Şimdi Ara

Kiseijuu : Sei no Kakuritsu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım Shinichi'ye yeni bir power up gelecek,gelmeli.
  • animesi muhtesem murano toplamda anca 10dk gozukmustur kafaya takmaya gerek yok.
  • o kadar da abartıldığı gibi değil. Şikayet ettiğimden de yazmadım onu yani. Biriktirmeye devam et sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha bilmiyorum da bu murano çok sinir ediyor beni aptal aptal kaçıp duruyo "İzumi-kun sen gerçekten İzumi-kun musun ?" şu cümleyi duymaktan fenalık gelmişti ama şu an iyiki ayrılar o cümleyi göremiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rin Okumura

vallaha bilmiyorum da bu murano çok sinir ediyor beni aptal aptal kaçıp duruyo "İzumi-kun sen gerçekten İzumi-kun musun ?" şu cümleyi duymaktan fenalık gelmişti ama şu an iyiki ayrılar o cümleyi göremiyorum...

• son 2 sezonun en iyi animesi izlemeyenin kaybı muranoya bende gıcığım ama pek görünmüyor zaten kafam rahat

en iyi kız öldü zaten
  • anime harika mangasının 1988 yılına ait olduğunu varsayarsak bu anime John Carpenter'in 1982 yapımlı The Thing filmine çok benziyor acaba oradan mı esinlenmişler
  • Onu bilemem ama şu anda cidden çok güzel gidiyor. Tokyo Ghoul' ü bilirsiniz buna az da olsa benziyo fakat hem gidişat açısından bu çok daha iyi hemde sansür bunda pek yok cidden açık bir şekilde gösteriyorlar bu da çok iyi bir şey. Tokyo Ghoul' da o kadar çok sansür vardı ki ekranın yarısı direk
  • Animenin konusu güzel aynı zamanda karakterlere baglanabiliyorsun tokyo ghoul gibi sıkıcı degil. Ama yine de akılda çok soru bırakıyor. Hala parazitlerin nerden geldiklerini ne olduklarını bilmiyoruz. Gerçi bi parazit var sürekli sorguluyor bunu. Yakında ögreniriz. Bi de ölen bir kız vardı parazitlerin varlığını hissedebiliyordu. O da merak konusu nasıl hissedebildigi belli degil. [spoiler] dedektifin ölmesine üzüldüm. Dogru düzgün araştırma yapan tek kişiydi [spoiler]

• sanirim MAL siralamasina girdigi icin animeyi indirip izlemeye basladim, bu kisin bence en guzel animesi bu. tur olarak normalde sevmedigim bir tur olmasian ragmen bagladi ve izlettiriyor .. iki parti halinde izledim simdiye kadar ayyinlanan bolumleri. bakalim. sanirim on parti bu sezon bittikten sonra olur. mangasini takip etmedigim icin konu ne kadar ilerledi, tek sezonda halledeler mi bilmiyorum, ancak bi sezon daa cikar bu animeden.
  • Kira Lelouch kullanıcısına yanıt
    mangası biteli asır oldu neredeyse , birde spoiler butonu mevcut sitede . Yani yazdığını oraya koyarsan herkes mutlu olur... aslında olmaz ama o halde kalırsa sorun olur

• 10. ve 18. bölüm.

Bu iki bölüm en sevdiğim bölümler oldular.
  • Kalsın şurada yarın başlarım ilgimi çekti

• Sanırım filmmi çıkıyormuş :D

• Tamura Reiko'nun öldüğüne hala inanamıyorum onun ölmemesi gerekiyodu neden öldü ? cidden üzüldüm garip bi bölümdü.
  • İlk 4 bölümü izledim ana karaktere fazla ısınamadım,çizimler gayet iyi güncele gelirim 1-2 güne
  • Yıllarca bekledi bekledi, Tokyo Ghoul'ün patlamasından sonra anime uyarlmasına karar verdiler ama iyi de oldu.
  • Şimdi 24.bölümde tamamen bitiyor mu,2.sezon falan var mı?Eğer yoksa sadece 5 bölüm kaldı,vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Şimdi 24.bölümde tamamen bitiyor mu,2.sezon falan var mı?Eğer yoksa sadece 5 bölüm kaldı,vay be.

Rin Okumura'nın spoilerda yazdığı yere kadar geldiyse anime, sonlara gelinmiş zaten. 24'te bitmesi normal.
  • Seri güzel sarıyor ama şu kız arkadaşı biraz daha yer alsa bölümlerde, devam edemezdim heralde.
    Ölen kız daha sempatikti pırasa fiyatına harcadılar garibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.