreye girmeden rahat bir şekilde seyahat ettim.
  • Kış lastiği özgürlüktür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sürekli dört çeker, kar modu ve kar lastiği bulunan aracımla yola çıkmaya çekiniyorum. İyi cesaret bunlarınki. Gerçi ben de kardan. aracımdan ziyade bunlardan korkuyorum o ayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

senede biikaç gün kar yağacak diye kar lastiği almam yağdığı zamanlarda ya kullanmam yada zincir takarım zincir kar lastiğinden çok daha güvenli bu bi gerçek. ayrıca o lastiklerede güvenmeyin yağ gibi kaydıklarına defalarca şahit oldum zincir takın.

Bu vidyodaki koşullarda zincir takarsanız ön takımı elinize alırsınız...sanayide ustayla kar sohbeti yapacak baya bir zamanınız olur.Sonrasında zaten kış lastiği de alırsınız.

Kış lastiği sadece kar yağınca değil,7 derece altı sıcaklıklarda kullanılmalıdır.Yaz lastiğinin hamuru bu sıcaklık altında sertleşir ve fren mesafesini artırır,kendi canınızı ve diğer insanların canını tehlikeye atarsınız.

Bu arada bende UG8 ve Conti TS850 var , zincire hiç ihtiyacım olmadı, gölbaşına da gittim,çorumada gittim,kırıkkale,elmadağ,uludağ da yaptım. Ucuza kaçmadan alınan kış lastiği ile paranız ve huzurunuz sizinle kalır.

• Ben anlamiyorum valla kis lastigini gectim bir zincir ne kadardir en fazla ya?
    Evden geceden beri izliyorum kurtulustan dolapdereye inen yokusu millet olarak ya heycani seviyoruz ya da maliz....
    Taksiciler bile takmis paraya kiyip milletteki onlem sadece lastik altina paspas at.
    Hadi onu da gectim durumun yok diyelim be arkadas her sene yapilan karda arac nasil kullanilir haberlerinide mi bakmiyosunda birinci viteste gazi kokleyip oldugun yerde cirpiniyosun?
    Bugun bitanesi arabadan indi bakmak icin araba altindan kaydi yakaladi kosup.
    Valla degisik bir milletiz muaynede lastik kiralariz,kisin onlem almayiz...

• ne rezillik,adam yazlık lastikle trafiğe çıkmış,yolu tıkamış,kaza yapmış ve hiç utanması yok.. 10 dakikalık yolu 1 saate aldım bu reziller yüzünden,diyeceksin parası yok ama adamın altında lüks araç var ,sabır çektik aksi halde meşe odunu ile kafalarını kırmak hak idi..
  • bende albea var. geçen sene 4 tane nokian kışlık lastik ve 4 tane de jant aldım. kasım 15 gibi de taktırdım. valla az önce arabayla sokak aralarını dolaştım. giremedğim sokak yok. belki istanbul için lazım değil. ama 1 an bile olsa işe yarasa bile yeter. o 1 an da belki bir hayat kurtarır..
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    aynı fikirdeyim tüm yılı toplasan 3-5 gün yollar kardan ötürü sıkıntılı oluyor. O günlerde de ben kendi aracımı zaten yola asla çıkarmam. Dediğiniz gibi sizin aracınız kar lastikli olur ama başkalarında olmaz gelir size vurur. Bir de yağmurda kar lastikleriyle frenlemelerde sıkıntı oluyormuş. Taksiciler şikayetçiymiş öyle duydum. O yüzden kar lastiği olsa da olmasa da çok acil durum olmadıkça araçları yola çıkarmanın pek mantığı yok bence...
  • Bende conti premium 5 YAZ lastiği takılı. Su an hiç sıkıntı yok geziyorum rahat rahat

• Aydos ormanındaki manzara. 1-2 saat önce çektim.

Kış Lastiği ve İstanbul Manzaraları
  • Millet 3 kuruş maaşla evini zor geçindirip krediyle araç alınca kış lastiği taktırmak zor geliyor tabii..Haksız da sayılmazlar mtv,sigorta,yakıt,kasko,bakım,muayene vs derken 1.300 liralık asgari ücretle kimsenin aracı yürütmesi beklenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 31 Aralık 2015; 20:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Millet 3 kuruş maaşla evini zor geçindirip krediyle araç alınca kış lastiği taktırmak zor geliyor tabii..Haksız da sayılmazlar mtv,sigorta,yakıt,kasko,bakım,muayene vs derken aracı 1.300 liralık asgari ücretle kimsenin aracı yürütmesi beklenemez.

Yav arkadaşım, madem 3 kuruş maaşı var ne diye kredi çekip araç alırlar anlamıyorum.Bir de 10.000 Lira bütçesi olan kredi ile sıfır GOLF 7 alıyor.Yahu arkadaşım kendi bütçene göre araç alsana
    İstanbul da toplu taşıma ile ulaşım daha kolay,trafikte sinir sahibi olacağıma, toplu taşıma da ayakta giderim daha iyi

• Valla arkadaşlar İstanbulda kış lastiği gereksiz, kar yağınca çıkarmam aracı ekolünden geliyorum.
    Ancak kazın ayağı öyle değilmiş. Lastik 1 kere lazım olsa o bile yetiyor.
    Hele 30 Aralık gibi bir günü düşünün. Camdan bakıyorsun güneş var, arabaya atlıyosun kar yağıyor.

Ben onu bunu bilmem arkadaş. Lastiğe verilen paraya acımıyorum artık. 1 kere lazım olur onda da ya can ya mal korunur. Dün taktırdım geçtim.
  • bLooP B kullanıcısına yanıt
    Her zaman tedbirliyim. En son geçen yıl aşırı kar yağdığında annemi ambulansla hastaneye götürmüştük gece yarısı. Ben de peşinden gittim, kış lastiği olmasa ulaşamazdım hastaneye, yaşlı kadıncağız da tek başına kalacaktı acilde o halde. Bu his anlatılmaz. Tek bir dakika kullanacak olsam bile yine kış lastiği alırım. Daha önce de benzer şekilde hastaneye gittiğim oldu karda. 3 liranın hesabını yapmam, bu arada aracım gayet mütevazı 8 yıllık jazz, ağa değilim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talbotlago -- 31 Aralık 2015; 14:28:40 >
  • bandırmadan izmir yapıcam varmı bılgısı olan
  • kış lastiği de öyle aman aman verim vermiyor arkadaşlar... Anca tuzlanmış yumuşamış karda faydası var. kullanıyoruz ama aracın orası burası ayrı oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Millet 3 kuruş maaşla evini zor geçindirip krediyle araç alınca kış lastiği taktırmak zor geliyor tabii..Haksız da sayılmazlar mtv,sigorta,yakıt,kasko,bakım,muayene vs derken aracı 1.300 liralık asgari ücretle kimsenin aracı yürütmesi beklenemez.

Yav arkadaşım, madem 3 kuruş maaşı var ne diye kredi çekip araç alırlar anlamıyorum.Bir de 10.000 Lira bütçesi olan kredi ile sıfır GOLF 7 alıyor.Yahu arkadaşım kendi bütçene göre araç alsana
    İstanbul da toplu taşıma ile ulaşım daha kolay,trafikte sinir sahibi olacağıma, toplu taşıma da ayakta giderim daha iyi

Bütçesine göre araba diyosun da bu devirde bütçeye göre araba mı kalmış.Adamlar 10 yaşındaki arabalara 40 bin fiyat çekiyorlar.Sonra 3 kuruş maaşıyla neden Golf 7 alıyor diyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

kış lastiği de öyle aman aman verim vermiyor arkadaşlar... Anca tuzlanmış yumuşamış karda faydası var. kullanıyoruz ama aracın orası burası ayrı oynuyor.

anlaşılan kar lastıgı gerkelı boyle havalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

senede biikaç gün kar yağacak diye kar lastiği almam yağdığı zamanlarda ya kullanmam yada zincir takarım zincir kar lastiğinden çok daha güvenli bu bi gerçek. ayrıca o lastiklerede güvenmeyin yağ gibi kaydıklarına defalarca şahit oldum zincir takın.

senede biikaç gün kar yağacak diye kar lastiği almayın, senede iki üç ay kış mevsimi olacağı için kış lastiği alın
  • Kar lastiği takmak tabiki gerekli de takanlar da rehavete girmemeli muz kabuğuna basmış gibi kayabilir kar lastiği de..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.