Şimdi Ara

Kışlık Lastik Avantaj değil dezavantaj oldu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Böyle insanlara laf anlatmaya değmez,boş yere kendinizi yormayın.
    150 bin 200 bin liralık araçlara binip kış lastiğini gereksiz gören görgüsüz çok fazla memlekette.
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Konuşma tarzından belli zaten tecrüben. Benden uzak dur yazlık lastiklerinle de ne yaparsan yap. Zaten iki katı tecrüben varsa 64 yaşında oluyorsun hepten tehlikeli yani....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 19 Şubat 2016; 23:27:10 >
  • Doğru söze ne denir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Konuşma tarzından belli zaten tecrüben. Benden uzak dur yazlık lastiklerinle de ne yaparsan yap. Zaten iki katı tecrüben varsa 64 yaşında oluyorsun hepten tehlikeli yani....

Konuşma tarzından rscrubemi anlamissin. İki katı tecrubemi direk yaşla carpmissin. Zeka seviyen hakkında tabiki yorum yapamamki öyle bi hakkım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha klavyeden yazı yazmayı beceremiyorsun; zeka seviyesinden bahsediyorsun sonra da.. Hakkın olmayan şeyleri bilmen güzel tabi ki.

Neyse anlamsız ağız dalaşı yapmayacağım gerek yok. Sen de ben de kendi işimize bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Daha klavyeden yazı yazmayı beceremiyorsun; zeka seviyesinden bahsediyorsun sonra da.. Hakkın olmayan şeyleri bilmen güzel tabi ki.

Neyse anlamsız ağız dalaşı yapmayacağım gerek yok. Sen de ben de kendi işimize bakalım.

Şimdi de klavyeye mi döndün. Cep telefonu klavyesi bu kendi sapitabuluyo bazen. Düzeltmeye zaman dahi harcamam rahatim gayet. Bununla kurduğunu bağ da çok hoş olmuşseviyeye cuk oturmus

Tamam
  • İyi guldum konuya.. İlk aracıma kışlık lastik almamıştım hayatımdaki tek ciddi kazandı yaptım.. 2 bin lira masraf ettim 20 binliralik arabaya.. Kıs lastiği kullanmamak saçmalığın daniskasidir.. Son sattigim civic hb dizelimle geçtiğim yolları goren inanamıyordu 4 tane taş gibi kar lastiğini takınca tinlamazdi bile.. Aracı 0 alıp 50 binde satmistim 2.5 sene binip..yazlık lastikler gayet iyiydi yanında en az 2 kış geçirecek kıslikkları da verdim..ben bu kışlakları almasaydim zaten yazlık lastiğin ömrü bitmiş olurdu onu yenilerdim.. Yıl olarak eskimesi tabi ki dezavantaj ama km açısından bakınca kışlık almakla almamak 3 aşağı 5 yukarı aynı hesaba gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkifKarabulut -- 21 Şubat 2016; 12:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

İyi guldum konuya.. İlk aracıma kışlık lastik almamıştım hayatımdaki tek ciddi kazandı yaptım.. 2 bin lira masraf ettim 20 binliralik arabaya.. Kıs lastiği kullanmamak saçmalığın daniskasidir.. Son sattigim civic hb dizelimle geçtiğim yolları goren inanamıyordu 4 tane taş gibi kar lastiğini takınca tinlamazdi bile.. Aracı 0 alıp 50 binde satmistim 2.5 sene binip..yazlık lastikler gayet iyiydi yanında en az 2 kış geçirecek kıslikkları da verdim..ben bu kışlakları almasaydim zaten yazlık lastiğin ömrü bitmiş olurdu onu yenilerdim.. Yıl olarak eskimesi tabi ki dezavantaj ama km açısından bakınca kışlık almakla almamak 3 aşağı 5 yukarı aynı hesaba gelir.

Klasik anlama sıkıntısı olan bir arkadas daha. Pekı soralım bakalım aldıgınız kış lastiklerinin ıslak zemin performansı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

İyi guldum konuya.. İlk aracıma kışlık lastik almamıştım hayatımdaki tek ciddi kazandı yaptım.. 2 bin lira masraf ettim 20 binliralik arabaya.. Kıs lastiği kullanmamak saçmalığın daniskasidir.. Son sattigim civic hb dizelimle geçtiğim yolları goren inanamıyordu 4 tane taş gibi kar lastiğini takınca tinlamazdi bile.. Aracı 0 alıp 50 binde satmistim 2.5 sene binip..yazlık lastikler gayet iyiydi yanında en az 2 kış geçirecek kıslikkları da verdim..ben bu kışlakları almasaydim zaten yazlık lastiğin ömrü bitmiş olurdu onu yenilerdim.. Yıl olarak eskimesi tabi ki dezavantaj ama km açısından bakınca kışlık almakla almamak 3 aşağı 5 yukarı aynı hesaba gelir.

Klasik anlama sıkıntısı olan bir arkadas daha. Pekı soralım bakalım aldıgınız kış lastiklerinin ıslak zemin performansı nedir?

Alma kardeşim o zaman sen mutlu mesut gez yazliklarinla ama kiskanmayin milleti kışlık lastik alıyordiye.. Hala ıslak zemin diyorsun..hayatında ciddi anlamda kar buz goren herkes bana hak verir.. Haa ben ege akdeniz deyim diyenlere saygı duyuyorum en dusuk 7-8 derece oluyor zaten.. Onun dışında tüm bölgelerde en az 1 ay kar veya buz dolayısıyla sıkıntı oluyor.. İnsanlarin acil işi çıkiyor çoluğu çocuğu hastalaniyor aracın ne zaman lazım olacağı belirsiz.. kar lastiğini yok kaydiriyormus yok yokuş cikamiyormus gibi bahanelerle kotuleyenleri anlayışla karşılamam..

• quote:

quote:

quote:

Alma kardeşim o zaman sen mutlu mesut gez yazliklarinla ama kiskanmayin milleti kışlık lastik alıyordiye.. Hala ıslak zemin diyorsun..hayatında ciddi anlamda kar buz goren herkes bana hak verir.. Haa ben ege akdeniz deyim diyenlere saygı duyuyorum en dusuk 7-8 derece oluyor zaten.. Onun dışında tüm bölgelerde en az 1 ay kar veya buz dolayısıyla sıkıntı oluyor.. İnsanlarin acil işi çıkiyor çoluğu çocuğu hastalaniyor aracın ne zaman lazım olacağı belirsiz.. kar lastiğini yok kaydiriyormus yok yokuş cikamiyormus gibi bahanelerle kotuleyenleri anlayışla karşılamam..

İyice batıyosun. Karda buzda iyi mi diyorsun şimdi kışlık lastik? Bari buna cevap verde iyice batırma

• Yan sanayi kış lastiklerini alıpta omo bonon oslok porformonso koto diyenlere itibar etmeyiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyice batıyosun. Karda buzda iyi mi diyorsun şimdi kışlık lastik? Bari buna cevap verde iyice batırma

Karda da buzda da çok kötü bu kadar millet çöpe atilcak parası olduğu için alıyor ise yaradığından değil.. (İstediğin cevap bu sanırım )

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.