Şimdi Ara

kısa inglizce çeviri yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu yazıyı cevirebilirmsiniz arkadaşlar çok lazım bir hayır duvamı alırsınız
    Rescued by the sea captain, Frankenstein relays events that begin as he pieces together a man using old body parts. Once he manages to create the horrible life, however, Frankenstein regrets his action immediately and flees his home.
    When he returns, he finds the monster is gone. Shortly after, Frankenstein hears that his brother has been murdered. A series of tragic events follow, as the monster searches for love and Frankenstein suffers the consequences of his immoral act.

• up
  • Bazı hatalar var lütfen düzeltin
  • hocam valla olduğu gibi kopyaladım hataları düzeltmek elimde değil
  • Korktum lan, çeviremem ben bunu töbe bismillah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz17

hocam valla olduğu gibi kopyaladım hataları düzeltmek elimde değil

Yeni efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :d neden efsane anlamadım fakat ben cevirmeye çalışıyorum çok karışık coğu cümleyi çeviremedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Edit: Ben de tırstım yani bi kitaptan filan mı alıntı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllegalBiri -- 27 Ocak 2014; 1:40:44 >
  • yok hocam frankenstein ın kısa özeti

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi kötü bi yardım edin uyuyamıyorum bunu çevirmeden
  • şu cümleyi cevirin yeter Frankenstein relays events that begin as he pieces together a man using old body parts
  • Frankenstein canavar yaratmış sonra canavar kaçmış,canavar kardeşini öldürmüş Frankenstein'ın falan filan.Fragman gibi bişey mi bu nerden buldun bunu link atsana merak ettim ?
  • Deniz kaptanı tarafından kurtarıldı, Frankenstein birlikte o parçaları eski vücut parçaları kullanarak bir adam olarak başlar olayları aktarır. O korkunç yaşam oluşturmak için yönetir Ancak, bir kez Frankenstein hemen onun eylem pişmanlıklar ve evini kaçar.
    Döndüğü zaman, o canavar gitti bulur. Kısa bir süre sonra, Frankenstein kardeşi öldürülmüş olduğunu duyar. Sevgi ve Frankenstein canavarı arar yaptığı ahlaksız eylemin sonuçları uğrar gibi trajik olayların bir dizi, izleyin.

• quote:

• Frankesteinin hikayesi onun eski vücüt parçalarını toplayıp birleştirmesiyle başlıyor. o bu korukunç yaşamı oluşturduktan sonra
    pişman oluyor ve evine kaçıyor. Geriye geldiğinde oluşturduğu yaratığı bulamıyor ve kardeşinin öldürüldüğünü öğreniyor.Arkasından
    çeşitli trajik olaylar yaşanıyor, çünkü canavar sevgi arıyor ve ölümsüz hayatının sonuçlarına katlanıyor.

bu arada frankestein canavar değil doktorun adı, çeviriye güvenme baştaki rescued by the sea captain nereyle ilgili anlamadım
    elimden gelenler
    .
    .
    .
  • Deniz kaptanı tarafından kurtarılan Frankenstein, eski beden parçalarını kullanarak bir adamı bir araya getirmesiyle başlayan olayları iletir. Korkunç yaşamı yaratmayı başarır fakat hemen yaptığından pişman olur ve evinden sıvışır. Döndüğünde canavarın gitmiş olduğunu görür. Kısa bir süre sonra kardeşinin öldürüldüğünü duyar. Canavarın sevgi aramasıyla ve Frankenstein'ın ahlaksız işin sonucundan dolayı acı duymasıyla trajik olaylar serisi birbirini takip eder.

Bu kadar çevirebildim hocam.

• Frenkaynştayn canavarı ağzından öpmüş

• Deniz kaptanı tarafından kurtarılan Frankestain eski vücut parçalarını bir araya getirip bir yaratık oluşturmasıyla başlayan olaylarda yerini alır.bir kere korkunç bir yaşam yaratmayı başarır fakat Frankestain bu yaptığından pişmanlık duyup evinden derhal kaçar.Geri döndüğünde yarattığı yaratığın gitmiş olduğunu görür.Kısa bir süre sonra Frankestain erkek kardeşinin öldürüldüğünü haber alır. trajik olaylar serisi Canavarın sevgiyi araması ve Frankestainın yaptığı rezil şeyin sonuçlarından açı duymasıyla birbirini takip eder.

kesin doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 27 Ocak 2014; 2:58:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.