Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam öğrenciyim pek bir bütçem de yok 300 liraya kadar uzun ömürlü bir mont tavsiye eder misiniz? Marmara bölgesinde yaşıyorum ve aşkrı bir soğuk görmesek de bu bölgenin insanını sıcak tutacak f/p bir ürün önerir misiniz? Ya da marka önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack and Jones un montlari nasıl arkadaşlar alıp kullanan var mı

tr sitesi yok İngiltere sitesindeki montlara baktım baya şık mont modelleri var ama bugün mağazasına ve boyner e baktığımda aynı ürünleri göremedim bizim buraya heralde pek tutulmayan modelleri getiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @PieceOfHeart

Dostum bütçeni biraz zorlayabilirsin.

Ömürlük giyersin üşümezsin.

Bunu da alabilirsin. Çok soğuk havalarda içlik ve kazak kombinasyonu ile kışları rahat geçirirsin.

@gael

Bizim buraya gelen modeller ucuz modeller aslında. Alacağınız montlar hangileri ona göre yardımcı olabilirim.

Çünkü marka olarak kışlık kıyafet konusunda çok tutan bir marka değil.

• Bir Adanalı olarak derdinize imrendim vallahi. Ben koca bir kışı Adanada LCW'den aldığım ince bir ceket ve altında kısa kollu tişört ile geçiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    maalesef öyle hocam 2 3 ürün geliyor ayrıca sezon ürünleri de çok pahalı bir gömlek için 150-200 tl şarj ediyorlar :) ben 500tl olan montu 150'ye aldım mağazadan kış sonu şu galiba , istediğim modelin simply taupe olanı yoktu. İdare edecez artık

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

özellikle şu 2. eklediğim uzun cepli hoşuma gitti, cebin uzun olmasının bir nedeni var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @fantilatörİstanbul'da yaşayan bir Adanalı olarak açtım başlığı

@gael

Cebinin uzun olmasının bir önemi yok.

1.si daha iyi hem yağmurdan korur hemde dolgulu olduğu için soğuktan.

2.si yağmura karşı direnci az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 30 Eylül 2018; 22:13:49 >
  • Geçen sene onca niyetlenip alamadığım bot ve montu bu sene mecbur alacağım.Ama ne alacağım ne kadar para veririm kestiremiyorum şu an

Büyük ihtimal mont marmot,millet ya da mammut olur.Botu salomon alırım.

Bu sene de idare ederdim de annem ne varsa çöpe atmış.Masrafa sokacak beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Geçen sene onca niyetlenip alamadığım bot ve montu bu sene mecbur alacağım.Ama ne alacağım ne kadar para veririm kestiremiyorum şu an

Büyük ihtimal mont marmot,millet ya da mammut olur.Botu salomon alırım.

Bu sene de idare ederdim de annem ne varsa çöpe atmış.Masrafa sokacak beni.
    Geçen sene aldığım montun satış fiyatı 1600 tl idi. indirimle düşük almıştım ben biraz. 450 tl fiyat düşüren yerler vardı, şimdi hepsi uyanıklık yapıp fiyat artırmış eski sezon ürüne. Bazı firmalar eski fiyatlarda tutmuş. Bence bi mont belirleyip alternatif olarak ilerlerseniz daha iyi olur. Eski sezon ürünleri tercih ederseniz, çok fazla bi ücret ödemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 3 Ekim 2018; 9:4:30 >

• Ben geçen sene bu kabanı almıştım jack and jones baya iyiydi bu senede onla devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Geçen sene aldığım montun satış fiyatı 1600 tl idi. indirimle düşük almıştım ben biraz. 450 tl fiyat düşüren yerler vardı, şimdi hepsi uyanıklık yapıp fiyat artırmış eski sezon ürüne. Bazı firmalar eski fiyatlarda tutmuş. Bence bi mont belirleyip alternatif olarak ilerlerseniz daha iyi olur. Eski sezon ürünleri tercih ederseniz, çok fazla bi ücret ödemezsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam model belirliyorum sonra denemeye gittiğimde cayıyorum hep.Marmot’un mountain down hoşuma gidiyor.Bundan önceki montum da 2 katmanlıydı.Artık çift katman istemediğim için bu modelde karar kıldım gibi.Kaz tüyü ama su geçirmeyen nadir ürünlerden.

En kötü bu modeli alacağım gibi.Fiyat araştırması da yaptım neredeyse geçen sene ile aynı fiyatlara alabiliyorum.Her an alabilirim :)

• @Face Of Melinda

Söylediğin montu alırsan kışın kısakollu ile giyebilirsin
  • Recece kullanıcısına yanıt
    hocam ikisini de inceledim, 1 daha iyi, 2. si görüntü ve konfor olarak da baya kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

@Face Of Melinda

550 fill mont içine ince kazak giyiyordum ben. buna atlet giyip bile çıkılır yani :)
  • quote:

@Face Of Melinda

Denediğim zaman bile heryerimi ateş bastı.Bundan önceki mont ile de çoğu zaman tshirt ile çıkardım.

• bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşündüm hocam ilkini aldım. Sizce kışı çıkartabilecek bir mont mu? Yani kış için yeterli midir? İzmitte yaşıyorum bu arada. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Peki kış için salomon timberland bot ile ayağı terletmeyecek çorapları nereden bulabiliriz. tanım nem tutmayan çorap fakat decathlonda vb yerlerde bulabileceğimiz birkaç örnek paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Peki kış için salomon timberland bot ile ayağı terletmeyecek çorapları nereden bulabiliriz. tanım nem tutmayan çorap fakat decathlonda vb yerlerde bulabileceğimiz birkaç örnek paylaşır mısınız?
    Decathlon a gidip nem tutmayan, teri atan çorap istiyorum dediğinizde sizi yönlendirirler.

Marka olarak diyorsan bu markaların ürettiği çoraplar mevcut zaten.
  • quote:

Decathlon a gidip nem tutmayan, teri atan çorap istiyorum dediğinizde sizi yönlendirirler.

Marka olarak diyorsan bu markaların ürettiği çoraplar mevcut zaten.

Alıntıları Göster
    Açıkcası fiyat performans bişe alıp 5-10 tane kışı geçirmek istiyorum o yüzden öneri istemiştim

• kış için bunu aldım nasıl sizce ?
    https://www.markastok.com/
    JACK JONES ERKEK MONT 12134838 SİYAH | Markastok
    https://www.markastok.com/jack-jones-erkek-mont-12134838-siyah

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.