Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Bu ebatta neden önermediniz? Nasıl bir sorunla karşılaşabilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (240. sayfa)
KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)
(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
-
-
205/55r16 195/65r15 225/45r17 gibi ebatlar ana ebatlardır. Alt ve üst sınıf markalar arasında fiyat farkları çok çok yüksek değildir. Bu sebeple, bütçeniz oranında kaliteli marka tercih etmenizde fayda vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek istediğinizi şimdi anladım, Lassa’ya yöneleceğim gibi. Çok teşekkür ederim.
3000 civarına Hankook mantıklı gözüküyor.
teşekkürler cevap için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hankook evo 3X
bridgestone Lm005
17 inç de iki tane nokian vardı, uygun olduğu için 2 tane de sava almıştım.
nokian 430 lirayken sava’yı 180 liraya almıştım.
güvenlik sıkıntısı yok lakin uğultu var.
7 yıllık Nokian ‘ın tutunması da 6 yıllık savadan daha iyi.
fiyat farkı az olduğu için 16 ebatta premium marka tercih etmek lazım.
Lassa da güvensiz marka değil, sava gibi iş görür lakin hangi ara testlere girdi de premium marka oldu,
sizin ebatta iki misli değil, sadece yüzde 20 fark ile bridgestone, continental, Nokian, hankook, michelin, Goodyear, Pirelli
değerlendirilebilir
195\55 R16 ölçülerinde bakıyorum, 2020 ve 2021'de tüm testlerde hepsinde birinci olan Bridgestone Blizzak LM005. Fiyat ne cok yüksek ne uygun ortalama fiyatlara bulabilirsiniz. Alternatif olarak Hankook Winter RS3 ve Sava Eskimo HP 2 takip ediyorum. Sava ortalama bir yakıt ve frenleme sunuyor ( Yakıt:C Fren:C ), Hankook yakıt olarak biraz daha kötü ama frenleme performansı daha iyi ( Yakıt:D Fren:B ). Fiyatları aşağı yukarı aynı seviyelerde. Kendinize göre bir tercih yapabilirisiniz. Daha uygun fiyatlara Petlas Snowmaster var ( Yakıt:C Fren:C ) ama diğer markalara göre çabuk yıprandığı söyleniyor.
-
Yaptığım araştırmalar sonucunda karar değiştirerek Lassa Snoways 4 aldım. Frenleme ve yakıt tüketimi olarak (Yakıt:D Fren:B) Hankook ile aynı gözüküyor sadece Lassanın db'si 69. Biraz daha sessiz bir lastik. Henüz elime ulaşmadı, kullanımım sonrasında değerlendirip tekrar bilgilendireceğim.
-
Herkese merhabalar.
205 55 16 ebatında kış lastiği almak istiyorum. Ancak henüz karar veremedim. Sizler hangisini önerirsiniz. Araç Megane4 1.3 EDC
Araç için genel olarak önerilen lastikler;
Michelin alpin 6
Continental wintercontact ts870
Bridgestone blizzak lm005
Nokian wr d4
teşekkürler tavsiyeniz için. 2 lastikçi tanıdığa da sorduktan sonra (ki biri hankooku 3250den vermesine rağmen bridgestoneu al dedi) onların da tavsiyesine uyup lm005 aldım. tanesini 3750den aldım. ebat 235/50/r19 olunca lastiklerin hepsi pahalı. insanlara bilgi için dursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk05 -- 15 Aralık 2022; 21:55:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2017 toyota corolla 1.33 model
Kışlık lastik arıyorum
Adet başı 1100-1200₺ gibi bir bütçem var petlas düşünüyorum önerir misiniz?
Günlük 50km yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 24 Aralık 2022; 17:51:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bridgestone, Hankook, Goodyear, Lassa, petlas değerlendirilebilir
https://www.lastikcim.com.tr/bridgestone-blizzak-lm005-195-65-r15-91h/?
Hepsi de kaliteli, tercih sizin
Hayırlı olsun
-
Al birini vur ötekine, Petlas,
başka seçenek yok mu?
Goodyear aldım hocam. Kartımda puanım vardı 975 geldi adet fiyatı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olmuş, hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X