Şimdi Ara

Kış Lastiklerini Ne Zaman Değiştirmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracı kışın aldım.Yeni takılmış kışlık lastikler vardı üzerinde yaz lastiğini değiştireceğim zaman alırım diye daha değiştirmedim.Bulunduğum şehirde hala sağanak yağmur yağışı vs. devam ediyor ama bazende hava çok sıcak oluyor binerken tedirgin oluyorum tamam yarın değiştireceğim diyorum bi bakıyorum gene yağmur vs. arkadaşlar fazla geciktirme felan dedi ama sizce geç mi kaldım ?

• Yagmur var diye degistirmeme sebebiniz biraz temelsizdir.Yaz lastikleri hele bu sicaklikta hem yagmurda hemde kuruda daha iyi performans gosterir.Halen kis lastigi kullanmaniz hem guvenlik hemde tuketiminize ciddi darbe vuracaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığınız yerde gündüz hava sıcaklıkları ortalama 13-14 derece üzerinde kalıyorsa yazlıkların zamanı gelmiştir.
    10 derece yukarısında kışlık lastik çok daha çabuk yıpranır, bilginiz olsun. Lastikleri yazın 3 ay kullanarak, 12 ay kış mevsiminde kullanılmış kadar yıpratabilirsiniz.
    Ben nisan başında geçtim yazlıklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 23 Mayıs 2018; 0:21:35 >
  • O zaman geç bile kalmışız.Yarın hemen değiştireyim çok fazla kullanmıyorum arabayı diye önemsememiştim.
    Peki Lassa Greenways nasıldır yaz lastiği için 4 lastik 860 TL , 100 TL yakıt kampanyasıyla 760 TL ye geliyor ?
  • Boşverin şurda kışa ne kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal-

O zaman geç bile kalmışız.Yarın hemen değiştireyim çok fazla kullanmıyorum arabayı diye önemsememiştim.
    Peki Lassa Greenways nasıldır yaz lastiği için 4 lastik 860 TL , 100 TL yakıt kampanyasıyla 760 TL ye geliyor ?
    ben aldım memnunum bir sıkıntı yok. yakıt C, yağmurlu yok B sınıfında.
  • Valla ben Ankarada’yım haziran geldi. Kış lastiklerini değiştirmeyi düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış bittiğinde.
  • geç kalmışsın hiç bekleme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar Lassa 185/65/r15 Greenways aldım.Lastik hoşuma gitti.Bir daha kış bitince hiç bekletmeden değiştireceğim :)
  • en kötü lastiği almışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Neye göre kötü dediniz ? Hiç bir şikayet yok lastik hakkında çok araştırdım en son buna karar verdim :)
  • geç bile kaldın 7 derece ve üzerinde işlevsiz olur daha sıcaklarda kullanılırsa çöpe atın kışın da işe yaramaz sertleşir kayar yol tutmaz adeta yakıt tüketimini etkiler ses yapar sürtünme fazla olur arabayı yorar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.