Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.953
Cevap
80
Favori
687.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 15 Kasım 2022; 20:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALJOJO K kullanıcısına yanıt

Bayon yazlıkta 657 mm çapında 205/55R17 kullanmış ama kışlık için bu ebat uygun değil mi aceba,

resimlere de baktım; davlumbazı tam doldurmuş,

kar ve buz nereye dolacak! Yer yok.

Diğer bayon’lar 621 mm çapında 195/55R16 ve 185/65R15 kullanmışlar.

çok temiz 15 jant temin etseniz; 635 mm çapında 195/65R15 kullanılsa veya

16 jant temin etseniz 632 mm çapında 205/55R16 kışlık kullansanız, nasıl olur?

bijon aralığı 4x100 olsa gerek,

i20 ve accent jantları uyması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 15 Kasım 2022; 17:38:5 >

205/55R17 dört lastik takımı 10000 lira,

195/65R15 takım lastik 4500 lira,

akakce.com
    Continental WinterContact TS 870 195/65 R15 91T Kış Lastiği Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-continental-195-65-r15-91t-wintercontact-ts-870-fiyati,1508584367.html

Bahsettiğin lastiklerin hepsi de kaliteli, f/p olarak tercih sizin

• lordford50 kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Kendi aracımda olsun, daha önceki kullandığım araçlarda olsun her zaman fabrika çıkışlı jant kullandım, bayon için de sizin yanıtınız üzerine yetkili serviste çalışan bir tanıdığa sorduğumda fabrika çıkışlı jantı kullanmaya devam etmemin daha doğru olacağını söyledi.

Belirttiğim lastikler arasında fiyat olarak en uygunu açık ara evo2 2100 tl iken diğer lastikler 2600-2800 civarında. Bu bağlamda, performans olarak aradaki fark fiyattaki fark kadar yüksek değilse evo2 ye daha yakınım.

Hankooka birde sempatim daha evvelden i30 aracım vardı yine hyundai olduğundan hankook kullanmıştım ve bir sıkıntı yaşamadım.

Siz olsaydıkız fiyatla beraber değerlendirdiğinizde 17 jantla kullanımda hangi lastiği tercih ederdiniz.

Saygılar

• burakoztr kullanıcısına yanıt

Hocam ben uzun arayışlar sonrasında Continental WinterContact TS 870 almaya karar verdim. Bridgestone lastikleri dayanıksız oluyormuş ve söylenilene göre, okuduklarıma göre Continental markasına kafa tutamazmış. Biz eşimle beraber acemi şoför olup aracımızda yeni olunca 3'e 5'e bakmadan Contiental çektik ama dediğim gibi çok araştırdım, Facebook grupları, çeşitli forum siteleri, Facebook grupları vs vs Contiental daha çok önerildi ve daha sağlammış. Bridgestone dayanıksız, az ömürlü denildi hep.

Sizin için en iyi kararı siz verebilirsiniz, ben usta bir şoför olsam tane fiyatına 1585 liraya falan lastik almazdım, 1000er lira bir markadan çeker geçerdim :) Ben işimi en sağlama almak istedim yoksa Bridgestone'da üzmez, premium bir lastik o da.

• Selamlar,

Corsa f araç aldım ve kış lastiğine ihtiyacım var.

Baya bir forumu gezdim dolaştım kafa karışıklığım kesinlikle geçmedi :)

205*45*17 ebatlarında İstanbul içi ve İstanbul - Edirne arası mekik dokuyan bir kişi için öneriniz nedir.

Teşekkürler.

Hankook f/P olarak doğru karar olur.

.

(Bende fabrika jantları öneririm.

kendi aracımıza da çıkma orjinal jant takımı almıştım.)

mesela 16 inç yazlık kullanan bir araç, kışlıkta alt donanımdan çıkma kapaklı 15 jant takımı kullanabilir. Gibi..

mesela arkadaşım yeni aldığı Skoda süperb aracına eski Octavia dan çıkma jantları kullanıyor. Gibi..

diğer bir arkadaş yazlıkta elegance corolla jantı kullanıyor, kışlıkta fabrika çıkışlı baz donanım jant takımı kullanıyor.

• lunhker kullanıcısına yanıt

Performans lastikleri tercih edilebilir;

conti ts870Performans

goodyear UG performans

akakce.com
    Continental WinterContact TS 870 P 205/45 R17 88V XL FR Kış Lastiği Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-continental-wintercontact-ts-870-p-205-45-r17-88v-xl-fr-kis-lastigi-fiyati,50885672.html

• lunhker kullanıcısına yanıt

195/55R16 ve 185/65R15

corsa’dan çıkma kışlık jant lastik takımı bulunursa onlar da değerlendirilebilir.

Bende buna karar verdim hocam teşekkürler.

• Ankara için aracıma kışlık lastik bakıyorum. 205/55 R16 boyutunda olacak lastikler. Ankara'nın kışı biraz uzun sürdüğünden direkt iyi bir lastik mi önerirsiniz? Fiyatlara baktığımda arada 200-300 TL bandında oynuyor gibi fiyat farkı. F/P ürünü lastik de alabilirim ama arada çok fiyat farkı olmayınca Continental WinterContact TS 870 205/55 R16 91T alıp geçsem mi? Daha önce başka aracımızda(suv) Michelin Kış Lastiği kullanmıştık ve memnundum. Başka lastik de önerebilirsiniz teşekkürler.

• addict1ve kullanıcısına yanıt

Araç nedir? Motoru?

bu ebatta fiyat farkı iki kat olmuyor, bahsettiğiniz gibi markalı lastikler alınabilir.

jantlı takım daha mantıklı,

5 bijondan sök tak, lastik jantta kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Kasım 2022; 20:26:56 >

Araç 1.2T 145 HP Astra 2020 model. Jantlı takım olarak hiç düşünmedim ama öyle biraz masraflı olmaz m hocam?

• 2 sezon kullandığım 3 tane nokian kış lastiğim mevcut biri kullanılmaz durumda aynı marka mı almak şart yoksa farklı bir tane takılabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Güvenlik için 4 lastiğin de aynı olması gerekir

http://https://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/lastik-bilgileri/lastik-degisimi-/mixing-tires

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0606 -- 3 Aralık 2022; 0:51:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar,

195/65/15 Ebatlarında kışlık lastik arıyorum.

performansı yüksek olmasına gerek olmayn kullanışlı kış lastiği arıyorum. öneri verebilecek olan varsa memnun olurum.

• Herkese merhaba,

Aracım için 205/55R16 ebatında kış lastiği almayı planlıyorum. Ben de herkes gibi fiyatlardan muzdaribim, gerçekten inanılmaz artmış.

Araştırmalarım sonucu Sava Eskimo HP 2 kış lastiğine ulaştım, daha önce hiç dikkatimi çekmedi ama köklü bir markaymış ve Goodyear tarafından satın alınmış. Üretimini Goodyear değil bazı ülkelerde Goodyear üretimini Sava yapıyormuş hatta. Hiç bu marka lastik kullanan oldu mu aranızda? Önerir misiniz?

En uygun burada buldum, daha önce Liqui Moly yağ almıştım. Lastik çeşidi az ama fiyatlar iyi.

superoto
    Sava 205/55 R16 91H Eskimo HP 2 Kış Oto Lastiği (Üretim: 2022, 34.hafta) - SuperOTO
    https://superoto.com.tr/urun-detay/sava-205-55r16-91h-eskimo-hp-2-oto-kis-lastigi-uretim-tarihi-34-hafta-2022/#531962

Sizce almalıyım yoksa bu rakamlara başka öneriniz olur mu?

• ealdemir E kullanıcısına yanıt

Ben ara bir ebatta Sava yazlık kullandım. Memnun kaldım ama bu ebatta (205 55 r16) Sava tercih etmezdim. Bütçeyi biraz daha arttırın. Premium veya biraz daha orta üst sınıf markalardan birini tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 6 Aralık 2022; 16:57:52 >
  • merhabalar, yeni tucson araç için kış lastiği arıyorum. ebat 235/50/r19. lastik önerisi olan var mıdır? kumho veya hankook nasıldır, 3000 3400 bandında bulunuyor, yoksa risk almayıp 4000 4300 civarı continental goodyear falan mı almalı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.