Şimdi Ara

Kisisel gelisim kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Direk konuya gireyim. Artık ve devamlı bundan sonra kitaplarla ilgilenmek istiyorum. Bunun eksikligini hissetmis gibiyim kültür anlaminda ve kelime dagarcigi konusma diksiyonu anlaminda vs vs örnekleri sorgulamayın. Aslında inkilap tarihi ile ilgileniyorum ama suan hicc o topa girmeyeyim diyorum amac sadece kendimi gelistirmek. Selcan aydının yeni cıkardıgı dan ve askım kapısmakın askımın beden dili bu 2 kitabi siparis ettim. Karsı cinsle ilgili daha iyi bilgi sahibi olmak icin askımın beden dilini siparis ettim. Sizden kisisel gelisim anlamında kendimin farkina varabilcegim karsı cinse nasil davranabilecegim vs vs tekrardan orneklere takilmayin tamamen kisisel gelisim anlaminda kitap örnekleri istiyorum. Baslangici yaparak 300 400 500 kitaba kadar okumayı istiyorum hedefimi koydum ki emin olun bu sayılara varabilirim cünkü gün icinde vaktim cok ve ha bugun baslayayim ha yarin baslayayim derken artik zamanı dedim. Uzun oldu kusura bakmayin cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişisel gelişim kitabı denince "Haydi aslanım!" tarzı kitaplardan uzak durmak gerekir. Çünkü önüne gelen kişisel gelişim kitabı yazıyor ve aslında insana hiçbir şey katmıyor. Ama bu demek değil ki kişisel gelişim kitapları topyekûn çöp. Benim çok okuduğum bir tür değil, o sebeple tavsiye veremeyeceğim ama kaliteli yabancı yazarlar olduğunu biliyorum. İstediğin konuya göre(özgüven, ikna vs.) biraz araştırmanı tavsiye ederim.

Öte yandan kişisel gelişim kitabı olmamakla birlikte Malcolm Gladwell'in Çizginin Dışındakiler kitabını tavsiye ederim. Tarihten olaylarla, verilerle, sıkmadan bazı insanların neden daha başarılı olduğunu açıklayan bir kitap. Kişisel gelişim olarak lanse edilmiyor ama kişiye çok şey katabilecek bir kitap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi(Okuma Kitabi)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.