Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorup soruşturdumi akasha şehir için daha uygun diyorlar hocam.
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Oyle de bir marka yok zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Karpuzcu.

Tekrar merhaba hocam.

İlkbahar gibi ılık ve serin havalarda soft shell mi giymeliyiz ? Ben şimdiden bahar mevsimi için ince şehir içinde giyilecek montlara bakıyorum. Tür olarak soft shellere bakıyorum, doğru mu acaba ?

Arcteryx gamma serisi ve mountain hardware super chockstone hoşuma gitti. Araştırmaya devam ediyorum.

Yani özetle, bahar mevsiminde ne tür montlara bakmam lazım ? Soft shell doğru tercih mi olur ? T-shirt'ün ustunden benı terletmeyecek ama serınden koruyacak ınce bır şeyler arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Ocak 2018; 0:37:32 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiyede mi yaşıyorsunuz ? Ya da şöyle sorayım Arcteryx ve MH ülkemizde bulunuyor mu ?
  • Turkıye de yasıyorum hocam. Turkıye de bulunmuyorlar,https://www.trekkinn.com/ dan alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Turkıye de yasıyorum hocam. Turkıye de bulunmuyorlar,https://www.trekkinn.com/ dan alıyorum.

Trekkin'e ptt ne zaman geldi hocam çok iyi olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Turkıye de yasıyorum hocam. Turkıye de bulunmuyorlar,https://www.trekkinn.com/ dan alıyorum.

Trekkin'e ptt ne zaman geldi hocam çok iyi olmuş ?

Ben 30 aralıkta mont sıparış verdım, 3 gune istanbula geldı. Kargosu 25 tl tuttu, neredeyse bedava.

2 hafta da gumruk işlemlerı surdu, vergisinide kargoyu teslım eden ptt gorevlısıne verıyorsun. Benım ılk alışverısımdı çok memnun kaldım hocam. Bundan sonra her şeyi oradan almayı dusunuyorum.

Not: %18 vergi alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Ocak 2018; 15:26:54 >

• @12 Angry Men softshell'in amacı o zaten. Ama çok sağnak yağmurda korumaz
    Yağmurla işim olmayacak hocam, hatta kamşonsuz alacagım. Şehir içinde baharda ılık ve serin gunlerde gıymek ıcın almayı dusunuyorum.

Gamma lt ve hamma mx arasında kaldım hocam. Gamma mx'in tasarımı daha güzel ama içinde ince astar varmış, terletır dıye korkuyorum. Eğer bu softshell hakkında bılgınız varsa, hangısını tavsıye edersınız ?
  • @12 Angry Men

O zaman softshell işinizi görür. İçindeki astar terletmemesi için vardır büyük ihtimalle.

Genel olarak hepsi aynı, bazıları yağmur geçirmez oluyor hepsi bu. Modele göre alabilirsiniz
  • Hocam tavsiyeler için teşekkür ederim, bir sorum daha olacak. Jack wolfskin ürünlerini tavsiye ediyor musunuz genel olarak? Verilen paraya değer mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tekrar tesekkur ederım. gamma mx veya gamma lt den bırını secıp alırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Hocam tavsiyeler için teşekkür ederim, bir sorum daha olacak. Jack wolfskin ürünlerini tavsiye ediyor musunuz genel olarak? Verilen paraya değer mi sizce?

En son okuduğum yazıda. Jack Wolfskin in batmak üzere olduğu. Büyük fabrikalarından birini de kapattığına dair yazılar okumuştum. Sonra bir ara el değiştecek işlere devam edecek denmişti. 330 milyon Euro civarı borcu varmış.

Bütün bunlar üzerine ben model olarak beğenmiyorum. TNF kopyası modeller. Hatta logolarının yerleri bile aynı.

Kullanmadığım için kalitesiniz bilmiyorum. Kullanan arkadaşlarım memnun.
  • @Karpuzcu.

Merhaba hocam. Trekkinn.com dışında, türkiye ye gönderım yapan başka bir site biliyor musunuz ?

Trekkinn de almak istediğim ayakkabı'nın bedeni kalmamış ve mont alacaktım onunda rengi kalmamış.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Şu site gönderiyordu sanırım:

https://www.sportsdirect.com/
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım. Bakacagım siteye.
  • Yardım edin arkadaşlar"Diğer konuya attık bir de buraya yazalım.
    Bir ara bahsetmiştim.Columbia bot var diye ama üst tabandan adım attıkça vuruyor diye.Ben o botu 200 liraya almıştım geçen sene "evet neredeyse bedava"
    Geçen ay incelemeye götürdük.Çek vereceklermiş.Yandım ya
    Masraf çıktı şimdi ,200 liraya ayakkabı nerede bu devirde.Neredeyse bir ayakkabı almış kadar olacağım.Yani ne anladım bu işten ? 1 yıl ayakkabı giymek eskitmek bedavaya geldi diyebiliriz Ama o 200 lirayı yatırsak dövize falan artacak idi." Yok ya ne yatırması yiyecektik işte."

Şimdi ayakkabı ve bot fiyatları bunlar.Görülüyor ki normal fiyatlarında ve neredeyse 400 lira fark var bot almak istesem.Diğer yandan Columbia alsam bu ayakkabı da üst taraftan vurur mu ? Aynı şey olur mu ? Belki ayak yapım Columbia ayakkabılara uymuyordur !

Aklımda bu fiyatları takip etmek ve indirime girdiğinde herhangi bir ayakkabıyı almak var.Artık kış geçti sanırım normal yazlık baharlık alacağım.

Şuradan bir tavsiye istiyorum dolayısı ile.Belki Salomon ayakkabı da alabilir eğer oluyorsa.Salomon ve Merrell var,daha da var ama onlara bakmam.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Sitede efsaneymiş, 85 dolarlık botu 700 liraya satıyor Aslında 200 lira o botun ederi.

Bilinçli kazıklanmaktan çok sıkıldım bu topraklarda artık. 85 birim nere 700 birim nere. Neyse

Bot hala alabilirsin. Şubat var Mart var, ayazı var, yağmuru çamuru var.

Her ayakkabının kalıbı farklıdır. Aynı markanın başka modelinde ayağın farklı hisseder. Bir mağazada deneyip sipariş verebilirsin.

Almak istiyorsan Merrel yada Solomon bakmanı tavsiye ederim. Colombiadan daha iyiler. Ama işte fiyatlar o kadar saçma olduki. Bende artık ne diyeceğimi şaşırdım.

Önceliğin Merrel olsun sonra salomon sonra colombia olarak bütçene uygun olanı alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Taa Ekim ayında bunlar da karar kılmıştım ;

The Northface Erkek McMurdo III Parka
    TNF Mountain Light Triclimate
    TNF Altier Down Triclimate

Parka için kış sert olursa alırım diyordum kış bile gelmedi Zaten daha almadım da bunları.Bu gidişle almam da yazı beklerim.Eskiler ile 2 ay daha idare ediyorum.Sadece 2 ceket alırım teknik ceket o kadar.Sonra bahar geliyor zaten yaz ayında da bu 3 montu alırım indirimli olarak geçerim .4-5 yıl mont falan bakmam.Fiyatlar böyle giderse de 6 yıl sonra kredi çekip 5.000 liraya bir mont daha alırım

TNF Mountain Light Triclimate aldım ben.

Genellikle memnunum üründen. Konya da hiç sorun yaşamadım. Sabah 7 de çıkıyorum epey soğuk oluyor. Genellikle Tshirt, Polar, üstüne mont bu şekilde kombin yapıyorum.
    Pazartesi günü karsa gideceğim, orada daha detaylı kullanma fırsatım olacak, yazarım buraya gene.
    Ama 550 doluluk oranı az gibi geliyor bazen bana. Rüzgarlı havalarda hiç hissettirmiyor rüzgar, o yönden iyi.

Teşekkürler..
    Peki terletiyor mu ? O konuda sıkıntı yaşadınız mı

Hocam Merhaba. Bu hafta Kars'taydım. Montu sürekli dışarda giydim. Altımda tshirt, üstünde polar üstünde TNF mont vardı.
    Diğer arkadaşlarımda parka ve şişme montlardan vardı. İçlerinde kazak ve termal içlik giydikleri halde üşüdüler zaman zaman.
    Hatta 1 kere tshirt üstüne giydim çıktım, onda bile üşümedim desem yeridir.

Tek kötü yanı ise ürün su geçirmiyor ama suyu montun üstünde tutuyor, kolaylıkla kayıp gitmiyor. TNF nin farklı bir yağmurluğu var, ona nazaran daha kötü.

• @daikataNa~

Diğer arkadaşlar yanlış mont seçimi ile üşürken - daikataNa~ arkadaşımız doğru mont ile mutlu

Yağmur kaydırmaması bazen iyi bir seçenek. Çünkü o kayan yağmurların hepsi pantolonunuzda su olarak birikiyor. Başıma geldi, keşke ıslansaydım dedim. Çünkü tamamen suyu kaydıran kumaş olursa altınızda da aynı şekilde kumaştan pantolon olmak zorunda. Hele sağnak yağmurda alt kısmınız sırılsıklam oluyor üst kuru olsa da

Onun için aslında iyi bir özellik. Kuru kaldığınız sürece dert etmeyin. İnanın pantolon ıslanınca hiç hoş olmuyor belden aşağısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 27 Ocak 2018; 19:34:0 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.