Şimdi Ara

KISA Bir C# projenin VB.net 'e dönüştürülmesi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

c# konusunda deneyimim olmadığından proje ufak olsa da bir türlü hatasız dönüştürme yapamadım.
    projenin linki aşağıdadır.
    https://sourceforge.net/projects/onvifdm/files/%21sample_winform/WinformSample.zip/download

bu projeyi vb.net'e çalışır halde hatasız dönüştürebilecek arkadaş varmıdır?

teşekkürler.

• o tip dönüştürücüler kullandım ama işe yaramıyor. C# tan gerçekten anlayan varsa bir gözatabilirmi verdiğim linkteki örneğe.
  • PirSoft P kullanıcısına yanıt
    1-2 saat zaman alacak bir iş.Herkesin zamanı değerlidir hocam.

Tüm projeyi değil de takıldığın yerleri sorsan daha çok yardım alırsın bence.
  • Ne amaçla vb.nete dönüştürmek istiyorsun? Vb.net kullanıyorsan bırak c# geç. vb.net gereksiz.
    SharpDevelop adlı yazılım ile proje odaklı dönüştürme yapılabiliyormuş, hatta ben denedim projeyi sana göndereyim ama çalışıyor mu çalışmıyor mu diye denemedim. Bundan başka olarak ILSpy (http://ilspy.net/) adlı yazılım ile yapabilirsin. Bunu kullanacaksan önce C# kodunu derleyip .exe yap sonra bu programlama o exe'yi decompile et ve oradan VB:NET seçersin. Çıkan sonuç tam olarak kod şeklinde oluyor ama.
  • coder73 C kullanıcısına yanıt
    çok kısa bir kod. zamanı olan bakabilir.
    benim projem vb.net tabanlı olduğundan bu kodu entegre etmem gerekiyor. mevcut projeyi c# olarak tekrar hazırlamam çok zor.
    teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    teşekkürler. denedim ancak bende daha önce o siteden dönüştürme yapmıştım. çalışmıyor . onlarca farklı hata veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.