İce isimli modelleri almanız gerekir. Continental IceContact 3 225/45 R19 96T XL FR Kış Lastiği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (237. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)
(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
-
-
Bridgestone, Goodyear, Pirelli’nin yerli üretim modelleri uygun bulunabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 185/65/15 ebat lastik bakıyorum. Bursa merkezde kullanılacak. Sezonda 2-3 defa Uludağ ve 2bin km kadar uzun yol yapıyorum.
Lassa Snoways-3820TL
Hankook Winter İcept rs3 -3824TL
Goodyear Ultragrip 8 -3880TL
Hangi lastiği seçmemi önerirsiniz? Burada birçok arkadaşım Lassa kullanıyor Lassa alacaktım aslında ama Hankook ve Goodyear kampanyalı olduğu için markaları ilgimi çekti. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı merak ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
215/55/r18 2016 üretimi Yokohama kış lastiği satıyorum, düşünen olursa yazabilir.
Üçü de benzer kalitede aslında .
biraz fark ile
alpin 6
ts870
Lm005
fiyat aldınız mı?
17-18 jant da bu markalar iki misli fiyat farkıyla satılıyor ama 14-15 jant da yüksek marka tercih etmekte fayda var. Fiyat farkı azdır.
Merhabalar. 185/65/15 kış lastiği olarak Hankook Winter i cept RS3 W462 model lastik düşünüyorum. Bu lastiğin herhangi bir olumsuz yönü varmıdır kullanan varmı arkadaşlar
-
225/55/r16 continental wintercontact ts870 4 lastik 5850 tlye siparis verdim. Ilk defa kislik lastik aldim. Arabada conti ecocontact olduğundan kislikta ayni marka olsun dedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2019 da sivastan bir araç almıştım...
üstünde dunlop winter ice 02 diye bir lastikle geldi...
yemin ediyorum o lastiğin üstüne karda giden lastik tanımadım...
continentali goodyearı hepsi hikaye 1 cm diş dernliği vardı...
aracı satınca yeni aldıgım araca uymadı lastikte öyle kaldı...
şimdi ts870 var...evet kışa uygun ama karda dunlop kadar iyi değil...
-
Selamlar.
Kumho'nun kış lastikleri nasıldır acaba bilgisi olan var mı?
Bir de aynı fiyat segmentinde Debica var. İkisi arasında hangisi olabilir? Benim aklıma Kumho daha çok yattı ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 19 Ekim 2022; 8:22:30 > -
Kış için kumho alıyorum yıllardır. 3 serisine de taktım megana da.Kardeşimin arabasına alacağım bu ay, gene kumho bakıyorum.Ben oldukça memnunum kış lastiklerinden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
205/55/17 ölçülerinde 4 adet Kumho WP72 model kışlık lastik aldım.
30/22 üretim.
Fiyat 7.000 TL / 6 taksit.
-
Selamlar,
Yeni corsa araç aldım. Kışlık ayakkabı bakıyorum :)
205*45*17 ölçülerinde - Uzun yol yapıyorum ve gerçekten kaliteli bir şey bakıyorum. (4 adet jant ile birlikte alacağım yaz kış patileri komple değiştireceğim)
Tavsiyenizi alabilir miyim
Teşekkürler.
-
Para sorunu yoksa Nokian bakacaksınız hocam.
-
Teşekkürler hocam bahsettiğiniz model tam olarak nedir birkaç tane var ama hangisini almalıyım bilemedim.
Birde piyasada şuanda nokian çok yok sanırım bulamadım diğer markalar gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunhker -- 24 Ekim 2022; 14:2:57 > -
Hocam model bazında çok hakim değilim ama Nokian markası genel olarak kış lastiklerinde zaten çok iyi.
-
kolay gelsin 2014 polo için ankarada kışlık lastik arayışım var 185/60/15 veya 185/65/15 ne önerirsiniz kullanan memnun kalan, lastikçi önerebilcek var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhabalar. Kışlık Lastik arayışındayım, sivas Divriği'deyim. Nokian wr d4 lastiklerin yorumları çok iyi ama buradaki lastikçi getireceği nokian lastiklerin çin üretimi olduğunu söylüyor. Bu markanın çin üretimi var mı? Bir de 1500 tl ye kadar önerebileceğiniz başka lastikler var mı? Lastik boyutu 205 55 16
Merhaba arkadaşlar Clio 2013 model arac için 195 55 16 hangi kış lastiği önerirsiniz. İç Anadolu Bölgesindeyim. 1500 tl'ye kadar önerirseniz sevinirim.
Bu fiyatlara Dunlop araştırdım ama oto-lastikçilere sorduğumda Dunlop yoktu ellerinde.
Lassa 1500 tl fiyat verdi emin olamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 28 Ekim 2022; 16:32:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
185/65R15 temiz jant lastik takımı araştırılabilir.
Lassa için 1500 yüksek,
Lm005 öneririm,
akakce.com
Bridgestone Blizzak LM005 195/55 R16 87H Kış Lastiği Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-bridgestone-blizzak-lm005-195-55-r16-87h-kis-lastigi-fiyati,777764920.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X