Şimdi Ara

Kisa dönem askerlik kaç gün?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
26.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 156 gün 168 gün mü arkadaslar bilen var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 155 tam gün 12 günde izin var izinlerini kullanırsan 167 gün sonra evdesin .hiç kullanmassan 155 gün sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snprs -- 30 Ekim 2013; 21:48:58 >
  • Tesekkur ederim cevabiniz icin ama bu yedek subaylik sinavi kalktigi icin 12 gun fazla yapma durumu varmis galiba bu konuda bilginiz var mi ?
  • dostum hakkaten ya önceki dönemler sınava girerken evde şafak atıyordu ondan fazla çıkabilir normal askerlik süresi 6 ay. izin mizin 5 ay 5 güne düşüyodu işte. bizde düşmeyebilir.
  • 12 aralikta teslim oldum, 17 mayis sabahi ciktim askeriyeden, izin kullanmadigim icin.
    1-12 aralik arasi zorunlu izindi yani daha askeriyeye teslim olmadan izinli oluyordum ama asker sayiliyordum.
    Eger izin kullansaydim 17+12, 29 veya 30 mayista bitiyordu askerligim.

yani toplamda 6 ay; 1 aralik - 30 mayis

180-12(aralik 1-12 arasi-zorunlu izinli): 168
    168-12(izin kullanmadim): 156gun askerlik yapmis oldum.

Gun gun saymadim ama kabaca boyle hesapladim.
  • şu an askerim kısa dönem. hemen net bilgiyi verelim :) askerlik süresi ay hesabına göre yapılır. yani kısa dönem askerlik 6 aydır. bazı aylar 31 çekiyor o günleride ekliyorsun. yani benim sülüs tarihim 12 ağustos. 12 gün iznim var. hepsini kullanrsam 12 şubatta tezkere alıyorum. eğer iznleri kullanmazsam 31 ocak. 1 gün yol iznim var ankaraya kullanırsam 30 ocak. toplam 184 gün ediyor 6 ay. 12 si çıkınca artı 1 günde yolum var 13 çıkınca 171 gün oluyor. sınav kalktığı için diğer dönemlerden fazla olarak 12 gün askerlik yapıyoruz. geçmiş olsun :)
  • kısa dönem askerlik süresi 167 dir beyler...
  • tam 180 gün, kasım ocak ve marttan +1 şubattan -2 toplam 181..12 gün izin kullanmazsak 169 gibi yapıyor, hadi hayırlısı (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.