Şimdi Ara

Kişisel Gelişim Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana önerebileceginiz , okuyupta begendiginiz kişisel gelişim kitaplarını belirtirseniz sevinirim . İyi günler

• Mümin Sekman'ın tüm kitaplarını önerebilirim ve Muhammed Bozdağ'ın Düşün ve Başar kitabıda çok iyidir.
  • Teşekkürler .
  • Mümin Sekman ı beğenmiyorum ben. Cüceloğlu nu takip etmeni öneririm...
  • doğan cüceloğlunu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
  • saolun beyler.
  • piyasadakiler genel olarak çalışın isteyin başarın inanmak başarmanın yarısıdır mantığı üzerine kurulu. hepsi nerdeyse birbrinin aynısı. daha genel yaşam,iş hayatı,ikili ilişkiler gibi kavramlar için bişeyler istiyosan sun tzu savaş sanatı nı tavsiye ederim.
  • şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır
  • Og Mandino- Onikinci Melek

Bu kitabı kesinlikle öneririm herkese. Çok sade ve kısa bir kitap. İnsana katabileceği çok şey var.

Umut, herşeydir!
  • Banada lazım Mümin Sekman'a bi bakayım.
  • Genel itibari ile hepsi, başarmanın kişiye bağlı olduğunu, inandıktan sonra başarının kaçınılmaz olduğunun üzerinde duruyor, Ahmet Şerif izgören'in kitapları güzeldir.
  • Sistem Yayıncılık ın tüm kitaplarını tavsiye edeim
  • Konusuna göre ilgini çekecek bütün Üstün Dökmen kitaplarını okuyabilirsin
  • Konunu sabote edicem kusura kalma :)

Şu kişisel gelişim kitaplarını bir türlü anlayamamışımdır,çok fazla da okumadım gerçi;ama herkesin süper dediği Robin Sharma'yı okudum bi cacık anlamadım :) Bana öyle geliyor ki bunlar ''yapay bina'' inşa etmekten başka bir işe yaramıyor. Kitap diyor ki Hayır de, tamam hemen canım derim, Hayır demeyi öğrenin diyor, ulan ben diyebiliyor olsam zaten derim onu, diyemiyorum işte, sen de dedin diye diyememki gene, karakterim onu diyebilecek güçte değil. O yüzden siz yapay bina olarak bir kenara koyuyorsunuz Hayır demek gerektiğini, diğer söyledikleri de öyle, kendinize güvenin, peki teşekkürler :) Bu ve benzer sebeplerden dolayı bunların istista işe yarayanları olduğunu düşünsem de işe yaramadıklarını düşünüyorum. Herşeyi hayat öğretiyor ve yaptırıyor size, kişisel gelişim kitapla değil hayatla olur düşüncesindeyim.

Konu bu değildi, sabote ettiysem özür :)

• mümin sekman
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer39

Konunu sabote edicem kusura kalma :)

Şu kişisel gelişim kitaplarını bir türlü anlayamamışımdır,çok fazla da okumadım gerçi;ama herkesin süper dediği Robin Sharma'yı okudum bi cacık anlamadım :) Bana öyle geliyor ki bunlar ''yapay bina'' inşa etmekten başka bir işe yaramıyor. Kitap diyor ki Hayır de, tamam hemen canım derim, Hayır demeyi öğrenin diyor, ulan ben diyebiliyor olsam zaten derim onu, diyemiyorum işte, sen de dedin diye diyememki gene, karakterim onu diyebilecek güçte değil. O yüzden siz yapay bina olarak bir kenara koyuyorsunuz Hayır demek gerektiğini, diğer söyledikleri de öyle, kendinize güvenin, peki teşekkürler :) Bu ve benzer sebeplerden dolayı bunların istista işe yarayanları olduğunu düşünsem de işe yaramadıklarını düşünüyorum. Herşeyi hayat öğretiyor ve yaptırıyor size, kişisel gelişim kitapla değil hayatla olur düşüncesindeyim.

Konu bu değildi, sabote ettiysem özür :)

• Arkadaşım, sana tavsiyem kişisel gelişim kitaplarına fazla para yatırmamandır.

Kişisel gelişimi özetleyecek birkaç kitap önereyim:
    Mümin Sekman - Limit Sizsiniz
    Muhammet Bozdağ - Ruhsal Zeka

Yaklaşık 15 kişisel gelişim kitabı okudum, hepsi aynı şeyi söylüyor, bu yazdıklarım konuyu özetleyen kitaplardır.Bunlardan başka okumak istiyorsan, bu zaman kaybı olur senin için.
    Ve klasik okumanı öneririm, Tolstoy özellikle, bu kitaplardan daha çok etki yapar...
  • Kişisel gelişim kitaplari ücretsiz 330 adet

Merhaba arkadaşlar kişisel gelişimle ilgili yaklaşık 330 tane kitabı ekliyorum, listedekilerden

faydalı olacağını düşündüğümün bazılarının isimlerini aşağıda örnek olarak ekledim..Dilediğinizi seçip okuyabilirsiniz....

Adam Zeman - Bilinç Kullanım Kılavuzu

Arthur Jeon - Gündelik Hayatta Stresten Korunmak

Chin Ning Chu - Az Çabayla Çok Başarı

Frederic Vester - Düşünmek, Öğrenmek, Unutmak

Gayelord Hauser - Genç Kal Çok Yaşa

Karla Mclaren - Aura ve Çakra Kullanma Kılavuzu

Louise L.Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi

Oğuz Saygın - Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

Rhonda Byrne - The Secret

Richard Carlson - Ufak Şeyleri Dert Etmeyin

Rollo May - Kendini Arayan İnsan

Yüz Okuma Sanatı

Toplam boyut =135 mb

LİNKLER:

http://turbobit.net/nfzsoio0hzlp.html

ALTERNATİF:

http://uploaded.net/file/4j3h40zf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.