Şimdi Ara

Kişiliğimi kaybettim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi kişilipimi kaybettim. Kendinden emin, ne yaptıgını ve ne söylemesi gerektigini bilen, hayatta bir duruşu ve belli bir karakteri olan biriydim. Ama artık kendi kişiliğimi ya kaybettim ya da bastırıyorum. Artık öyle değilim nerde nasıl davranmam gerektiğini bazen bilmiyorum, rahat olmamı saglayan bir güvenim vardı kendime kayboldu, ne diyeceğimi şaşırıyorum, ilişkilerimde mantıklı ve akıllıca hareketler yapamıyorum eskisi gibi, eskiden olduğu gibi hazırcevap değilim hatta bazen ne diyeceğimi bile bilmediğim oluyor. Kime nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum ve özgün kişiliğimi tamamen kaybettim. Hatta ara sıra baskalarına özendigim zamanlar bile oluyor. Cok korkuyorum cünkü fikirlerimi karakterimi kısaca genel olarak kendimi seven biriydim. Bunu sonsuza dek kaybetmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen uzun diye okumamazlık etmeyin cünkü gerçekten önemli bir konu benim için

• Bu devirde normal. Bazen kisiligini degistirmen sart olabiliyor mutlu olmak icin, ne yazikki durum bu

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Fakat ben değişmek istemiyorum. Psikolıjik yorgunluğum mu tek sebep olan şey buna bilmiyorum. Resmen duygularımı bile yitirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Fakat ben değişmek istemiyorum. Psikolıjik yorgunluğum mu tek sebep olan şey buna bilmiyorum. Resmen duygularımı bile yitirdim.

İyi, sevilen, efendi biri olmama ragmen artik böyle olduguma lanet ediyorum. Sen düşün hayatın ne kadar acımasız oldugunu

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Yarın ne gösterir bana da bilmiyorum tabii ki büyük konusmamak gerek hiçbir zaman

• Sen var olan kişiliğini kaybetmişsin, ben bir kişiliğim olduğundan şüpheliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaybettim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendini kısıtlama içinden ne geçiyorsa söyle kendin ol.

Bir de biraz kendini değiştir mesela bir spor salonuna mı gidiyorsun onu değiştir başka bir salona başla.

Ya da bir müzik eğitimi için kursa gidiyorsanız onu değiştirin.

Ufak değişikler büyük sonuçlar verebilir size.
  • Evet bunu ben de planladım ve uygulayacagım teşekkürler tavsiyeniz için. Bu duruma bir türlü anlam veremiyorum. Özellikle sebepsiz yere inanılmaz özgüven kaybı yasadım

• böyle düşündüğün için böyle kendini buna manipule etme
  • Başkası için kimse yaşamaz şu dünyada. herkes kendisi için yaşıyor el alem ne deri boşverin derim ben. El aleme göre kişilik belirleyecek olsaydım üniversite öğrencisi bile olamazdım (kendi açımdan konuşuyorum)

Sonuçta bir insan doğarken doğabilir miyim izin almıyorsa hayatının yolunu çizerken de izin almasına gerek yoktur.
  • Emperyoro kullanıcısına yanıt
    Ben başkasının kendim hakkında ne düşündüğünü tamamen umursamayan biriyim. Ben başkası için de yaşamıyorum. Yolumu cizerken izin de almıyorum kimseden. Sadece var olan kişiliğimi kaybettim ben. Boslukta gibiyim tamamen.

• erdemtansu kullanıcısına yanıt
    Gerçekten cok yapıcı bir tavsiye teşekkür ederim. Benligimle konusma olayını sürekli yapıyorum zaten ben ne oluyorum nereye gidiyorum bu gidişe neler olur benden gibisinden
  • bu bendede var eskiden olduğum gibi değilim (sadece bende oldu böle bişey diye düşünüyordum) yardım beyler psikolojide flan bi adı varmı
  • Hocam arkadaşa bir yardımcı olsana

@Kisilikli Adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.