Şimdi Ara

Kiseijuu : Sei no Kakuritsu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
5.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke tek sezon olarak planlamasalardı bu animeyi.. Çok güzeldi arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

mangayı bitiren yalamış yutmuş biri mesaj atabilir mi? soracaklarım var

Yaz pm'den bana. Gerçi buraya da spoiler seven arkadaşlar için finali vs. yazabilirim ama ne kadar iyi bir fikir bu emin değilim o yüzden şimdilik yazmamak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

mangayı bitiren yalamış yutmuş biri mesaj atabilir mi? soracaklarım var

Yaz pm'den bana. Gerçi buraya da spoiler seven arkadaşlar için finali vs. yazabilirim ama ne kadar iyi bir fikir bu emin değilim o yüzden şimdilik yazmamak en iyisi.

Bence yazma Ayrıca migi gitti mi bilmiyorum da bir sonraki bölüm hakkında hiçbir şey tahmin edemiyorum :D

• Rin Okumura kullanıcısına yanıt
    Ben hala umutluyum benim tahminkm migi gotou ile birlesti bu nedenle gotou normal tipine donemiyor etrafta canavar gibi dolasiyor en azindan benim tahminim bole

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migi
  • Aramı verdi anime? 23.Bölümün şimdiye kadar çıkması gerekmiyor muydu?
  • ne buluşmaydı bee şimşekler çaktı resmen

• Şansa bala yenmesi kotu oldu

• 23. bölüm çok güzeldi sonlara doğru tavan yaptı anime.
  • Bir animenin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.

Şaka bir yana kaliteli bir manganın çok başarılı bir uyarlaması olmuş. Animasyonu olsun, ses-müzikleri olsun, karakterleri olsun, senaryosu olsun, verdiği mesajlar olsun son derece güzeldi. İçimde biraz burukluk olsa da bitirdiğime sevindim.

İzlemeyi düşünen herkese de tavsiye ederim.
  • Final iyi mi kötü mü,tam birşey diyemiyorum ama iyi bitti ya biraz da böyle arada kalmalar oldu ama olsun.

Böyle bitmesine üzülmedim,sadece bir kaç sorunun cevabı muallak ama şunu söyleyebilirm parazitler aramızda.
  • Finalide sona doğru ilerleyişide bana kalırsa kalitesizdi. Çok daha iyi bir iş çıkabilirdi.
  • Ne saçma bir finaldir
  • Parazitlerin ne olduğu eksik de olsa açıklandı.Yazar parazitlerin insan yapımı olduğunu söylemiş.Ayrıca boşuna merak etmişiz o kadar.Serinin daha en başında shinichi dolaylı yoldan söylüyor.Manganın ilk bikaç sayfasına bakarsanız anlarsınız.

• Biraz havada kaldı sonu ama yine iyiydi izledik öyle böyle, fena seri değildi.

• biliyorum bir çoğunluk finalde sağlam bir dövüş ardından izuminin ileri bir seviyeye geçmesini,bilmedikleriyle ilgili kaynağa daha çok yaklaşmasını istiyordu,ama bana göre anime başından beridir üzerinde durduğu "insanların dünyaya faydasız olduğu ve hatta zararlı hale geldiği çağ" fikrini finaldede gayet iyi önümüze serdi.en ölümcül parazitlerin bile biz insanlardan zararlı olamayacağı (fikri).

başlamayı düşünenler tereddüt etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaraki Kenpachi -- 31 Mart 2015; 19:03:36 >
  • Tokyo Ghoul'ün finaline açık ve net bin basar ömrümde o kadar saçma bir final görmedim bu da muhteşem değildi ama TG nin ki berbat ötesiydi sadece yürüme,koşma,konuşma başka bir şey yok...
  • Güzel bir seri izlemeye değer.
  • nice

• şu kafa bantlı kulaklıkla gezen kız ölmeyeydi iyiydi..diğer kız dan kat be kat iyiydi be.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.