Şimdi Ara

Kışlık Lastik Avantaj değil dezavantaj oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu inceden hortlamis ama benim kislik lastiklerim ya cok iyi yada milletin taktigi kislik lastik kotu?
    Good Year ultragrip extreme kullaniyorum buz harici herturlu yokusu ciktim kar uzerinde. Yagmurlu havada buyuk su birikintisi disinda hic bir sorun yasamadim. Su tahliye kanallari az haliyle. Kuruda neredeyse michelin energy saver kadar yol tutuyor. Yumusak oldugu ve 60 yanak oldugu icin asiri zorlayinca yolu birakmak yerine yanak uzerine biniyor sonra kaydirmaya basliyor.
    Bunlari sert kullanan kisiler fark eder sadece. Normal kullanimda ugultu yapmasi disinda hic bir sikintisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş anladık kışlık lastik çok kötü birşey hatta karda bile 4 mevsim daha iyi. Siz almayın arkadaş ama alanada mani olmayın, yetti artık şu kış lastiği konuları. Arkadaş kendiniz almayıp bir hata yapıyorsunuz milleti neden peşinizden sürüklüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Konu inceden hortlamis ama benim kislik lastiklerim ya cok iyi yada milletin taktigi kislik lastik kotu?
    Good Year ultragrip extreme kullaniyorum buz harici herturlu yokusu ciktim kar uzerinde. Yagmurlu havada buyuk su birikintisi disinda hic bir sorun yasamadim. Su tahliye kanallari az haliyle. Kuruda neredeyse michelin energy saver kadar yol tutuyor. Yumusak oldugu ve 60 yanak oldugu icin asiri zorlayinca yolu birakmak yerine yanak uzerine biniyor sonra kaydirmaya basliyor.
    Bunlari sert kullanan kisiler fark eder sadece. Normal kullanimda ugultu yapmasi disinda hic bir sikintisi yok.

Aynen hocam bir iki kere yanak üzerinde gezdim ben de.
  • Bütün kışı goodyear eagle f1 yazlık şastikle geçirdim daha bir sıkıntı yaşamadım. Param cebimde kaldı.

• forumun sosyal mesajcıları ve gizli lastik satıcıları boş boş konuşsa da istanbul gibi illerde kışlık lastik israftır, kar geçişleri sık olan şehirlerde gerekliliktir, şoförlüğü bilen adam yazlıkla da en sıkıntı yolda bile aracını kullanır, ha zaten şoför olan adam aracının kapasitesini bilir riske girmez o gün aracını çıkarmaz, şoförlük gaz fren direksiyon olan adamlar da arabada bırakın kar lastiğini (kışlık değil çivili) arabada zincir olsa örneklerini 3 günlük kar yağışında gördüğümüz gibi yapıştırır oraya buraya

kışlık lastik tamamen pazarlama hamlesidir, malum abilerden bazılarının tahminen elini atmasından kaynakla bir olaydır, zaten muamma haberler yapılmasının da bunun kanıtı olduğu belli, kışlık lastik muhabbeti yapan devlet böyükleri yoğun kış şartlarında takip mesafesi şu kadardır bunu korumayan kameralardan tespit edilir veya taciz edilen araçlar tarafından resim video ile kanıtlanırsa ceza alacaktır deseydi yaşanan kazalar yarıya inerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Ya arkadaş anladık kışlık lastik çok kötü birşey hatta karda bile 4 mevsim daha iyi. Siz almayın arkadaş ama alanada mani olmayın, yetti artık şu kış lastiği konuları. Arkadaş kendiniz almayıp bir hata yapıyorsunuz milleti neden peşinizden sürüklüyorsunuz?

Konu açmadan sana sorarız bidahakine çok pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Ya arkadaş anladık kışlık lastik çok kötü birşey hatta karda bile 4 mevsim daha iyi. Siz almayın arkadaş ama alanada mani olmayın, yetti artık şu kış lastiği konuları. Arkadaş kendiniz almayıp bir hata yapıyorsunuz milleti neden peşinizden sürüklüyorsunuz?

Konu açmadan sana sorarız bidahakine çok pardon

İyi olur.

• Önceden ben de öyle düşünüyordum ama şuan kışlık lastiklerim ıslak zeminde bile çok güçlü bir şekilde tutuyor.. Bence lastikten lastiğe göre değişiyor
  • kışlığın özelliği yazlık 8 derecenin altında sertleşirken bunlar
    daha düşük derecede sertleşecek hamurdan yapılır en önemli
    fark bu 2. önemli fark basma alanı (aynı ölçüdeki yazlığa göre )
    fazladır. kuruda hep daha iyidir. daha iyi tutunur fazla yaktırır.
    batıda gereken gün sayısı az diye kötülemeye kalkmayın.
    lastik belkide en önemli güvenlik donanımıdır.
  • Avrupalıların test adı altında yaptıkları reklam sahtekarlığına prim verip lastik alırsanız ıslak zeminde kayarsınız maalesef. Aşağıda iki ayrı sırt desenli kış lastiği resmi koydum. Sizce hangisi ıslak zeminde daha iyi tutunur. Dikine yağmur kanalı ve asimetrik drenaj kanalları olan mı yoksa olmayan mı? Ah bizim bu marka tutkumuz ve algımız her konuda başımıza iş açıyor.
     Kışlık Lastik Avantaj değil dezavantaj oldu Kışlık Lastik Avantaj değil dezavantaj oldu

• petlas, bi goodyear michelin conti etmez
  • Herkes en adi ucuz kış lastiği alıyor, hiç kullanmamak daha güvenli, zaten senede 3 gün lazım oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

petlas, bi goodyear michelin conti etmez

Petlas ilk 50 tebile ggiremiyor. İlk 50 de nitel lassa gördüm oda 48. Sirada falandi testlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Kullanmayin su kis lastiklerini!!!

Dogru duzgun yaz lastigini takin, emniyetli surun, devam edin.

Oyuna gelip para kaptirmayin.

tutmayın enişteyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç bin liralık arabalarda neden 500 liralık lastik muhabbeti yapılır çok ilginç, parası olan alır olmayan almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 22 Şubat 2015; 12:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kaç bin liralık arabalarda neden 500 liralık lastik muhabbeti yapılır çok ilginç, parası olan alır olmayan almaz

mevzu para değilki bi anlatabilsek bazı insanlara
  • kış bitti arkadaşlar kazasız belasız sıfır kayma ile tamamladım yazlık lastiklerle. Paranızı çöpe atıp kış lastiği almayın bence
  • Arabanın emniyet kemerlerini söktürdüm ben. sallanıyor rahatsız ediyordu takınca da gaz yapıyorv yav. Yavaş gidin hiç birşey olmuyor otomobil üreticilerinin oynuna gelip saçma sapan kemerler taktırmayın arabanıza
  • yazlık lastiklerim kışı başarılı şekilde tamamladı. Su an havalar ısındıgından hem lastik hem de suspansiyon biraz yumusadı gayet konforlu oldu. Yazlık lastik çok fazla etkilemiyormus kısı onu da anladım. Cunku suspansiyon bile yaz kıs yumusaklık sertlik konusunda fark edebiliyor. Belki yaydan falanda kaynaklaıyor olabilir
  • a
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.