Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eldiven arıyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
    Bazı eldivenlerin üzerinde kar tanesi ya da kar kristali deseni var.Çok hoş duruyor bence.Bende bunun gibi bir şey arıyorum ama bulamadım.
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    İçinde polar var ya bundan dolayı pek istemiyorum.Terletiyor kapalı alanda.Nefes almıyor.Yine de bir bakacağım.
  • Valla ben High Mountain markanın modelleri var ceket olarak.Onları alacağım.Hatta direk bugün alabilirim de.Fiyatları uygun çünkü.Ama ne yalan yazayım tek başına onlara güvenilmez kış boyunca.Hele hele Ankara soğuğu kar kış mümkün değil.İstanbul da soğuk oluyor ama güneşli kış havalarında ona güvenebilirim ben diye düşünüyorum.Bir bak fiyatları uygun 150-200 arası.

Daha sağlam modeller vardır çok çeşit var.Rab marka modeli var bir tane ,ona bakabilirsin ben yazmıştım onceden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Valla ben High Mountain markanın modelleri var ceket olarak.Onları alacağım.Hatta direk bugün alabilirim de.Fiyatları uygun çünkü.Ama ne yalan yazayım tek başına onlara güvenilmez kış boyunca.Hele hele Ankara soğuğu kar kış mümkün değil.İstanbul da soğuk oluyor ama güneşli kış havalarında ona güvenebilirim ben diye düşünüyorum.Bir bak fiyatları uygun 150-200 arası.

Daha sağlam modeller vardır çok çeşit var.Rab marka modeli var bir tane ,ona bakabilirsin ben yazmıştım onceden.

Rab montlar en aşağı 500tl imiş, beni aşıyor hocam. :D

Dolaba baktım da benim hem cekete hem de monta ihtiyacım var... High Mountain ceketleri inceledim güzel duruyorlar. Bir de mont önerin var mı hocam, beni çok zorlamayacak şekilde. 2 katmanlı olsa bana yeter diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 24 Ağustos 2018; 11:29:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mont kendıme bulsam

Benım yukarıda attığım linklere bakıver

Butce asıyorsa kesınlıkle HM al derım ben de öyle yapacagım cunku HM kesınlıkle iyi fıyatı da perfomansı da (öyle denıyor en azından)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mont kendıme bulsam

Benım yukarıda attığım linklere bakıver

Butce asıyorsa kesınlıkle HM al derım ben de öyle yapacagım cunku HM kesınlıkle iyi fıyatı da perfomansı da (öyle denıyor en azından)

:D

Teşekkür ederim hocam, ceket tamam en azından.

• mavinin montlarina baktım dün, güzel bir model var onu beğendim ama iç cebini sevmedim insan bir cırt cırt koyar telefon olsa egildigin zaman düşer

www.mavi.com
    Outlet | Mont-Kaban | Mont | Mavi
    https://www.mavi.com/fermuarli-siyah-ceket/p/010062-27153

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

mavinin montlarina baktım dün, güzel bir model var onu beğendim ama iç cebini sevmedim insan bir cırt cırt koyar telefon olsa egildigin zaman düşer

https://www.mavi.com/fermuarli-siyah-ceket/p/010062-27153
    Hem korumaz , ne yağmur ne soğuk ne çamur hem de çok pahalı.Alınmaz bu paraya vazgeçin derim Mavi ürünü alacaksanız da normal fiyatlarından %50-60 ucuz olsun ancak değiyor çünkü.

Basic sweat-t-shirt alacaksanız tavsiye veririm o kadar.

• konuda hep outdoor içerikli paylaşım dönmüş.ben siyah ve uzun bot bakıyorum,dizden bir karış aşağıya kadar uzun olmasını istiyorum yani bilekte biten modellerden istemiyorum.şöyleki ben antalya'da yaşıyorum yaz-kış spor ayakkabı ya da deri ayakkabı yeterli oluyor her türlü.arada çevre illere vs gidince giyeceğim bir bot arıyorum.
  • @eyoruk Hocam senin linklere bakmıştım, gözümden kaçan vardır diye tekrar baktım ama beni epey aşıyorlar. Linkteki nasıldır, fikrin var mı?

DECATHLON
    Trekking - RAINWARM 100 YAĞMURLUK
    https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 24 Ağustos 2018; 23:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mofire

@eyoruk Hocam senin linklere bakmıştım, gözümden kaçan vardır diye tekrar baktım ama beni epey aşıyorlar. Linkteki nasıldır, fikrin var mı?

https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html
    Daha önce yazdığım gibi ben çok geniş bilgili otoriter değilim bu konuda

Yine de yazayım ; 3n1 modeler şehir için yeterli deniyor.Özellikle TNF için.Quechua Decathlon ise çok satan ve tutulan modellerinden biri o 3n1 sanırım ? Bir de polarları var ki ben 2 tane almıştım bugün yarın yine 2-3 tane alacağım.Ucuz ısınma için yeterli.Polar sonuçta 20 lira versen de aynı 200 lira versen de ? Estetik görünüm dışında çok fazla farkları yok diye düşünüyorum.

Quechua o modeli bilmiyorum.Alır mıyım ? Valla 3n1 modellerden altında polar olanları istemiyorum.Çünkü teri atacaklarını sanmıyorum.Toplu taşımada terlemekten bıktım.Bu yüzden mümkün olduğunca başka modellere baktım ,bakıyorum.Ama ülkenin yarısı Jack Woflskin Columbia Quechua giyiyor zaten o da var. Tchibo var mesela oraya bak.Ben çok sıkışık kalırsam öyle yapacağım çünkü.Decathlon yerine +100 lira fark var Tchibo için.Kaliteli modelleri vardı geçen sene.

Evet pahalılar.Ama daha da pahalanacaklar bu yüzden ben hemen almak istiyorum gözümü karartıp.2 yıldır almadım idare ettim elimdekiler ile.Bu sefer böyle olmasın diyorum.Bugün 700-800 vermezsem seneye 1.500 vermek zorunda kalabilirim.Ve seneye piyasa durumları çok daha sıkıntılı olacağı için durumu kestirmek zor değil.

Softshell tamam neyse ki .Bundan bir sorunumuz yok.Bir de bot alacağım o yüzden mont konusunda verip geçemiyorum.Yoksa verirdim 800 alır geçerdim.

1-2 konu daha var sitede, oralara da bakıver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

konuda hep outdoor içerikli paylaşım dönmüş.ben siyah ve uzun bot bakıyorum,dizden bir karış aşağıya kadar uzun olmasını istiyorum yani bilekte biten modellerden istemiyorum.şöyleki ben antalya'da yaşıyorum yaz-kış spor ayakkabı ya da deri ayakkabı yeterli oluyor her türlü.arada çevre illere vs gidince giyeceğim bir bot arıyorum.
    Harley Davidson
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Sipariş geçince yazayım dedim, cevap bu yüzden gecikti hocam. :)
    Tchibo'ya baktım ama benim için pahalıydı. En sonunda aşağıdakileri sipariş ettim.

@Karpuzcu. Hocamın fiyat performans açısından tavsiye ettiği marka. Yorumları ve performansı çok iyi, fiyatı da diğer markalara kıyasla çok iyi. Ürünün olduğu görseller hoş durmuyor, mankene de birkaç boy büyük verip fotoğraf çekmişler fakat youtube'dan bulduğum videolarda gayet güzel gözüküyordu ve hoşuma gitti. İçlik, kazak, ceket derken aşırı soğuklarda kısa süreliğine bunu kullanırım ayıla bayıla giymeme gerek yok dedim ve sipariş verdim. Bakalım, çok hoşuma gitmezse iade ederim. Gelsin de görüşlerimi yazarım buraya.

highmountain.com.tr
    High Mountain - Doğa Sporları Giysileri
    http://highmountain.com.tr/urun-detay/ushba-softshell-ceket

Birde bu ürünü aldım, bu marka senin tavsiyendi hocam. Türk bir dağcıya ait firmaymış, ürünlerin performansınında yüksek olduğunu gördüm. İçime sindi açıkcası. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 30 Ağustos 2018; 12:18:39 >

• Hayırlı olsun.

Yalnız Hİgh Mountain keşke deneseydin.Ben önermiştim ama ben almaktan vazgeçtim.Pek biçimsiz durdu üstümde.L tam oturdu XL ise kollardan bol geldi.Vazgeçtim.

Tam oturması sıkıntı çünkü tek giyilmeyecekti.Kollardan da bol olması çok kötü duruyor.
  • Hocam eldiven ve şapka için de tavsiyen var mı?

• quote:

Hayırlı olsun.

Yalnız Hİgh Mountain keşke deneseydin.Ben önermiştim ama ben almaktan vazgeçtim.Pek biçimsiz durdu üstümde.L tam oturdu XL ise kollardan bol geldi.Vazgeçtim.

Tam oturması sıkıntı çünkü tek giyilmeyecekti.Kollardan da bol olması çok kötü duruyor.
    Yaşadığım bölgede deneyebiliceğim bir yer yoktu hocam, iki üründe de bedene göre değişim yapabilirim.

Kollarda bol olma durumu olursa terziler yapabilir mi acaba? Tişört pantolon olsa düşünmem de kışlık şeyler daha özenli tasarlanıyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 30 Ağustos 2018; 12:25:45 >
  • Çoğu terzi yapamaz.Yani yapar da bozarlar.Zaten dürüst işini bilen bir terzi olursa riskini de söyler.

Eğer 1.90 falan isen ya da 1.80 falan olup kolların uzunsa sana olur diyebilirim.
  • quote:

Çoğu terzi yapamaz.Yani yapar da bozarlar.Zaten dürüst işini bilen bir terzi olursa riskini de söyler.

Eğer 1.90 falan isen ya da 1.80 falan olup kolların uzunsa sana olur diyebilirim.
    Ikisi de değilim, nasip diyelim :D L sipariş vermiştim ama değişim durumu olursa tanıdık iyi bir terzi var, konuşayım onunla.

• quote:

Orijinalden alıntı: mofire

Hocam eldiven ve şapka için de tavsiyen var mı?
    Hayırlı olsun ürünler.

Eldiven ve şapka colombia dan alabilirsin. Adamlar tek iyi yaptığı şey
  • Günlük kullanıma uygun bir ayakkabı önerir misin hocam? Yağmur ve çamura uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.