Şimdi Ara

Kiseijuu : Sei no Kakuritsu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her yerde görüyorum.
  • Bu animenin müzikleri beni benden alıyor resmen. Her yönüyle müthiş bir seri gerçekten de.Gerçi Madhouse'dan da daha azı beklenemezdi zaten.
  • İnternette dolaşırken gördüğüm GİFler sayesinde tanıdım.
    Bugün tek solukta 12 bölüm izledim. Eskiden bir pazar beklerdim. Şimdi birde Çarşamba eklendi.
    Neyse ki SAO bitti. (Üzülsem mi sevinsem mi?)

Merak edip izlemek isteyenler hiç kaçırmasın alıp götürüyor.
  • çok piskopat bişey kanlı animeler ayrı güzel zaten
  • 13. bölümü çıkmış birazdan izliyeceğim umarım yine her zamanki gibi müthiştir ama Murano' ydu galiba mor saçlı kız onun ölmesini arzuluyorum
  • Mangasını okumakla okumamak arasında kararsızım.Başlasam mı acaba?Zaten son bölümünü okudum.Kafamı

• Izuminin bolum sonundaki yüz ifadesi harikaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/10 should watch
  • Ya abi artık bi atraksiyon bi heyecan lazım ama son bölümler çok sıradan...
  • 15 bolum ne zaman gelicek. Anime güzelde konusu yok. Konusu olsa tokyo ghoulu geçebilirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Mangasını okumakla okumamak arasında kararsızım.Başlasam mı acaba?Zaten son bölümünü okudum.Kafamı

Başla bence epey güzel mangası. Bu arada seriye henüz başlamamış olanlara başlamalarını tavsiye etmiyorum çünkü iğrenç bir finali var. Gerçi bu dediğim benim gibi sonunda batıran serilere gıcık kapanlar için geçerli. Geneli iyi olursa finalin batırması o kadar gözüme batmaz diyorsanız izleyin ya da okuyun.

Edit: Epey güzel derken animesine kıyasla demiştim, ikisi de eşit seviyede sayılır. Yoksa o finalle epey güzel diyemiyorum seriye maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 20 Ocak 2015; 4:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Mangasını okumakla okumamak arasında kararsızım.Başlasam mı acaba?Zaten son bölümünü okudum.Kafamı

Başla bence epey güzel mangası. Bu arada seriye henüz başlamamış olanlara başlamalarını tavsiye etmiyorum çünkü iğrenç bir finali var. Gerçi bu dediğim benim gibi sonunda batıran serilere gıcık kapanlar için geçerli. Geneli iyi olursa finalin batırması o kadar gözüme batmaz diyorsanız izleyin ya da okuyun.

Bu haftaki bölümü de atlatayım başlıcam mangaya

• Şu anda final gelmediği için bir şey diyemiycem
  • Bir sonraki bölümde güzel bi vs izlicez sonunda.
  • mangasını nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

15 bolum ne zaman gelicek. Anime güzelde konusu yok. Konusu olsa tokyo ghoulu geçebilirmiş.

konu olarak birebir aynı gibiler zaten, neresinden bakarsan bak. Normal bir genç insan düşmanı bir yaratıkla aynı bedeni paylaşıyorlar. ilerledikçe ikisi de psikopatlaşıyor felan. İkisinde de 'acep kardeş kardeş yaşayabilür müyük' sorunsalı mevcut. Birtek serilerdeki aktif karakter sayısında bayağı bir fark var. İki seride de kimse kalkıp dünyayı kurtarmaya çalışmıyor , herkes kendi canının derdinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

15 bolum ne zaman gelicek. Anime güzelde konusu yok. Konusu olsa tokyo ghoulu geçebilirmiş.

konu olarak birebir aynı gibiler zaten, neresinden bakarsan bak. Normal bir genç insan düşmanı bir yaratıkla aynı bedeni paylaşıyorlar. ilerledikçe ikisi de psikopatlaşıyor felan. İkisinde de 'acep kardeş kardeş yaşayabilür müyük' sorunsalı mevcut. Birtek serilerdeki aktif karakter sayısında bayağı bir fark var. İki seride de kimse kalkıp dünyayı kurtarmaya çalışmıyor , herkes kendi canının derdinde.

Öylede tokyo ghoul kendini bir konuya bağlayabiliyor. Bundaki karakterler daha orjinal ve konusu daha gerçekçi işleniyor. Ama dediğim gibi 15 bölümdür karşısına parazit çıkıyor onları öldürüyor kız arkadaşı buna gerçek shinichimisin diye sorup duruyor. Adamın annesi ölmüş hala yok sen değiştin yok şöyle oldu böyle oldu diye zılgıt çekiyor. En uyuz olduğum yan karakter tipi.

• hatırladığım kadarıyla mangada bu kadar kafa ütülemiyordu ama madem artık animemiz var deyip. Zavallı kızında fazla diyalogu olmayınca ikinci bir 'kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun....' vakası ortaya çıkmış yoksa iyi kızdı o yahu.

• Aynen Satomi'yi hiç sevmiyorum güzel de değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahindertli

mangasını nereden bulabilirim?

http://www.mangaoku.net/Parasyte/1

quote:

Orijinalden alıntı: cakiphan

hatırladığım kadarıyla mangada bu kadar kafa ütülemiyordu ama madem artık animemiz var deyip. Zavallı kızında fazla diyalogu olmayınca ikinci bir 'kurosaki-kun kurosaki-kun kurosaki-kun....' vakası ortaya çıkmış yoksa iyi kızdı o yahu.

Mangada 1 ya da 2 kez diyordu gerçek Shinichi misin diye. Daha fazlasını diyorsa boş yere uzatmışlar. Anime bölümlerini biriktirip izlemeyi düşünüyordum ama bu mesajı görünce vazgeçtim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.