Şimdi Ara

Kiseijuu : Sei no Kakuritsu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an mangasını okuyorum 10. chapter a geldim.

Hikaye fena ilerlemiyor ama uzaylı konsepti ile alakalı daha özgün bir hikaye beklerdim. Resmen John Carpenter'ın THE THING filminde araklama olmuş uzaylı konsepti.
  • şey değil Migi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü parazitler sahne alıyor sonunda.

4 bölüm kaldı.

• Adam pompalı mermilerini geri yolladı ya la,bakalım bizimki nasıl başa çıkacak,seri katil adamım benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangayı dün akşam bitirdim. Açıkçası çok güzel başlayan manganın sonu bana göre çok kötü bir şekilde bitti. Yani ucu açık biçimde kalmış. Sanki aceleye getirilip olabilecek en basit sonlardan biri olmuş.

Neyse animeye başlayacağım. Bakalım o karanlık atmosferi animeye yansıtabilmişler mi?

• Bu ost'nin 2.20'den sonraki yerine hastayım.Acayip gaza getiriyor.
  • 24.Bölümde biter mi bu anime yoksa 2.sezonu olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

24.Bölümde biter mi bu anime yoksa 2.sezonu olur mu?

Manga'nın son 8 sayısı kaldı işlenmeyen ilk sezon son sezon olur
  • Son 2-3 bölümün tr altyazısını bulamadım beyler.Sizler ingilizce mi izlediniz yoksa online mı izlediniz?
  • Ya şu parazitlerin nerden geldiğini de açıklasaydı keşke ya yan manga gibi bir şey olsaydı Fairy Tail de mesela FT Zero gayet anlamlı ve güzel bunda da öyle bir şey olsa keşke
  • Bu son bölüme kadar olan olay örgüsüyle kızla yaşadıkları ters köşe oldu sanki.
  • 8 Bölüm izledim.. Animeyi beğendim diyebilirim. Bana Tokyo Ghoulun 2.sezonundan daha iyi geldi bu.. Keşke tek sezon olarak planlanmasaydı.
  • Vay vay Izumiye bak sen hele.

Ya bu parazitlerin nerden geldiğini falan açıklarlar değil mi?

Çünkü az bölüm kaldı.

• son 2 bölümdür olan şeyler rüyamıymış yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

son 2 bölümdür olan şeyler rüyamıymış yani ?

Ben öyle anlamadım.O olaydan sonra Izumi rüyasında kendisinin kafasının kopartılarak öldürüldüğünü gördü ve uyandı.

Ben böyle anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

quote:

Ben öyle anlamadım.O olaydan sonra Izumi rüyasında kendisinin kafasının kopartılarak öldürüldüğünü gördü ve uyandı.

Ben böyle anladım.

Tamamda olay sürekli devam etti . O yaşananlar hep rüya demekki diğer türlü çok mantıksız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

quote:

Ben böyle anladım.

Tamamda olay sürekli devam etti . O yaşananlar hep rüya demekki diğer türlü çok mantıksız

Rüya değil yaşadıkları.İzumi'nin Gotoh ile karşılaştıkları sahneler falan yaşandı işte.Gotoh korkusundan o olay kafasında kazınmış.Kabus görüyor adam.Zaten sonrasında insanların suratına Gotoh olarak falan görüyor.O karşılaştıkları sahnede baya tırsmış bizimki.Kabusu olmuş.

• migi ile ayrılacaklarını tahmin etmiyordum içinde yaşıyor muhabbetiyle bağlıycaklar sanırım umarım sonu ortada bitmez

• Migi ile ayrıldılar,son 2 bölüm,kesin sonu havada kalıcak bağlamaları gereken o kadar şey varki 2 bölüme sığmaz
  • mangayı bitiren yalamış yutmuş biri mesaj atabilir mi? soracaklarım var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.