Bildirim
Kışlık bot önerisi--- (North Face veya Salomon)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nort Face tabiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: No VI
Nort Face tabiki.
neden peki arasındaki farklar nedir onu öğrenmek istiyorum biraz daha açıklama yapabilirmisin acaba? -
Salomon kaliteli bir marka değil bence 1 yılda ayakkabı dökülüyor.
north face kışlık ürünlerde kendini kanıtlamıştır salam sosiste fena değildir ama genel yapı olarak kullandığı taban kullandığı su geçirmez ürünlerin nmlik gözenekleri falan nothfacede çok başarılıdır.çoğu ürün su geçirmezdir yada goratex kullanır ama versiyonları vardır işte kalite burda belli ediyo kimisi 10 saate su alıyo kimisi 1 gün dereye soksan su almıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: stuff2
north face kışlık ürünlerde kendini kanıtlamıştır salam sosiste fena değildir ama genel yapı olarak kullandığı taban kullandığı su geçirmez ürünlerin nmlik gözenekleri falan nothfacede çok başarılıdır.çoğu ürün su geçirmezdir yada goratex kullanır ama versiyonları vardır işte kalite burda belli ediyo kimisi 10 saate su alıyo kimisi 1 gün dereye soksan su almıyo
Peki daha önce salomon kullandın mı? çünkü modelden modele de fark gösteriyor ondan dolayı bu iki marka arasında hangisi iyiyse onu almak istiyorum -
Fiyatlarını bilmiyorum dediğin ayakkabıların ama bütçen varsa timberland almanı öneririm baya sağlam oluyo,düzgün kullanırsan 5-6 yıl idare edebilir -
Columbia ya da bakabilirsin ya da Jack Wolfskin e
bahsettiğim durumda bu zaten tutup 100 tl lik northface ile 600 tl lik sosisi karşılaştırırsan tabiki komik olur bahsettiğim şuan en iyisini northface üretiyor burda herzaman en iyisi değil bazen paranında alabilceği şeylerin olması durumu var -
Konu güncel
-
Columbia bir modelini akyavrumun içine koymuştu üzerinden fıskiye ile su akıyordu, ayakkabı su geçirmiyorum acayip bir reklamıydı. Çok beğenmiştim.
-
Bilenler, tecrübesi olanlar banada tavsiyede bulunabilirmi?
İşim gereği uzun süre açık havada hareketsiz duruyorum. Sabahtan akşama yaklaşık 9 saat. Özellikle ayaklarım üşüyor, hatta donma noktasına geliyor. Hareketsizkende ayakları sıcak tutacak bir bot varmı bildiğiniz? Fiyatı yüksek isolasyonlu botlar görüyorum nette ama kağıt üstündeki bilgilerle hareket etmek istemiyorum. O kadar para verip alıpta işe yaramazsa harcadığım zamana ve paraya acırım. Şimdilik kamp sobasıyla idare etmeye çalışıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X