Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.951
Cevap
80
Favori
687.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2025)
Giriş
  • Arkadaşlar Fulda Kristal Montero Kar Lastiği 84T nasıl bir lastik. Dört tane almayı düşünüyorum fiyatıda diğer markalı lastiklere göre baya uygunl Kullanan var mı ne tavsiyede bulunursunuz.
  • arkadaşlar nasipse pazartesi günü 2004 toyota corolla sol arabama kış lastiklerini alıp taktıracam. Artık erzurum baya soğudu, continental 830 alayım diye düşündüm erzurumda araştırdsım bayisi yoktu vaz gectim. şuan aklım 2 lastikte kaldı si<lere bir danışayıom dedim.

Adac tan 1. çıkan fiyat + performans konusunda goodyear u7 + mı alsam yoksa Michelin alpin 3 mü alsam 2 side aynı fiyat fark etmiyor veya siz başka bişey önerirmisiniz.

4 lastik alacam. Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: epeios

arkadaşlar nasipse pazartesi günü 2004 toyota corolla sol arabama kış lastiklerini alıp taktıracam. Artık erzurum baya soğudu, continental 830 alayım diye düşündüm erzurumda araştırdsım bayisi yoktu vaz gectim. şuan aklım 2 lastikte kaldı si<lere bir danışayıom dedim.

Adac tan 1. çıkan fiyat + performans konusunda goodyear u7 + mı alsam yoksa Michelin alpin 3 mü alsam 2 side aynı fiyat fark etmiyor veya siz başka bişey önerirmisiniz.

fulda kristall serisi ve lassa snoways serisine de mutlaka bakın derim... mişlen vegy de çok iyi ama lassa da çok iyi... uludağ taksicileride hep fulda takar...
  • fulda sordum gy den 10 milyon ucuz lassa deseniz o da öyle arada fark olmayınca tercihim gy den yana oluyor
  • quote:

fulda sordum gy den 10 milyon ucuz lassa deseniz o da öyle arada fark olmayınca tercihim gy den yana oluyor

bence yerli malı kullanmalı, petlasın kış lastiği varmı?
  • Goodyear UG7 ile ılgaza çok rahat çıkmıştım.Bence en iyi kış lastiği tartışmasız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resources

quote:

fulda sordum gy den 10 milyon ucuz lassa deseniz o da öyle arada fark olmayınca tercihim gy den yana oluyor

bence yerli malı kullanmalı, petlasın kış lastiği varmı?

evet var.int. sayfasından bakabilirsin.ben inceladim.baya iyi duruyor.
  • arkadaşlar selam,

opel astra aracım için 4 adet yeni lastik almam gerekiyor,üzerindeki lastik goodyear ama benim herkesten duyduğum özellikle opellere michelin çok iyi oluyor deniyor... başka tavsiyeleri olan varmı michelin yumuşak lastik ve malum istanbul yollarında ömrü çok uzun olmayabilir diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH17

arkadaşlar selam,

opel astra aracım için 4 adet yeni lastik almam gerekiyor,üzerindeki lastik goodyear ama benim herkesten duyduğum özellikle opellere michelin çok iyi oluyor deniyor... başka tavsiyeleri olan varmı michelin yumuşak lastik ve malum istanbul yollarında ömrü çok uzun olmayabilir diye düşünüyorum...

Lassa snowplus 2
  • bende de 2004 bora var mesleğim gereği yozgattayıum ve geçen yılki kış gibi olursa diye bende kar lastiği alacam.195*65*15 ebatlarında 2 adet lastik alacam.Baktım en uygun olarak PETLAS var 100 ytl tanesi.Dişleri falan çok yumuşak.Kanalları güzel.Yerli malı yurdun malı diye düşünüyorum.Nexen marka var onlarda 120 ytl Lassalar 140 ytl..

sanırım PETLAS alacam.Eğer uçak lastikleri gibi kaliteli ise çok iyi.En azından denemek istiyorum.Sonuçta ülkemizin malı.Kişisel bir tercih tabiki..
  • lassa da yerli lastik.ayrıca bildiğim kadarıyla goodyear, pirelli gibi bazı markaların da Türkiyede fabrikaları var. Sonuçta yine Türk insanı ekmek yiyor
  • önceki sayfalarda vardır, 2 kış önce önlere nankang taktırmıştım.

geçen kış arka lastiklerden ötürü sıkıntı yaşayınca geçen pazar 2 tane alpin aldım.

195 60 15 150YTL umarım çok pahalı olmamıştır.

şimdi kışı bekliyoruz 4 lastiğimle birlikte
  • Arkadaşlar özellikle doğuda yavaş yavaş kış kendini hissettirmeye başladı,kar lastiklerini takmaya başladınız mı?
  • Evet 2 haftaya kadarda trakyada yağmaya başlıcakmış sanırım bir aya kalmaz istanbuldada başlar hazırlıklı olalım bence
  • Kış lastikleri takalım mı ANKARA için konuşuyorum. Havalar özellikle sabahları +7 nin altında oluyor...Takan var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 15 Kasım 2008; 16:51:07 >
  • Ben işim icabı Erzincan'da ikamet etmekteyim,bugün itibariyle kar lastiklerini taktırdım.
  • bence ankara için zamanı geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otmotvmhndsi

Kış lastikleri takalım mı ANKARA için konuşuyorum. Havalar özellikle sabahları +7 nin altında oluyor...Takan var mı???

tam zamanı ben bugun taktırdım...
  • İstanbulda kış lastiklerini takmanın zamanı geldi mi?
  • quote:

arkadaşlar nasipse pazartesi günü 2004 toyota corolla sol arabama kış lastiklerini alıp taktıracam. Artık erzurum baya soğudu, continental 830 alayım diye düşündüm erzurumda araştırdsım bayisi yoktu vaz gectim. şuan aklım 2 lastikte kaldı si<lere bir danışayıom dedim.

Ben PUG206 aracımda 3 yıldır Lassa Snoways Plus2 model kış lastiklerini kullanıyorum ve Erzurum'da yaşıyorum. Alacağım zaman epey araştırmıştım.

Performans/Fiyat oranı ve önceden kullananların görüşleri doğrultusunda bu modelde karar kılmıştım. (4'ünü 320 YTL'ye almıştım. (175x65xR14) Şimdi 100 YTL civarı herhalde teki.) Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, şu an çok memnunum. Eğer fiyat olarak yukarılara rahatça çıkabilirseniz de tavsiyem Michelin olur.

Bu Cumartesi kış lastiklerimi tekrar taktırdım aracıma. Havalar artık iyice soğuduğundan size de bir an önce kış lastiğine geçmenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.