Şimdi Ara

Kışın okula bisikletle gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ben yazin oldugu gibi kışın da bisikletle okula gitmek istiyorum ama sorun uzerine ne giyecegim. İclik giymek istemiyorum cunku gomlek falan giydigim icin icine iclik olmuyor okulda cok cikarabilecegim uzerimi degistirebilecegim de bi yer yok. O yuzden mont bakmaya calistim ama decathlondaki btwkn 500 montunu dedim kislik diye icime uzun kollu bi sweat ama ince uzerine montu giydim. Her yerim dondu resmen. Ne onerirsiniz.
    North face falan onerirmisiniz hareketi kisitlamayan mont ariyorum kisaca bisiklet icin
    Siz neler onerirsiniz?
    Tesekkur ederin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

Arkadaslar merhaba. Ben yazin oldugu gibi kışın da bisikletle okula gitmek istiyorum ama sorun uzerine ne giyecegim. İclik giymek istemiyorum cunku gomlek falan giydigim icin icine iclik olmuyor okulda cok cikarabilecegim uzerimi degistirebilecegim de bi yer yok. O yuzden mont bakmaya calistim ama decathlondaki btwkn 500 montunu dedim kislik diye icime uzun kollu bi sweat ama ince uzerine montu giydim. Her yerim dondu resmen. Ne onerirsiniz.
    North face falan onerirmisiniz hareketi kisitlamayan mont ariyorum kisaca bisiklet icin
    Siz neler onerirsiniz?
    Tesekkur ederin

Helvalarda kışın promosyon olmuyor.

• Tanura kullanıcısına yanıt
    windstopper kullanabilirsiniz
  • Yol ne kadar

• Hocam 5-6 km gibi bişey, okula gidip geleceğim.
  • kışlık bisiklet kıyafeti var, rüzgar geçirmeyen türleri var okul kıyafetini giyersiniz üstüne rüzgar geçirmeyen gömleği üstüne havanın durumuna göre mont veya terletmiyecek bir şey iyi olur.ben yaz kış işe bisikletle gidiyorum git gel 44 km
  • Hocam tam olarak hangi marka yada hangi ürün giyiyorsunuz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okula Gitmek İstemiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam tam olarak hangi marka yada hangi ürün giyiyorsunuz acaba?

benim giyisiler tamamen hollanda dan gelme hollandalı arkadaş verdi kendi reklamı var vos bike
  • Liseye ilk iki yil bisikletle son iki yil motorla gittim. Ayni 5 km mesafe. Kisin bisiklet surerken en asagi 2 pantolon giyiyordum motorda 3 pantolon giydigimi hatirliyorum, tabi alttakiler pijama. Kazagin ustune esofman onun ustunede mont giyiyordum. Termal giysilerden haberimiz yoktu tabi. Onlar daha kullanisli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gore tex active shell 109 lira yağmur ve rüzgar geçirmiyor
  • Askeri bir pantolon ve üzerime spor ceketimi alıp çıkıyorum . Yakıyorum Ama sanırım bende yağmurluğu olan bir ceket alacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

quote:

gore tex active shell 109 lira yağmur ve rüzgar geçirmiyor

109 lira nerde tam olarak:)
  • atlas kamp da ben aldığımda 109 du fiyatı artmış şimdi
  • Ben geçen yıldan beri okula bisikletle gidip geliyorum. Usumemek için termal içlik giyiyordum. Yağmurlu havalarda şu geçirmez yelek üstüne panço. Çok sert yagmurluysa arabamla gidiyorum. Karadeniz yağmurları felaket olabiliyor. Decathlon a gittiğimde dağcıların veya yürüyüş koşu yapanların ürünlerine bakıyorum. Onlar kullanışlı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kar kis her gun 3 km suruyorum yabmur harici farklikiyafet giymiyorum, ama mesafe3 km oldugu icin kurtariyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.