Şimdi Ara

Kısa Film Çekmek İçin tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa film çekmek istiyorum 3000 tl civarı bir bütçem var. Blackmagic pocket cinema camera almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• bence cihazdan önce okula gidin eğer ilgili bölümde okuyorsanız staj yapın.

emin olduktan sonra cihaza adım atın

her piyasada ilk adım için olanlar eğlencelik ürünler yarı-pro ortada şey(!)ler bulunur. bir de profesyonellerin kullandığı cihazlar vardır. bu cihazları onlar yine kuralı ve usulü ile kullanırlar. onların yaptığı sanat, piyasadan para kaldırma hayalindeki zanaatkarlarca ve bol youtube paylaşımcısının amatör ürünleri ile takip edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

bence cihazdan önce okula gidin eğer ilgili bölümde okuyorsanız staj yapın.

emin olduktan sonra cihaza adım atın

her piyasada ilk adım için olanlar eğlencelik ürünler yarı-pro ortada şey(!)ler bulunur. bir de profesyonellerin kullandığı cihazlar vardır. bu cihazları onlar yine kuralı ve usulü ile kullanırlar. onların yaptığı sanat, piyasadan para kaldırma hayalindeki zanaatkarlarca ve bol youtube paylaşımcısının amatör ürünleri ile takip edilir.

Haklısınız hocam fakat kamera almak istiyorum.
  • hocam ben sinema televizyon mezunuyum. kısa film çekmek için canon 550d, 650d ya da 700d gayet uygun. gerisi ışığa ve senin kadrajı kurmana bakıyo. bu saydıgım dslrleri 1500-2000 civarına alıp yanına güzel bir iki lens alsan oldukça yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arctictigers

hocam ben sinema televizyon mezunuyum. kısa film çekmek için canon 550d, 650d ya da 700d gayet uygun. gerisi ışığa ve senin kadrajı kurmana bakıyo. bu saydıgım dslrleri 1500-2000 civarına alıp yanına güzel bir iki lens alsan oldukça yeterli olur

Hocam canon 700d almayı düşünüyordum. Birde stm lens almak istiyordum. Madem siz de tavsiye ettiniz o zaman almak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    magic lantern kurmayı unutma :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.