Şimdi Ara

Kiseijuu : Sei no Kakuritsu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu: 17 yaşındaki Izumi Shinichi, Tokyo'nun sakin bir mahallesinde annesi ve babasıyla yaşamaktadır. Bir gece Parazitler olarak adlandırılan solucanımsı uzaylılar dünyayı istila edip insanların kulaklarından ya da burunlarından girerek beyinlerinin kontrolünü ele geçirirler. Shinichi uyuduğu sırada bir Parazit kulağından girmeye çalışır. Ama o sırada Shinichi kulaklık taktığı için Parazit başarısız olur ve sağ koluna girerek kolun kontrolünü ele geçirir. Bu Parazit'in adı ise Migi'dir. Shinichi, Migi'nin yukarılara çıkıp beynine ulaşmasına engel olur. Böylece ikisi de kişiliklerini ve akıl sağlıklarını kaybetmezler. İkili diğer Parazitlerle karşılaştıklarında tuhaf durumlarından yararlanır ve hayatta kalabilmek için yavaş yavaş aralarında güçlü bir bağ oluşmaya başlar. Çift, Shinichi'nin insan beyninin hala bozulmamasının üzerine diğer Parazitlere karşı bir mücadele vermeye karar verirler. Shinichi, Migi'den yardım alırken insanları hunharca yiyen Parazitlere karşı savaşmaya kendini mecbur hisseder.

Türü : Aksiyon, Dram, Korku, Bilim-Kurgu, Psikolojik, Seinen

Anime daha yeni çıkıyor bence bayağı tutacak gibime geliyor. 2. haftasına girdi ve 200' e yakın beğeni topladı. Korku ve Bilim-Kurgu animesi sevenlere tavsiye ederim.
    Benim düşüncem: İlk iki bölümü çok güzeldi. Çocukta olaya çabuk alıştı. Kim bilir daha nelere karışacaklar, bayağı eğlenceli geçecek arada sırada komik yerlerde insanı güldürüyor.

• Mangası çok güzeldi. Animeyi takip ediyorum. Birkaç ufak değişiklik var ama gayet bağlı ve güzel bir biçimde gidiyorlar. Sansür epey az. Dolu dolu işleniyor manga. Umarım bu kalitede devam ederler. Bu arada animeyi HxH'ın yapımcısı Madhouse hazırlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Mangası çok güzeldi. Animeyi takip ediyorum. Birkaç ufak değişiklik var ama gayet bağlı ve güzel bir biçimde gidiyorlar. Sansür epey az. Dolu dolu işleniyor manga. Umarım bu kalitede devam ederler. Bu arada animeyi HxH'ın yapımcısı Madhouse hazırlıyor.
    Saat 21 gibi başladım animesini izlemeye sonra ilgimi çekince mangayı okudum ve şimdi bitti. Epey sevdim ben ama sonunu pek beğenmedim.
  • Kaç bölüm olucak bellimi 10 bölüm falan olucaksa bitmesini bekleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Kaç bölüm olucak bellimi 10 bölüm falan olucaksa bitmesini bekleyeyim.

24 bölüm olacak myanimelist'e ve ann e göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Kaç bölüm olucak bellimi 10 bölüm falan olucaksa bitmesini bekleyeyim.

24 bölüm olacak myanimelist'e ve ann e göre.

Alıntıları Göster
    Sezonun iyi yapımlarından ayrıca mangasının bitmiş olmasıda bir artı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Sezonun iyi yapımlarından ayrıca mangasının bitmiş olmasıda bir artı.

Alıntıları Göster
    4 bölümünü de izledim. Güzel bir anime, sıkmıyor. Şu ana kadar konusunda sapma belirtileride göstermiyor. Çizimleride güzel. Bu sene seyrettiğim animeler arasına eklenmiş durumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

4 bölümünü de izledim. Güzel bir anime, sıkmıyor. Şu ana kadar konusunda sapma belirtileride göstermiyor. Çizimleride güzel. Bu sene seyrettiğim animeler arasına eklenmiş durumda.

Alıntıları Göster
    bu sene seyrettiğim animeler arasında ana karakteri sevmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

bu sene seyrettiğim animeler arasında ana karakteri sevmedim

Alıntıları Göster
    Son bölüm çok güzeldi. Özellikle son sahneyi çok iyi yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Son bölüm çok güzeldi. Özellikle son sahneyi çok iyi yapmışlar.

Alıntıları Göster
    olay örgüsünün tahmin edilemediği bir seri. bazı seriler vardır sonunu en fazla on bölüm sonra tahmin edersin ama bunda öyle bir durum yok.
  • Hatta galiba filmide çıkıyor çıktı galiba pek emin değilim ama filminide bayağı iyi yapmışlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=1NbxJQpqUgw

Çıkmış olması gerek ama türkçe dublajı yoktur heralde.
  • konusu çok itici geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

konusu çok itici geldi.
    İlk 2 bölümü izledim.Baya güzeldi.Sansür pek yok.Hatta çok kısa sürede olsa malum şeyi gösterdiler.

Şu gif çok hoşuma gitti.Animasyonlar,çizimler baya güzel.Zaten HXH'i izleyenler Madhouse'in nasıl bir şirket olduğunu bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

İlk 2 bölümü izledim.Baya güzeldi.Sansür pek yok.Hatta çok kısa sürede olsa malum şeyi gösterdiler.

Şu gif çok hoşuma gitti.Animasyonlar,çizimler baya güzel.Zaten HXH'i izleyenler Madhouse'in nasıl bir şirket olduğunu bilir.

Alıntıları Göster
    Aynen Tokyo Ghoul' de bayağı fazla sansür vardı onu da izlemiştim. Bunda sansüre pek önem vermiyorlar ki sansür olsa zaten şu dönüşümleri filan göremeyiz hatta bir bölümde adam kolunu kesmişti "0 sansür" bayağı güzeldi konu açısından da çok güzel devamında nolucak görücez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rin Okumura

Aynen Tokyo Ghoul' de bayağı fazla sansür vardı onu da izlemiştim. Bunda sansüre pek önem vermiyorlar ki sansür olsa zaten şu dönüşümleri filan göremeyiz hatta bir bölümde adam kolunu kesmişti "0 sansür" bayağı güzeldi konu açısından da çok güzel devamında nolucak görücez.

Alıntıları Göster
    Biriksin izlerim.Sansür olmaması ayrıca güzel,Tokyo Ghoul'da ekranın yarısı gözükmüyordu sansürden sanki bilmediğimiz şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Biriksin izlerim.Sansür olmaması ayrıca güzel,Tokyo Ghoul'da ekranın yarısı gözükmüyordu sansürden sanki bilmediğimiz şey.

Alıntıları Göster
    İlk 5 bölümü izledim , güzel bir konusu var , heyecanlı da bitti son bölüm . Yeni bölümler hangi gün geliyor bilen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

İlk 5 bölümü izledim , güzel bir konusu var , heyecanlı da bitti son bölüm . Yeni bölümler hangi gün geliyor bilen var mı acaba ?

Alıntıları Göster
    çarşamba akşamları
  • Up up
    6. Bölüm muhteşemdi adamım migi yine günğ kurtardı ama bu bölün daha çok konuşma odaklıydı bi sonraki bölüm fena bir fight izleyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rin Okumura

Up up
    6. Bölüm muhteşemdi adamım migi yine günğ kurtardı ama bu bölün daha çok konuşma odaklıydı bi sonraki bölüm fena bir fight izleyecez.
    Of benim favori animelerimdendir.

Vizelerden dolayı son 2 bölümü kaçırdım bakalım yarın telafi ediciz efenim.
  • Yeni animeler arasında Akame ga kill ve Terra Formars ile birlikte en çok beğendiğim 3. Anime bu oldu.. Ilk başta sonra izlerim diye bırakmıştım ama izleyince kendine bağladı hemen..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.